Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב ואחזקה בנורבורינג (LOTUS EXIGE)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרינג זה אחד מהחלומות שלי שאי מאוד מקווה להגשים ב4 שנים הקרובות.

העסקה הלא זולה של הקליאו ל10 הקפות נראית לי אחת המשתלמות אם נוסעים עם שותף ואפילו שניים.

פחות מ80 יורו להקפה זה עוד יורד בגרון.

האם המחיר כולל כניסה, דלק ושאר הוצאות מסלול ורכב?

יש באתר שניתן עמודה הכוללת הקפה נוספת דלק וכרטיס למסלול תמורת 40 יורו נוספים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקליאו זו באמת האופציה הכי שפוייה מבחינת עלות/פאן. שים לב שהקפה נוספת בקליאו עולה 70 יורו, ולא 40 (40 זה בשורה של האלפא מעליה).

המחירים בטבלה כוללים כניסה לרינג, דלק, וביטוח עם השתתפות עצמית כמו שציינתי. אין עוד הוצאות מעבר לזה.

כמובן שאם יש תקלה או בלאי - חוזרים למוסך שנמצא ממש ליד הרינג (2 דקות נסיעה) ומטפלים.

לנו למשל החליפו צמיגים באמצע היום כשהמסלול התייבש לסמי סליקס במקום הצמיגים הרגילים שהיו בתחילת היום.

שים לב גם שיכול להיות קשה לעשות יותר מ-10 הקפות על אותו רכב ביום, יש הרבה בזבוז זמן בעמידה בתור בכניסה וביציאה מהמסלול, תלוי בעומס (בסופ"ש שמשיים כשהמסלול פתוח ימים שלמים ברצף זה הכי גרוע).

אה, ומאד מומלץ ללמוד את המסלול על בוריו בפלייסטיישן, מניסיון זה עושה הבדל עצום. זה פשוט מסלול ארוך בטירוף וקשה מאד לזכור אותו אחרי מספר הקפות. אני ישבתי עליו שעות בפלייסטיישן עד שזכרתי את כל רצף הפניות.

כמובן שבפועל צריך לעשות התאמות למציאות, אבל לפחות יש לך בסיס מעולה ואתה רק עושה 'טיונינג'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אכן בשעון קיץ יש אור יום עד השעה 20:00. אבל בחורף גם ככה אין הרבה אור וחושך מוחלט יש כבר משעה 16:00, ומכאן נבעה שאלתי.

בחורף המסלול סגור.

רשמית, הרינג כבר נפתח לימי מסלול בתחילת החודש הזה, בסופ"שים בלבד.

כמובן שלא ניתן לעלות עליו בשל השלג הכבד שנערם במקום כל-כמה ימים ולכן הוא נשאר סגור.

הפתיחה האמיתית של המסלול היא במהלך חופשת הפסחא של הגויים, בחודש אפריל, שכמעט חופפת לחופשת פסח שלנו.

מזג האוויר באיזור משתפר ומתבהר (עדיין יש סיכוי לשלג בגבהים הללו) ואז המסלול נפתח לימי מסלול גם באמצע השבוע, בערבים.

מחזק את misterb בנוגע לפלייסטיישן.

יודעי דבר אומרים שהסימולטור העדיף מכולם לצורך לימוד התוואי (ובכלל) הוא GPL.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

עכשיו בדקתי, הרינג באמת סגור. לא ידעתי שהוא לא פעיל בחורף (כבר מתחילת ינואר לא היה טיפת שלג ואני מאד מקווה שלא יהיה גם).

הפתיחה למבקרים היא בסוף מרץ (והפסחא זה סוף אפריל).

אם כבר אנחנו בנושא - מישהו יודע את מגבלות הגיל של חברת ההשכרה שצוינה בשרשור ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

צריך להשוות תפוחים לתפוחים..אם לוקחים את האופל קורסה STAGE1, שהיא הכי דומה לקליאו, יש לה 210 כ"ס, צמיגי סמי סליקס וכו', היא עולה 830 יורו ליום שלם, 12 הקפות כולל דלק ותשלום להקפות. 12 הקפות בסוויפט יעלו 750+140 = 890, טיפה יותר יקר אבל לא הבדל משמעותי. אין לי מושג איך הקורסה מבחינת נהיגה על המסלול.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היום ביקרתי ברינג. מסלול מכוסה שלג וסגור עד מרץ. רוב החנויות /תערוכות סגורות. בתחנת דלק סמוכה אפשר לקנות כמה מזכרות , למשל סטיקרים עולים מ 5.5 עד 9.5 יורו, כובע 15, חולצה החל מ 18.

טיול של שעה 6.5.

• תוכן חדש...