Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון TSI - 2 שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהוא לא תקין אצלך או שאתה כבר חורך את הצמיגים:wink:

אתמול תידלקתי פעם שנייה , כלומר מכל דלק ראשון סיימתי :

לאחר המילוי הראשון נסעתי בערך 250-280 ק"מ כשמחוג הדלק היה על חצי .

480 ק"מ כשהמחוג הגיע לקו האדום ונורת הדלק נדלקה .

תדלקתי שוב אתמול 47.5 ליטר , כלומר בממוצע האוטו בלע 1:10 .

כל זה כשאני משתדל מאוד לחסוך ונוסע באופן רגוע (מלבד לחיצה או שניים בכל נסיעה ..)

אני נוסע 15 ק"מ עירוני + 19ק"מ בין עירוני + 5 ק"מ פקקים כל יום .

על פי המחשב ברכב הממוצע הוא בין 1:12.4 ל 1:10.8 תלוי בעומס על הכביש .

בנסיעות קצרות בתוך העיר אני רואה גם 1:7 .

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יואו מה יכולה להיות הבעיה?

אני מזכיר לך שאני 1.8 TSI

DSG?חוץ מהצריכת דלק,שאני מאמין שהיא תתחיל להתייצב עם הזמן.איך הרכב מבחינת התנהגות כביש?שמעתי על הרכב הרבה שבחים. 

פורסם

כן DSG.

את האמת אני יגיד לך עוד לא בדקתי לעומק אבל לפי מה ששמתי לב מעולה.

ד"א הXDS עושה את העבודה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

גם שלי עושה 500 קמ למיכל פלוס מינוס...אתה כנראה לוחץ כמו משוגע למרות שהאוטו בהרצה....):-גם צריכת השמן תראה את זה.

בספר הרכב כתוב במפורש לא להאיץ את המנוע או ללחוץ על דוושת הגז עד סופה ב1000 הקמ הראשונים וב500 הנוספים למשוך בחצי דוושה את ההילוכים לאורך כל רצועת הסל"ד.

אני תורם את התרשמותי...עם סט חישוקי 18 אינץ- ואנטי רול של GTI מארק 5-אחרי 1100 קמ האוטו לא פחות ממדהים{למחירו}.

אחיזה גבוהה מאד מאד,מנוע גמיש וחזק כבר מ-1500 סלד,הגה שקיבל תחושה ויותר משקל עם הקמ והחלפת הגלגלים,נוחות גבוהה גם על 18,שימושיות ואיבזור ללא דופי ואפילו מערכת המולטי מדיה סבירה{אחרי כיוון}.

הקנייה בה הידיעה של GTI לעניים !

פורסם

אחרי שאתה אומר את זה אני מתחיל לחשוד שהאנשים שנהגו ברכב לפני שיחקו בו קצת ( עדיין קיבלתי אותו 15 ק"מ)

אני בחיים לא לחצתי ברכב, רק פעם אחת שכחתי על טיפטרוניק שעליתי מחניה ואחרי זה הגעתי ל5K סל"ד ומהר בלמתי.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

pronella תתחדש - ראיתי את התמונות , ממש יפה לה בלבן !

גם אצלי זה 1.8 TSI אבל ידני .

אני קיבלתי את הרכב עם 11 ק"מ .

לגבי XDS איך אתה מבחין בפעילות שלו ?

rubycoupe - סליחה על הבורות אבל מה זה אנטירול ?

פורסם

אנטי=נגד

רול=גילגול

או בעברית-מוט מייצב

מוט בקוטר שונה מדגם לדגם שמפחית את זוויות בגילגול של הרכב בפנייה מבלי להשפיע כמעט על נוחות הנסיעה אם בכלל.

בלאון 1.8 האחורי 20.5 ממ קוטר והקדמי 22 ממ.

בGTI זה 22 ו24 ממ בהתאמה מה שמקטין את רכינת הרכב בפנייה, מחדד קצת את ההיגוי וגם תורם לאחיזה מלאה יותר של הגלגל הפנימי בסיבוב.

פורסם
pronella תתחדש - ראיתי את התמונות , ממש יפה לה בלבן !

גם אצלי זה 1.8 TSI אבל ידני .

אני קיבלתי את הרכב עם 11 ק"מ .

לגבי XDS איך אתה מבחין בפעילות שלו ?

rubycoupe - סליחה על הבורות אבל מה זה אנטירול ?

בקלות תיכנס קצת לפניה עם גז אתה תרגיש הרבה יותר יציב מאשר בלי גז.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מה קיבולת המיכל דלק?

ועוד דבר שלא נראה לי ממש ברכב, מחשב הדרך "מבקש" באיזור ה80 קמש להעביר להילוך 6 (כמובן שעל נתונים של החלפת הילוכים ללא משיכתם נמדדת צריכת הדלק המינימלית שהציג היצרן) אבל הרכב מרגיש כאילו איבד מעט כח והעברת ההילוך התבצעה מוקדם מדי (פחות מ2000 סל"ד להעברת הילוך).

מדובר על רכב ידני.

עוד מישהו מרגיש ככה?

• תוכן חדש...