Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ב-50000 ל-100 ק"מ ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כבר קרוב לשלושה חודשים אני מחפשת אוטו, בהתחלה לא היה לי מושג בעולם רכבים ולכן לא היה לי מושג מה אני מחפשת ועכשיו שיש לי מעט מושג אני רק מבולבלת.

אני מחפשת אוטו לבשיעשה ביום 100 ק"מ (ראשון- אשקלון), בסביבות 50000 אבל גמישה מעט. אני מעדיפה להוציא פעם אחת סכום גדול מאשר טיפין למוסך. חסכוני בדלק ( מאחר ובעבודה לא ישלמו את הכל אלא רק חלק) ואמין.

חשבתי על הסיריון אך רוב רכבים שאני מוצאת הם של מליסינג שקרעו להם את צורה תוך שנתיים. האם זהו רכב שישרת אותי בנסיעות בין עירוניות ארוכות מידי יום?

היית מחשבה גם יונדאי I10 מאחר והיא עברה הוזלה משמעותית לאחרונה אבל נראה שאם ארצה לסוע איתה למרחקים ארוכים עם יותר מבנאדם אחד.

היית מחשבה על סוזוקי ליאנה?

בכל אופן אשמח לשמוע הצעות.

תוד

אורלי

פורסם

בגלל שמירב הנסועה שלך היא בין עירונית הייתי שוקל קודם כל רכב עם מנוע גדול שהצריכת דלק שלו תהיה עדיפה בהרבה מרכב עם מנוע קטן.

בתקציב שלך נכנסות כל פליטות הליסינג לשעבר: פוקוס, 3 וכהנא...

תתארי מה את רוצה מהרכב ? (רכב מיני/סדאן אם נוחות כן או לא חשובה ) אמינות ? יש בכל רכב השאלה איך טיפלו בו בידיים הקודמות, אם זילזלו בטיפולים מירב הסיכויים שאת תשלמי את המחיר, ואם הוא טופל באדיקות את תהני מאמינות מופלגת אפילו אם תקני צרפתיה (ציני לגבי ענין הצרפתיות הלא אמינות ) :lol:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הייתי בכלל הולך בכיוון של רכב דיזל, 100 ק"מ * 30 (בהנחה שאינך שומרת שבת ולפעמים גם נוסעת יותר מ100 ק"מ ביום) * 12 חודשים זה 36,000 ק"מ בשנה, זה לא מעט בכלל.

הייתי מחפש סקודה אוקטביה, סקודה פאביה, פולקסווגן ג'טה, פולקסווגן גולף, פולקסווגן פולו, סיאט איביזה - עם מנוע דיזל. אלו מכוניות די חסכוניות עם ביצועים לא רעים ואמינות די טובה. החסרון - טיפולים יקרים, מבחר יחסית דל והמכוניות הטובות נחטפות (צריך סבלנות למצוא אחת במצב טוב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סליחה על הבורות אבל:

1. מהו רכב סדאן?

2. מה ההבדל בין רכב בנזין לדיזל? דיזל זול יותר?

3. מנוע קטן יותר 1300לא ייתן חיסכון בדלק?

4. המליצו על ניסן אלמרה פרפקט, מה דעתכם?

תודה, כפי שאתם רואים הבנתי בתחום לוקה בחסר גדול ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.

אורלי

פורסם

לשאלותיך:

1. רכב סדאן הוא רכב בצורת מרכב 4 דלתות ואילו מיני או האצ'בק הוא רכב בצורת 3/5 דלתות

2. רכב דיזל מיועד לנסיעות יותר ארוכות והוא יותר "רכב עבודה" הוא עמיד יותר מרכב בנזין ולראיה מנועי הדיזל ששרודים מעל 500 אלף קמ על הכבישים. הסולר מעט יקר יותר מבנזין אבל צריכת הדלק של הדיזל טובה יותר .

3. בתוך העיר אכן כך, צריכת הדלק תהיה טובה יותר לרכב בעל מנוע קטן, אבל לרכב בעל מנוע גדול תהיה צריכה טובה יותר בכביש מהיר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
.

3. בתוך העיר אכן כך, צריכת הדלק תהיה טובה יותר לרכב בעל מנוע קטן, אבל לרכב בעל מנוע גדול תהיה צריכה טובה יותר בכביש מהיר.

יוני, אני משיג צריכת דלק של 1:15 בתוך העיר, 1:18 מחוץ לעיר. פונטו ספייס, מנוע 1200 60 כ"ס.

אתה מכיר רכב משפחתי שמשיג צריכת דלק טובה יותר בבין עירוני???

לשאלת פותחת השרשור:

אין שום מניעה לקנות סיריון. זה רכב נהדר, עדיף לקנות אחת שמקורה הוא השכרה. בליסינג הם משרתים בד"כ את תחתית החבית של הנהגים, לפחות בהשכרה יש פיקוח כלשהוא על הרכב והוא חוזר מדי יומיים שלושה למגרש.

בתקציבך שווה לשקול גם את סיטרואן C1, אמנם עוד 10 אלף ש"ח אבל רכב חדש לגמרי.

הרכבים של היום זה לא פיאט אונו של פעם, המנועים סוחבים היטב גם עם אנשים ומזגן - שווה בהחלט לשקול את הקטנות הידניות שמתחילות לתפוס תאוצה בארץ.

פורסם

לנסועה במסלול הזה עדיף לקנות גיר ידני כי הוא יותר חסכוני ואת לא נוסעת בכיוון הפקוק.

הייתי הולך על משפחתית ידנית למרות שקצת קשה למצוא (קורולה/מגאן וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ניסאן אלמרה פרקפט 1800 תתאים? שמעתי המון המלצות אבל 1800 זה רכב למשפחה ולא ליחיד ומצד שני שמעתי שצריכת הדלק לא רעה בכלל?

פורסם
לנסועה במסלול הזה עדיף לקנות גיר ידני כי הוא יותר חסכוני ואת לא נוסעת בכיוון הפקוק.

הייתי הולך על משפחתית ידנית למרות שקצת קשה למצוא (קורולה/מגאן וכו').

אפשר למצוא את הפשרה, טויוטה קורולה רובוטית. לא ידנית בדיוק, אבל גם לא אוטומטית :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כדאי שתקפצי לסוכנות של סוזוקי (אלטו) עם עוד אדם או שניים ותנסו להכנס לרכב הזה כאשר את במושב הקדמי ובתנוחת נהיגה - תראי אם חלל הפנים של הרכב בכל זאת הגיוני בשביל יותר משני אנשים (כלומר המושב האחורי)

סה"כ אם את לוקחת איתך עוד אנשים לנסועה של 100 קילומטר ליום - הם צריכים גם להבין את הצרכים שלך לרכב סופר חסכוני...

מצטרף גם להמלצות על הפונטו ורוצה גם לאמר טויוטה יאריס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...