Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מזדה 6, שנים 2006-7


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מזדה 6 יד שניה, שנים 2006, 2007 אולי גם 2008. התקציב הוא עד 80,000 ש"ח.

אני מאוד אוהב את הצורה של הרכב (מבפנים ומבחוץ) לעומת רכבים אחרים שיש יותר מדי דברים שמפריעים לי במראה שלהם.

קראתי הרבה חומר, השוואות בין דגמים וכו', אבל עדיין יש כמה דברים שחשובים לי לדעת שלא מצאתי עליהם תשובות מסודרות.

מה שחשוב לי לדעת זה בעיקר עניין התחזוקה השוטפת של הרכב:

1. מחיר ביטוח ממוצע (אני מעל גיל 24 אם זה משנה) ?

2. כמה עולה טסט שנתי ?

3. הוצאות על דלק (!) אני נהג רגוע, לא משתולל, פחות או יותר בנסיעה עירונית ממוצעת (פקקים, רמזורים או בקיצור, נסיעה בת"א...) ונסיעה בכביש מהיר ? והאם השימוש במזגן בעת הנסיעה משפיע משמעותית על צריכת הדלק ? וכמה יוצא מיכל מלא עכשיו שהדלק עולה 7 ש"ח.

4. טיפולים ותיקונים, האם חלקי החילוף יקרים יחסית יותר מרכבים אחרים ? ואם יש בעיות מיוחדות שצריך לקחת בחשבון ?

5. מזגן ? האם הוא מקרר טוב בעיקר בימי הקיץ הכבדים (יולי, אוגוסט), כי הבנתי שהמזגן של מזדה 3 פשוט לא מקרר בימים חמים במיוחד.

6. מהי ירידת הערך שלו ? בהנחה והרכב נשמר, ללא תאונות וכו' ?

7. מה ההבדל בין הדגמים השונים מבחינת האחזקה ? האם כדאי את הדגם של ה2000 או של ה2300 ?

ואם יש עוד דברים חשובים שלא חשבתי עליהם, אשמח לעצות, הערות והארות.

 

תודה רבה לכל העוזרים. :-D

×
×
  • תוכן חדש...