Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אני חדש פה ומקווה שתוכלו לעזור לי.

ברשותי נמצאת פיגו 106 99 אוט' כבר כמעט שנה וחצי. למעשה מיציתי את האוטו הזה מכל כיוון ואיך לומר בשביל אוטו

ראשון הוא היה נחמד.

עם הייתי יכול לחזור שנה וחצי אחורה הייתי קונה אותו אחד רק עם גיר רגיל אבל לא משנה.

עכשיו לעניין יש ברשותי תקציב של עד 40,000 ש"ח אני מחפש רכב שישרת אותי לכמעט 4 שנים.

בכללי אני מחפש רכב עם מנוע בין 1500 - 1800

ושנתונים בין 2002 - 2005/4 ושיהיה פחות או יותר חסכוני והכי חשוב בבטיחותי ורק אוטומט .

בעקבות חיפושים נרחבים באינטרנט קיבלתי הרבה מידע טוב פחות או יותר על הרכבים הבאים שצדו את עייני:

סיאט לאון 2003/4 , מאזדה לאנטיס 2004, רובר r25

ואוודי A3 2000 אבל בגלל השנתון כנראה שאני אוותר.

בנתיים אני לא סגור על שום דגם ואני אפילו יכול להתכוון פתאום למשהו אחר שלא נמצא ברשימה הזו

מה אתם אומרים וממליצים?

תודה לכם!

פורסם

ואנחנו ממש מבקשים שתעשה חיפוש, או לפחות תעבור על מדריך הרכב המשומש שלנו (קישורים למעלה, מתחת לבאנר הצהוב).

הפורום קיים כבר מעל 8 שנים. יש פה דיונים על המכוניות האלה כשהיו חדשות, כשהיו פחות חדשות וגם כשהזדקנו לגמרי.

אתה הרי לא באמת מצפה שאנשים יענו על אותן שאלות כל פעם מחדש, נכון?

יש לך את כל המידע כאן, זמין ונגיש. תעשה שיעורי בית, ואם תישארנה שאלות אח"כ, חזור ושאל.

אם וכאשר זה יקרה, אני מאמין שתיענה במהירות.

בהצלחה בחיפושים, וברוך הבא ל-CF.

• תוכן חדש...