Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני נוסע לכיוון צפון בכביש 4,למי שראה היה גשם מאוד חזק וכמובן שהתחלתי לראות מכוניות נוסעות יותר לאט,אך כשהייתי באמצע בין אשדוד ליבנה התחיל לרדת ברד\שלג..גם אני הופתעתי לראות ששלג הגיע לאזור הדרום..

מי שמכיר את הכביש הוא לא ארוך במיוחד במרחק בין שני הערים,וברגע שהתחלתי להבחין בכל המזג אוויר ראיתי מכוניות עוצרות בצד או נוסעות עם ווינקרים במהירות של 30קמ"ש,כמו כן אני ראיתי בזמן הנסיעה שלי רכבים תוך כדי הנהיגה בכביש מאבדים שליטה ומתחילים להיתקע במעקה בטיחות ומסתובבות לכיוון הנגדי של הכביש(_אשכרה כמו סרט) היה רכב שנסע קרוב אלי ותוך כדי איבד שליטה ונסע בזיגזגים עד שאיבד שליטה ונסחף למעקה בטיחות גם ואני רואה מכוניות נוסעות מאחורי ורואות רכבים עומדים נגד כיוון התנועה ועדיין ממשיכים לנסוע,ונחשו מה? אחד מהם גם נסחף ותנקע ברכב שעבר כבר תאונה ונסחף לפניו..

באמת שלא האמנתי בכביש של 5 דק' נסיעה 4 תאונות.

חברה תזהרו בכבישים המאוד מחליקים האלה ורטובים,חבל לגרום סתם נזקים קלים\קשים.

אשמח לשמוע אולי מישהו גם ראה את זה קורה או שיש לכם משהו להגיד בנושא...

Scan Speak

פורסם

קרוב לודאי שמדבור בברד, לא בשלג. התנאים לירידת שלג מחייבים טמפרטורות קרובות לנקודת הקפאון ומטה, אני מניח שבאזור היה קצת פחות קר.

גם ברד יכול להיות חלקלק ובהחלט יכול להסביר את התאונות. לפני מספר שנים נתקלתי בחיפה בברד שיצר שכבת קרח די עבה על הכביש, יה לי קושי גדול לנסוע את 2 הק"מ מהמקום שבו עבדתי באותו יום עד הבית, כיון שבמהירות שעלתה על קמ"ש בודדים לצמגים לא היתה כל אחיזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוסר תשומת לב, נהיגה שלא מתאימה לתנאי הדרך ,"והופ" יש לנו תאונות על הכביש.

מספיק להוריד את הרגל מהגז ברגע שמתחיל לרדת ברד ולהתאים את הנהיגה לתנאי הדרך, נהיגה איטית, וינקרים, בשל ראות לקויה, והנסיעה יכולה להמשיך להיות בטוחה ולא להסתיים בתוך מעקה הבטיחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי סטטיסטיקות מוכחות ביד, אבל אני חייב לדעת למה בקטע הכביש הזה (לא רק אשדוד יבנה, חולות עד אשדוד יהיה יותר מדוייק) יש כל כך הרבה תאונות. אין כמעט יום בלי תאונה בכביש הזה.

ניסיתי הרבה פעמים להבין מה הבעייה בקטע הזה, שאומנם הוא אחד מהעמוסים בארץ אבל לא מצאתי שום בעיית תשתית (למעט העבודות של רכבת ישראל באיזור מחלף יבנה, אבל גם שם אין איזשהו מפגע בטיחותי יוצא דופן).

למישהו יש השערות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני עובר בכביש הזה בכל בוקר בדרך לעבודה ביבנה ואמת בדברך. כמעט בכל יום יש תאונה בכביש.

לדעתי, העניין הוא המעבר מכביש רב נתיבים (4 נתיבים) לכביש בעל 2 נתיבים. באזור הקרוב ליציאה מהעיר אשדוד לכיוון צפון.

פורסם

צריך לזכור שגם הניסיון של אנשים לעצור בצד בתנאים כאלו גורם לתאונות ועדיף בכל זאת להמשיך לנסוע ל-א-ט. אם אפשר לבחור ולא לצאת לדרך בתנאים כאלו -- שווה.

פורסם

גם אני נסעתי אתמול בכביש הנ"ל בסביבות השעה 22:00 ופתאום עצרתי בפקק קצת לפני מחלף יבנה. כשהתקרבתי יותר למחלף יבנה ראיתי לנד-קרוזר משטרתי גורר אקסנט מרוסקת בליווי 2 ניידות בצדדים. הם לא שמעו על גרר?

פורסם

הלנד-קרוזר הזה שייך ליחידת פינוי הצירים. מדובר ביחידה של מתנדבים שמגיעה במהירות לזירות תאונה כדי לפנות את הרכב הפגוע לצד הכביש ולהחזיר את התנועה לסדרה. לגרר לוקח בדרך כלל הרבה זמן להגיע, במיוחד שכבר מתחיל הפקק...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הם גררו אותו על השול. זה לא שהוא עמד מרוסק באמצע הכביש מפריע לתנועה. חוץ מזה, מילא לגרור אותו הצידה רק כדי שלא יפריע ויסכן את התנועה, הם גררו אותו לאורך קטע לא קטן.

פורסם

האמת שאלו באמת תנאים די קיצוניים, אבל בגדול - מה אתם מתפלאים שקצת גשם וכבר יש תאונות? במדינתנו השחונה כל חורף אנשים כאילו שוכחים מה זה לנהוג בגשם או ברד, והתוצאה היא כמות גדולה מהרגיל של תאונות. וכן, גם הצמיגים אשמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הם גררו אותו על השול. זה לא שהוא עמד מרוסק באמצע הכביש מפריע לתנועה. חוץ מזה, מילא לגרור אותו הצידה רק כדי שלא יפריע ויסכן את התנועה, הם גררו אותו לאורך קטע לא קטן.

לא יודעת אם יצא לך לראות רכבים אחרי תאונה.

מה שקורה בדרך כלל, כמו שכתבו לך לפני יחידת פינוי הצירים מגיעה ומפנה את הרכב מהכביש כדי לפתוח את התנועה כמה שיותר מהר, כדי שאני ואתה לא נאלץ להמתין עד לבואו של הגרר.

רכבים לא משאירים על השוליים, ובדרך כלל מפנים אותם לשבילים צדדיים או שמכניסים אותם לאתרי בניה בצידי הדרך עד לבואו של הגרר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ברד/גשם + צמיגי לינג לונג זה מה שקורה.

הצמיגים האלה כמה שהם מתפקדים גרוע בכביש יבש, הם מתפקדים פי 2 גרוע על כביש רטוב

+1 !

צמיגי Sling Long. :)

כל הכבוד להם שפינו אותו מהשוליים לאורך קטע לא קטן כדי למנוע תאונה.

• תוכן חדש...