Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז לאחר התקנת הד יוניט חדש התחילו לי רעשי אלטרנטור נוראיים, לכן אני מחפש מיקום חדש להעברת חוטי RCA.

תוכלו לרשום כאן איך עוברים אצלכם ברכב חוטי הRCA?

הרי באיזור ספי הדלתות משני הצדדים יש צמות חשמל שגורמות לרעשים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בוקר טוב

כעיקרון אני אישית חושב שב 206 עדיף להעביר RCA מצד ימין של הנהג

אבל זו לא חייבת להיות סיבת הרעש

ישנם המון אפשרויות של בעיות שעלולות לגרום לרעש

אני הייתי מנסה קודם כל חיבור ה RCA בצורה פרובזורית בין ה HU למגבר כשהכבל נמצא מחוץ לרכב

במידה ושם לא יהיה רעש אז באמת זו בעיית מיקום ה RCA

מקווה שזה היה ברור מספיק במידה ולא אשמח לעזור עוד בהמשך

דרור

פורסם

תראה בעיקרון לא היה לי רעש עד שהחלפתי מכשיר.

רק כאשר החלפתי הד יוניט התחילו רעשי אלטרנטור ועוד צפצוף כזה מציק.

בנוסף אני צריך להוסיף עוד חוט RCA לשליטה על הסאב וכל הכיוונים מהמכשיר (אלפיין 9887).

את החוט שהיה מחובר לפני כן השארתי במקומו בדלת, ואת החוט הנוסף העברתי באוויר אבל הרעש עדיין קיים. הוצאתי מינוסים חדשים מההד יוניט - לא עזר. האם לנסות להעביר את שני החוטים באוויר? או שיש רעיון אחר?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

זה קצת קשה לפתור בעיות כאלו דרך ההתכתבות

אבל בגדול התשובה שלי היא כן, אני כן ממליץ לבדוק את הרעש באמצעות העברת כבל חיצוני

דרך אגב אתה יכול להשתמש באותו כבל שכבר העברת חיצונית כדי לבדוק את כל ארבעת ערוצי המגבר

ממש אין צורך להתעסק בפירוק של הכבל הישן לפני בדיקה חיצונית

כמו כן שווה לנסות לתת מינוס לכוסית ה RCA החיצונית של המכשיר יש מצב ששם הבעיה

תמשיך לעדכן אני אמשיך לנסות לעזור

דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי עדכון לאחר שבוע וחצי של צבא.

העברתי RCA אחד באוויר ובדקתי את ארבעת ערוצי המגבר ואת יציאות ההד יוניט

וכמובן כמו שציפיתי, אין רעש.

אין לי מושג מאיפה להעביר את החוטים מאחר ובספי הדלתות משני הצדדים עוברות צמות חשמל

שמהן כנראה חוטי ה RCA ספחו את רעשים.

פורסם

הם כבר מסוככים.

פורסם

נראה כי הסיכוך שקיים עכשיו, לא עושה את העבודה.

נראה כי ישנם הפרעות שמתלבשות על הכבל מבחוץ, ולכן, נדרשת עוד שכבת בידוד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני מעדיף תחילה לנסות לסלול את הכבלים ממקום אחר.

פורסם

RCA לרוב בצד ימין של הרכב

חיווט חשמל ורימוט בצד שמאל של הרכב

קודם כל תנסה להעביר את הRCA ב"אוויר" דרך מרכז הרכב ותראה אם הבעיה נעלמת לך - אם כן, הRCA אשם בגרימת הרעשים או יותר נכון בספיחתם.

אם לא - רוב הסיכויים שיש לך צורך לטפל בנקודות ההארכה - לנסות כבל מינוס קצר יותר ועבה יותר או פשוט עבה יותר, לנסות נקודת הארכה אחרת או אפילו לחבר בין שתי נקודות הארכה שונות ברכב בעזרת כבל מגשר.

תיקח בחשבון שגם הרעש יכול לבוא ישירות מהHU או מאחד המגברים - האם כבל הRCA שלך מחובר בהארכה לHU או למגברים?

לסלול את הRCA דרך מרכז הרכב יכול גם להיות אפשרות טובה אם כי לפעמים יש שם מחשבי רכב ואז זה רק יחמיר את המצב - תיקח בחשבון שאתה תצטרך לפרק את מושב הנוסע והספות - תיקח בחשבון לנתק מינוס של מצבר בגלל ניתוק של כריות אוויר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,אצלי המינוס הוא 0 גייג':twisted:

אל תדאג,אם הוא ירצה להעביר את החוטים במרכז הרכב,טלפון אלי-ואחרי חצי שעה אין כלום באוטו.

בשיפוצים...

פורסם

מתי החתונה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גיל בנתיים שבוע אני מתקשר אליך ואתה דופק ברזים.

אדי, כשאני מעביר את החוט באוויר במרכז הרכב ככל הנראה אין רעשים.

השאלה אם חוט אחד מספיק או שצריך להעביר את שלושתם באוויר?

• תוכן חדש...