Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין ניסאן טיידה 2009 4 דלתות 1.6 Visia Bussiness אוטומטית למיצובישי לנסר 1.5 אוט' 2009, INVITE

שאלתי היא: באיזה מהרכבים יש יותר מקום למטען והאם יש הבדל ניכר?

השיקול הוא כזה: אני מוכן "לסבול" תא מטען קטן יותר בתנאי שיש מקום לדחוף מטען מאחורה בין הילדים או לרגליהם.

על פי המפרט היבש, תא המטען של המיצובישי קטן באופן משמעותי מהניסאן. אבל אם היא מרווחת באופן משמעותי מבפנים, אז לא אכפת לי לשים כמה תיקים בין הילדים ולהנות מרכב שנראה לי "נעים" יותר.

קשה לי להתרשם בעצמי מגודל המרחב ע"י ישיבה במכוניות ולכן אני מעונין לקבל תשובה מבעלי ניסיון שנסעו במכוניות עם משפחתם המלאה (2 ילדים עם כיסאות בטיחות) ומטען עמוס.

תודה,

אלעד

פורסם

שוב כמו בשירשור הקודם

למשפחה עם 2 ילדים הניסן תהיה מרווחת באופן משמעותי (שלא לדבר על נוחות הנסיעה וחיסכון בדלק)

אם אתה רוצה להכניס מישהו בין מושבי הבטיחות זה עולם אחר.

פורסם

אני דווקא מצאתי את המיצובישי מרווחת הרבה יותר מבפנים.

לפי הנתונים היבשים לטידה יש יתרון של 67 ליטר בתא המטען (400 לעומת 467) אבל הפתח של המיצובישי רחב וגדול יותר ונוח יותר להטענה. בנוסף ההבדל לא כל כך משמעותי בגודל תא המטען.

המיצובישי מודרנית ובטוחה יותר עם 7 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות.

הטידה מיושנת וחולקת בסיס עם רכבי סופר מיני לעומת המיצובישי הגדולה והמרווחת יותר.

בקיצור לדעתי אתה לא צריך להתלבט יותר מדי. כמובן שתיגש לבדוק את שני הדגמים באולמות התצוגה או בחברות הליסינג.

בהצלחה.

פורסם

הניסאן לא נוחה ולא מרווחת, גם מאוד רועשת בפנים וחלשה יחסית.

היא מבוססת על שלדה של קליאו B וזה מאוד מורגש.

נסעתי ונהגתי ברכב ואני חייב להגיד שלא התלהבתי בכלל, אפילו התאכזבתי (ועוד נציג המכירות של ניסאן העיז לאמור בפניי ובפניי אבי "הרכב הזה יכול להיות רכב מנהלים", כן, ממש...)

הגיר די מעפן והמנוע די אנמי, תא הנוסעים לא מרווח בכלל, הוא מבייש את הקטגורייה המשפחתית, היה לי צפוף (ואני לא גבוה במיוחד) והרכב מרעיש בצורה משמעותית גם על כבישים ברמה סבירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הטידה מאוד מרווחת לנוסעים מאחור. הרבה יותר מהמיצובישי. גם צריכת הדלק

יותר נמוכה. לדעתי לך על טידה.

• תוכן חדש...