Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחוג חום סובארו ג'אסטי

Max.M
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חבר'ה,

רציתי לשאול האם הגיוני שמחוג החום בסובארו ג'אסטי עומד מקסימום על שליש? וזה גם במידה והאוטו עומד כמה דקות ביום ממש חם על המקום.

התקנתי תרמוסטט,השאלה אם הוא תקין או לא.

למה אני שואל? כי 2 הצינורות בסופו של דבר שווים מבחינת החום.

אבל לוקח לרכב המון זמן להתקרר בחורף.

ובנסיעות בין עירוניות ארוכות הוא עומד על לא קר (קר זה מתחת לקו ההתחלתי - אלא מקסימום על הקו ההתחלתי).

משמע - אני מניע הקו ההתחלתי שלי הוא מתחת למד (כביכול) וכאשר הרכב מתחמם טיפה הוא עומד על הקו ההתחלתי הראשון.

מה דעתכם? התרמוסטט נכנס לפעולה?

ניתקתי את השעון חום וחיברתי מחדש- הוא תקין.

האם המצב הנ"ל תקין?

לא בא לי ליסוע על רכב קר ולגרום עוד יותר בלאי...

תודה,

שבוע טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי זכור שככה זה בג'אסטי אבל למען הסר ספק עשה את הבדיקה הבאה:

עם הנעת הרכב שהוא קר לחלוטין גע בצינור העליון המיתחבר לרדיאטור (הצינור עם הטרמוסטט) ובדוק אם כבר בדקה הראשונה הוא מרגיש חם. אם כן, הטרמוסטט תפוס לו במצב פתוח תמידי, וזה בהחלט בעייתי. כמו כן בדוק מצב מאווררים, מתי הם ניכנסים לפעולה? יכול להיות שהיוניט וונטה לא תקין מה שמכניס תוך זמן קצר את המאווררים לפעולה, שזה גם לא תקין.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא,המאוורים נדלקים לכיוון החצי.

זאת אומרת בין הרבע לחצי.

וגם זה ביום חד ובמידה והרכב עומד מונע על המקום ולא נוסע.

לא נורא,השגתי אקדח לייזר שמודד חום נמדוד היום ונעדכן :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...