Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה: [לא יודע לכתוב כותרת לפי הכללים אז נעלו לי]

חדשש
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

לקחתי רכב לבדיקה.

אשמח לעזרתכם לגבי התוצאות הבאות (מה קריטי ומשמעותי ומה פחות):

הרכב הינו פולו 2008, עם 63,000 ק"מ.

התוצאות:

1. מנוע, מערכת קירור , מערכת הצתה - רעש מערכת שסתומים, לברר החלפת רצועת תזמון, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה.

2. סרן קדמי ומערכת היגוי - חופש תותבים ציר קדמי, לתקן זוויות היגוי.

3. לפרק גלגלים ולבדוק.. ??

4. העברת הכוח - בלאי דיסקיות הילוכים, נקישה בשילוב ובהחלפת הילוכים.

אודה לעזרתכם בנ"ל. ואם אתם יודעים כמה עולה בערך כל טיפול כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו הנוסח הסטנדרטי של כל טופס בדיקה, שבעצם שולח אותך לבדוק את האוטו בעצמך.

בקיצור- זרוק את זה לפח, תגיד כפרה על המאות שקלים שהוצאת, וגש למוסך שמכיר את הרכב (מוסך רון למשל) שיתן לך אינדיקציה אמיתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו הנוסח הסטנדרטי של כל טופס בדיקה, שבעצם שולח אותך לבדוק את האוטו בעצמך.

בקיצור- זרוק את זה לפח, תגיד כפרה על המאות שקלים שהוצאת, וגש למוסך שמכיר את הרכב (מוסך רון למשל) שיתן לך אינדיקציה אמיתית.

אני נמצא באותו הסירה כמו הבחור למעלה - ואני אחרי שני בדיקות יקרות מאוד.

רק עכשיו אני מבין שמלבד שאסי, בבדיקות האלו לא מקבלים שום אינדקציה לגבי הרכב מהבחינה המכנית,

הכל ממותג כבלאי, בלאי או לחילופין "בדוק זאת בעצמך" - פשוט בזבוז זמן שעולה הרבה כסף.

סליחה על תפיסת הטרמפ - פשוט נראה לי מיותר לפתוח שרשור חדש:

אתה ממליץ לקחת למוסך מורשה שיבחן רכב פוטנציאלי לקניה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדשש, אם אלה כל הריג'קטים שיצאו מהבדיקה והבדיקה אמינה (קרי לא מדובר בהסתחבקות של מוכר הרכב עם בעל המכון או בדיקה של חברת ליסינג) - רכוש את הרכב ללא חשש. כל הריג'קטים הנ"ל יופיעו גם בדו"ח בדיקה של רכב שהרגע יצא מהמפעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דבר שהייתי מאוד רוצה לראות, בדיקה לרכב חדש מהניילונים, מעניין מאוד מה היו רושמים לו בליקויים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם "תוצאות" כאלה זה באמת גורם לי לחשוב על הטעם לקחת את האוטו לבדיקה ?

אם אין למכון מה לכתוב עדיף שלא יכתוב כלום מאשר לשרבב שטויות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...