Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת מחשב DESKTOP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי האופיס - באנגלית - אין.

יש להם OFFICE 2011 שמקביל ל2010 בחלונות.

אם אתה צריך שפות אחרות - תברר לגבי הלוקלאליזציה שלהן. בעברית לדוגמא - אי אפשר לעבוד איתו.

חוץ מזה אתה יכול להתקין עליהם WINDOWS.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה ליביו,

בהנחה ואני מתקין תוכנת חלונות על המחשב, האם ניתן יהיה להתקין אופיס באנגלית עם תמיכה בעברית ?

ובקשר לסוגיית המפרט, מישהו יכול לתת חוו"ד לגבי איכות המפרט ביחס לדרישות שלי ?

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגביי המפרט - בכל מקרה לפי הדרישות שלך הוא overkill - מה שכן הייתי משדרג לI5 שהוא מעבד מעולה - וזה הדבר היחיד שלא תוכל לשדרג לאחר שכבר תקנה את המחשב.

את הזיכרון תמיד ניתן לשדרג בעתיד, ולגביי הHD תלוי מה אתה רוצה לאחסן, תמיד ניתן לקנות עוד דיסק חיצוני..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

עדכון,

רכשתי IMAC 21.5 בגירסה הבכירה שלו ושידרגתי לו את המעבד ל-I5 ואת הזכרון הפנימי ל-8GB, זה בהחלט OVER KILL לדרישות שלי, אבל אני מעדיף לקנות מחשב איכותי מאוד שיספק את דרישותי בצורה מיטבית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש.

טיפ קטן - אחרי שתתקין לו WINDOWS (בעזרת הBOOTCAMP דרך המק!) - קח את הדיסק מס' 2 של מערכת ההפעלה ותכניס אותו פנימה - יש בו דרייברים של APPLE לWINDOWS - שחוץ מלשלוט על הBOOT MANAGER מוסיפים את כל השליטת מדיה והיכולות הנוספות של המקלדת והעכבר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...