Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רובר 216 ואני רוצה לעשות לה טיפול גדול בחלקים מקוריים בלבד עכשיו השאלה מאיפה אני משיג אותם החלקים הם ככה.

טיימינג

מותחנים של שלושת הרצועות שיש לי כי אחד מהם מרעיש ואנחנו מחליפים רצועות אז על הדרך

רצועת הגה כוח

רצועת אלטנרנטור שמתחברת גם למדחס

חוטי הצטה

פלגים

פילטר שמן

פילטר דלק

שמן מנוע

שמן גיר

אטם מכסה שסתומים

שלט שיקודדו לי אותו פה בארץ

וגומיה לסאנרוף כל האוטו שלי נזילות כבר.

עכשיו השאלה שלי היא ככה

מאיפה אני משיג את הרשימה הזאת? רק חלקים אורגינלים של החברה

וכמה זה אמור לעלות.?

בגלל שאני גרוע באנגלית מצאתי רק 2 חלקים שאני צריך.

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-MG-ROVER-POWER-STEERING-DRIVE-BELT-W-/280556486773?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4152784075

רצועת הגה.

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-MG-ROVER-REMOTE-KEYFOB-PLIP-YWX101220A-W-/270644611051?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f03ad07eb

שלט

פורסם
"חברת המזרח" יבואן לנד רובר בקרית אריה פ"ת, במחסן החלקים שצמוד למוסך נמכרים חלקים מקוריים לרובר .

יש לך אולי טלפון שלהם כתובת משהו שאני ידע להגיע לשם?

פורסם

חברת המזרח? ככה קוראים למקום יש שלט לזהות את המקום?

ותודהה רבה אני אלך לשם אתה יכול להעריך בערך כמה יצא לי שם עם כל הדברים שאני צריך? ואולי יהיה לי יותר משתלם להזמין מEBAY מה אתה אומר?

פורסם

חד משמעית כדאי לך להזמין את החלקים מחו''ל (חוץ מהשמן )

רק לשם השוואה - פלאגים מקוריים יעלו לך כ 500 ש''ח לעומת כ 50 ש''ח לאותם פלאגים בדיוק .

בקשר לגומייה קצת בעייתי להשיג - (רק ב אי בי , וגם זה אם תמצא מוכר שמוכן לשלוח לארץ .)

אתר מומלץ :

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID012558

יש שם את כל מה שאתה צריך/תצטרך חוץ מהגומייה לסאנרוף .

פורסם
חד משמעית כדאי לך להזמין את החלקים מחו''ל (חוץ מהשמן )

רק לשם השוואה - פלאגים מקוריים יעלו לך כ 500 ש''ח לעומת כ 50 ש''ח לאותם פלאגים בדיוק .

בקשר לגומייה קצת בעייתי להשיג - (רק ב אי בי , וגם זה אם תמצא מוכר שמוכן לשלוח לארץ .)

אתר מומלץ :

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID012558

יש שם את כל מה שאתה צריך/תצטרך חוץ מהגומייה לסאנרוף .

קודם כל תודה רבה לך עזרת לי להתקדם עוד שלב תוכל לעזור לי לעשות את כל ההזמנה הזאת כאילו להסביר לי

איך מזמינים איך זה מגיע אלי איך משלמים ואיך אני מוצא את כל החלקים שאני צריך רק אורגינלים שלא יעבדו עלי עם תמונות?

פורסם

קודם כל אין לך מה לדאוג , אף אחד לא יעבוד עלייך עם תמונות , מדובר במפיץ הרישמי של חלקי חילוף לרובר , גם חברת המזרח מזמינה ממנו את החלקים .

בקשר להזמנת החלקים רק תשים לב שמדובר בחלק מקורי , חלקים לא מקוריים - כתוב aftermarket .

התשלום מתבצע בכרטיס אשראי , ולדעתי יש לך מספר אפשרויות משלוח יש לך משלוח רגיל royal mail שזה אומר שהחבילה תגיע לדואר לייד הבית שלך ומשם תצטרך לאסוף אותה או בדואר מהיר (לדוגמא UPS) שהחבילה מגיעה הרבה יותר מהר ועד הבית אבל המשלוח יהיה משמעותית יותר יקר (לדעתי לא כדאי) .

בקשר למכס זה מאוד תלויי אני הזמנתי בעבר שתי חבילות (מארה''ב) ולא היתה לי שום בעייה אבל זה הרבה תלויי במזל .

שים לב רק שאתה אכן מזמין את החלקים הנכונים עבורך ולא דברים אחרים .

לדעתי ל Rover Turbo יש ניסיון עם הזמנות מהאתר אולי כדאי שתדבר איתו (הוא הגיב לך לפני) למרות שלא מדובר בתהליך מסובך בכלל אבל בכל זאת כדאי שתשב עם חבר שמבין אנגלית בצורה טובה .

בהצלחה .

פורסם

אני גם מאוד ממליץ על האתר הזה

מחירים לדוגמא: חיישן קאמשפט בחברה רצו 1000 ש"ח ובאתר 240 ש"ח כולל משלוח.

המוצרים מגיעים ארוזים יפה.

וכמו קודמי אני ממליץ על משלוח רגיל.

משלוח רגיל החבילה מגיעה עד הבית, עדיף כמובן לקנות בקניות קטנות פחות מ-50$ אם הדבר אפשרי, ואם לא יצרפו לך פתק מהמכס לשלם סכום נוסף אותו תשלם בסניף הדואר.

לעומת זאת משלוח מהיר, אם מחיר החבילה פחות מ-50$ תשלם לדור עמלת שחרור בסך 34.8. אם החבילה יותר מ-50$ תשלם עמלה לדואר בסך 82 ש"ח, ומכס.

• תוכן חדש...