Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל נסיעה אני צריך לכבות את הטלפון ולבצע תהליך התחברות בבלוטוס. אין דרך לחבר את הטלפון באופן קבוע? כלומר שלא אצטרך לבזבז 5 דקות על ביצוע חיבור, האם עשיתי משהו לא נכון? הגדרתי את הדיבורית בטלפון "כמאושרת".

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מי שאמור ליזום את ההתחברות זאת הדיבורית ולא הטלפון (למרות שאפשר הפוך כמו בדרך שלך ).

בדוק אם בדיבורית יש קביעה למכשיר ברירת מחדל , או קביעת עדיפות. בפשוטות יותר זה מנסה להתחבר למכשיר האחרון שהתחבר בהצלחה.

מה שאתה מתאר (אם הבנתי נכון) ,זה שהמכשיר הנייד שלך נמחק מהרשימה של הדיבורית , אם זה ככה אתה צריך לבדוק למה, אולי היא מתאפסת עם כיבוי הרכב.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

קודם כל תודה.

המכשיר לא נמחק מהדיבורית, פשוט עד שאני לא משחק עם הטלפון הנייד (מנתק את הבטריה, כיבוי הנייד לא תמיד עוזר, מחפש מכשיר שמע ומאשר) אין חיבור. כשיש חיבור המכשיר שלי מופיע בצג הדיבורית. להבנתי, הייתי אמור לצמד פעם אחת ובכל כניסה לאוטו לקבל חיבור ללא צורך לשחק עם הטלפון הנייד.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...