Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
850 חברי מועדון החמש הם לא "העם".

הם בהחלט חלק מהעם, לצערי משיחות עם מספר חברים ממועדון שחמש התברר לי שהם לא באמת מעורים במה שקורה, בשלב הראשון כי לא דיווחו להם ובשלב השני כי הם לא קוראים בפורום .

(כמובן שגם היו כאלו שקראו וחלקם אפילו התאכזב מהמצב)

לכן להגיד ש850 איש הביאו את דעתם לא יהיה לחלוטין מדויק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הם בהחלט חלק מהעם, לצערי משיחות עם מספר חברים ממועדון שחמש התברר לי שהם לא באמת מעורים במה שקורה, בשלב הראשון כי לא דיווחו להם ובשלב השני כי הם לא קוראים בפורום .

(כמובן שגם היו כאלו שקראו וחלקם אפילו התאכזב מהמצב)

לכן להגיד ש850 איש הביאו את דעתם לא יהיה לחלוטין מדויק.

היי,

הדיון הוא אינו על התנהלות מועדון זה או אחר, אנא בואו ננסה לשמור את הדיון בנושאו העיקרי, תמיד אפשר לפתוח שרשור חדש אם יש נושא אחר לדיון.

תודה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור ברוך תרשה לי לומר לך שוב

גוף כזה חסר מאוד במדינת ישראל ,אם תתנהלו נכון יש כאן פוטאנציאל אדיר למשהו מבוסס ובעל עוצמה ,גם לאספנים ,גם למועדונים , ובעיקר חשיבותו לכלל הנהגים האחרים בארץ בעלי רכבים שמאלף סיבות שונות מחפשים כזה גוף ואין להם .

אני מאחל לכם רק טוב , יש על הפרק בעיות בוערות ,כולל הנטל של הביטוח עלינו כדי לממן ענף אחר בגלל הפסדיו , אני תומך נלהב בהורדת תעריפים לאופנועים למינהם ,אבל מתנגד בתוקף לממן לסקטור הזה את הפסדי הביטוח .

וזה רק נושא אחד ,אין לי ספק שציבור בעלי רכב שלא שייכים למועדון זה או אחר משחרים לגוף כזה שייצג אותם אל מול הרשויות .

פורסם
אני לא חושב שהמטרה של ארגון גג כזה הוא להפעיל קבוצה אחת נגד קבוצה שניה,

במקרה כזה כל המטרה של הארגון תפוספס לדעתי

ירון

ירון

לא צריך להפעיל נגד שום קבוצה אחרת , יש צורך להפעיל הורדת נטל מענף אחד למען סיבסוד הפסדים של ענף אחר .

אם צריך להתמודד עם חברות הביטוח אז בבקשה .

רוצים לעזור להוריד מחירי ביטוח לאופנועים ? מבורך מאוד ,אבל לא על חשבון ציבור הנהגים ובעלי הרכב .

פורסם

ליאור, הרעיון שלך בהחלט ברוך, ואני רק מקווה שאתה יודע למה אתה נכנס.

לצערי, רוב תחומי המוטוריקה רוויים סיכסוכים ומחלקות שנים רבות וארוכות, ויש בינהם אנשים וגופים שלא מסוגלים להסכים בינהם איזה יום היום, וזה נאמר בשיא הרצינות.

מהר מאד תתגלה לך העובדה שכל צד יחל למשוך לכיוון שלו, וכל דיון ילווה בויכוחים אין סופיים.

הספורט המוטורי ואספנות הרכב הקלאסי הינן דוגמאות מצויינות.

בכל מקרה, אני מאחל לך הרבה בהצלחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דווקא לא מעט אנשים מכמה מועדונים הגיבו בחיוב, משום מה אתה לא עברת משלב הרעיון לשלב התכנון .

אני עדיין בעד.

+1

דני, היו לך לא מעט תגובות חיוביות והצעות לעזרה, לרבות ממני וממספר מכריי. אפילו לא טרחת לחזור...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
היי,

הדיון הוא אינו על התנהלות מועדון זה או אחר, אנא בואו ננסה לשמור את הדיון בנושאו העיקרי, תמיד אפשר לפתוח שרשור חדש אם יש נושא אחר לדיון.

תודה :)

ליאור.

בהחלט תגובה גבולית , מצטער ,בוא נמשיך .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
850 חברי מועדון החמש הם לא "העם".

בני יקירי , אני מניח שיש ביננו כבוד הדדי ולי אישית יש הערכה גדולה אליך , לא המשכתי בעניין מהסיבות שכבר כתבתי ותגובתך (בעיניי) היא הראשונה של אחד מהמובילים במועדון ה 5 , אני מכבד את בקשתו של ליאור ולא אמשיך לעלות את העניין !

חוץ מזה כבודו של מועדון ה 5 במקומו מונח ויש לי המון סימפטיה למועדון ולחברי המועדון כולי תקוה כי תצטרפו לרעיונו המבורך של ליאור ותבינו שישנם מצבים שבהם "הגודל כן קובע"

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

האם משקיפים יוכלו להשתתף בדיונים ככל שיהיו כאלה מעת לעת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ליאור, הרעיון שלך בהחלט ברוך, ואני רק מקווה שאתה יודע למה אתה נכנס.

לצערי, רוב תחומי המוטוריקה רוויים סיכסוכים ומחלקות שנים רבות וארוכות, ויש בינהם אנשים וגופים שלא מסוגלים להסכים בינהם איזה יום היום, וזה נאמר בשיא הרצינות.

מהר מאד תתגלה לך העובדה שכל צד יחל למשוך לכיוון שלו, וכל דיון ילווה בויכוחים אין סופיים.

הספורט המוטורי ואספנות הרכב הקלאסי הינן דוגמאות מצויינות.

בכל מקרה, אני מאחל לך הרבה בהצלחה.

לצערי אין לי אלא להסכים לדברי חן .

היום

היהפוך כושי עורו, ונמר חברבורותיו

חזון אחרית הימים!!

"וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ, ועגל וכפיר ומריא יחדיו ונער קטן נוהג בם, ופרה ודב תרעינה יחדיו ירבצו ילדיהן, ואריה כבקר יאכל תבן, ושעשע יונק על חור פתן, ועל מאורת צפעוני גמול ידו הדה, לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי".

אולי גם פה ?? סקפטי.

ראה דוגמא בספורט המוטורי כדי להבין , איך ייצריות מכלה כל חלקה טובה של רצון טוב.

חבל פה חבל שם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לצערי אין לי אלא להסכים לדברי חן .

היום

היהפוך כושי עורו, ונמר חברבורותיו

חזון אחרית הימים!!

"וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ, ועגל וכפיר ומריא יחדיו ונער קטן נוהג בם, ופרה ודב תרעינה יחדיו ירבצו ילדיהן, ואריה כבקר יאכל תבן, ושעשע יונק על חור פתן, ועל מאורת צפעוני גמול ידו הדה, לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי".

אולי גם פה ?? סקפטי.

ראה דוגמא בספורט המוטורי כדי להבין , איך ייצריות מכלה כל חלקה טובה של רצון טוב.

חבל פה חבל שם.

אם לא ננסה לא נדע אם זו הצלחה או כישלון.

אני מעדיף להיכשל בידיעה שניסיתי, מאשר לשבת על הגדר ולרטון (חלילה מבלי לפגוע ברוטנים :lol:)

אני מאמין בכל מאודי שניתן להתכנס ולהתגבש, בכוחות משותפים ולנסות ולנפות ככל הניתן את האמוציות כשמדובר בנושאים משותפים וחשובים לכל הנוגעים בדבר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור

מחזק את הודעתך האחרונה והשני שישמח ( אתה הראשון )שאכן המהלך יצליח.

וזאת מבלי להשמיע הערה אחת לגבי המבנה והתנהלות אותו גוף לגופו של עיניין.

לא רואה גוף כמו מועדון ה-5 שמנכס את כל ההצלחות לעצמו ואת כל הנחס לאחרים , מפקיר את ההגמוניה שלו כמייצג כלל האספנים, מבלי שקיבל לכך אישור , לגוף חדש, שבו הוא יהיה אחד מתוך ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ליאור

לא רואה גוף כמו מועדון ה-5 שמנכס את כל ההצלחות לעצמו ואת כל הנחס לאחרים , מפקיר את ההגמוניה שלו כמייצג כלל האספנים, מבלי שקיבל לכך אישור , לגוף חדש, שבו הוא יהיה אחד מתוך ...

אני מקווה שאתה טועה לגבי מועדון ה5, ושבסופו של דבר המועדון כן ישתף פעולה

אם הבנתי נכון, יש כוונה להתכנס ולהחליט אם כן או לא - אני בכל אופן מאוד רוצה לדעת מה תהיה עמדת המועדון

• תוכן חדש...