Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא 20 אלף ש"ח, אני מחפש רכב חסכוני ואמין (ללא ביקורים במוסך)

נסיעות בעיקר עירוניות ופעם-פעמיים בשבוע בינעירוני..

העדפה לגיר רגיל כי הוא עושה פחות בעיות ויותר חסכוני..

צריך יעוץ איזה רכבים יתאימו יעשו תעבודה (ידני- חסכוני ואמין) ויהיו בתקציב..

פתוח להצעות\המלצות\ חוות דעות..

פורסם

אין כזה דבר רכב ב-20,000 שקל (או 40,000, או 60,000 שקל) שלא מבקר במוסך. ככל שתוציא לעצמך את הגישה המוטעית

הזו מהראש מהר יותר, כך תהנה יותר מהמכונית. מכונית "שלא רואה מוסך" היא מכונית מוזנחת, לא בטיחות ושתתקלקל באופן

חריף יותר אם וכאשר.

לשאלתך לגבי רכב ידני חסכוני, זול לאחזקה וב-20,000 שקל, חפש פיאט פונטו או פיג'ו 206 (כפי שחיפוש בפורום לעשרות

השאלות הזהות לשלך היה עונה לך באופן ברור).

פורסם
אין כזה דבר רכב ב-20,000 שקל (או 40,000, או 60,000 שקל) שלא מבקר במוסך. ככל שתוציא לעצמך את הגישה המוטעית

הזו מהראש מהר יותר, כך תהנה יותר מהמכונית. מכונית "שלא רואה מוסך" היא מכונית מוזנחת, לא בטיחות ושתתקלקל באופן

חריף יותר אם וכאשר.

לשאלתך לגבי רכב ידני חסכוני, זול לאחזקה וב-20,000 שקל, חפש פיאט פונטו או פיג'ו 206 (כפי שחיפוש בפורום לעשרות

השאלות הזהות לשלך היה עונה לך באופן ברור).

ברור שכל רכב מבקר במוסך, אני מדבר על זה שלא יהיה לי כל יום תקלה אחרת או פתאום משהו לא עובד סתם וצריך להוציא מלא כסף על חלקים וחלפים חדשים וכאלה.. (ואני לא מדבר עם טיפולים שוטפים) - אני בטוח שמבינים למה התכוונתי..

אתה מתכוון לפונטו ספייס או הרגילה?

ובאיזה שנים הן עדיפות הפונטו וה206? וד"א שמעתי הרבה שאומרים שהן לא אמינות ועושות הרבה בעיות - ה206 (פג'ו בכללי) והפונטו..

פורסם

אני ממליץ על שרייד. הרכב עונה הכי קרוב לדרישות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני ממליץ על שרייד. הרכב עונה הכי קרוב לדרישות שלך.

אכן אני מתכוון ל"ספייס". שתיהן מומלצות בכל שנתון הנכנס לך בתקציב, כשהפונטו תהיה ככל הנראה זולה יותר לאחזקה וה-206

נפוצה וקלה יותר להשגה.

תודה.. 8)

אשמח לעוד חוות דעת..

• תוכן חדש...