Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

קיבלתי את הצו הראשון שלי באסה.:?:loco: .

הבעיה שהיום הראשון למילואים נופל לי על שני מועדי ב' שנערכים באותו היום, כחלק מתקופת המבחנים לתואר ראשון. :type:

המילואים הם לאימון של 10 יום. :snipersmi

הבנתי שיש לי שני אופציות, למלא טפסים ולשלוח לולת"ם, או להתקשר ולבכות לקצינת קישור :cry: , מה מנסיונכם האופציה היותר אפקטיבית?

אם אני בוחר לשלוח טפסים, לאיזה כתובת לשלוח אותם? באתר אכ"א לא מצאתי כתובת רק מספרי פקס...

האם הם מתייחסים למועדי ב' באופן שווה כמו למועדי א'?

תודה מראש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

סיבה משקית או עקב לימודים - יפנה הסטודנט באמצעות מוסד הלימודים או המעביד לולת"ם(הוועדה לתיאום שירות מילואים ) לא יאוחר מ-30, יום לפני מועד תחילת השירות אלא אם כן הגיע צו הקריאה במועד מאוחר יותר. פניה לולת"ם תהה אך ורק לגבי שמ"פ שמשכו 6 ימים ויותר. כל בקשה לגבי שמ"פ הקצר מ-6 ימים או בקשה הנוגעת לסיבות אישיות שאינן משקיות / לימודים - יש להפנות למפקד היחידה כאמור לעיל. פרטים נוספים באשר לולת"ם וכן דוגמת טופס הגשת בקשה, ניתן למצוא בעמוד ולת"ם. מספר טלפון לברורים : 03-7379500, מספר פקס: 03-7377721/6725

ניצול שרשור:

מה אתה לומד ואיפה? (אפשר לפתוח דיון באוף טופיק על סטודנטים ומידע :) )

פורסם

לא יודע מה אתה לומד ובמה המבחנים, אבל לו שאני הייתי במקומך במצב כזה, הייתי הולך למילואים כך שמועדי ה-ב' יתפצלו לשני ימים שונים.

פורסם

תגיד תודה שנפל לך על מועדי ב' ולא על שבוע לימודים. מבחן תמיד אפשר לעשות במועד אחר, להשלים שבוע לימודים תוך כדי הלימודים (שממשיכים ונבנים על החומר שפספסת ויוצרים לך פער יותר גדול) הרבה יותר קשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מניסיון אישי בעבר - פנה לולת"ם, הגש בקשה מסודרת ואם יש בידיך כל האישורים וההוכחות הנדרשות (וזה באמת סיבה לגיטימית לדחיה) לא תהיה בעיה.

http://www.aka.idf.il/miluim/templates/inner.asp?catId=57164

תתקשר למוקד מהטלפון שבקישור, תברר מולם אם אתה עומד בקריטריונים, וקבל מהם מס' פקס למשלוח האישורים מהמכללה.

נ.ב

לי יצא לדחות מילואים מס' פעמים בעבר עקב נסיעות עבודה לחו"ל, לא בקיא לגבי דחיות הקשורות ללימודים.

• תוכן חדש...