Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CHIVAS - ROYAL SALUTE

discoTD5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותר בקבוק שיבאס-רויאל סאלוט, כתוב עליו 21 years old.

בקבוק חרס, ארוס בבד כחול מיוחד.

הבקבוק סגור, לא נפתח מעולם, וכנראה שנקנה לפני כ - 20-15 שנים.

מה זה שיבאס אני יודע (לא נופל ממנו).

מי מכיר את הבקבוק הזה?

תודה,

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש איזה אתר מטורף כזה בשם גוגל, שמעתי שהוא מוצא כול מיני דברים באינטרנט.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

צודק,

אני מתקן את השאלה. מי טעם את הבלנד הזה? יכול לחוות עליו דעה לפני שאני פותח את הבקבוק ומתאכזב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

קבל אחד שהשווה בין ה-12, ה-18 וה-21:

http://distilledbeer.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html

לא חסרים דוברי עברית שטעמו והביעו דעתם בכתב.

לא טעמתי, אבל מן הסתם תצפה לטעמים אופייניים לוויסקי עתיר שנים

(משהו סמיך ומעט שמנוני) - עניין של טעם, יש כאלה שאוהבים את זה ויש כאלה שלא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"מעבר לסיפור והגימיק השיווקי, נשאלת השאלה אם הויסקי שווה את הפרמיה שנדרשת עליו (בארץ נמכר בקבוק 700 מ"ל בסדר גודל מחיר של 1500-2000 ש"ח) " WTF???

לא פותח. מוכר! בתמורה לבקבוק אני מסדר חלק נאה מעלות דאבל דין לניסאן...אני אסתפק בגלנפידיך 12 ובבלאק לייבל (12) לשימוש עצמי...

פורסם

די בטוח שלא תצליח למכור ב-1500, אלא בפחות.

"ויסקי יד שנייה מפרטי" נהוג למכור במחיר דיוטי-פרי, ולא במחירי הארץ ההזויים במיוחד.

בכל מקרה, עם הכסף שתקבל תוכל לקנות לא פחות

מ-2 סינגל מאלטים משובחים (כן, אפילו במחירים הנהוגים בארץ!)

שיביישו קשות את ג'וני ובעיקר את 'פידיך.

נ.ב.:

נסה לתפוס את אחד החתנים-לעתיד הנלהבים שמסתובבים פה בפורום,

תוכל "לעזור" להם לשדרג את הבר בחתונה, בלי להתאמץ לשכנע אותם

(קהל שבוי)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לרגע לא חשבתי לבקש 1500 שקלים. מאות שקלים פחות.

אני גם לא מאמין שחתני הפורום ישלמו פרמיה עבור משקה שעדיף לצרוך אותו עם כמה חברים קרובים בדיסקרטיות מאשר בחתונה עם זבי חוטם מבושמים קלות מגולדסטאר, ומבקשים מהברמן כוסית של הדבר הזה בבקבוק המיוחד.

אין לי צורך בסינגל מאלטים נוספים, יש את שני הבקבוקים שהזכרתי קודם שטרם נפתחו + ג'יימסון וחצי (אחד סגור אחד בשימוש) + שני בלנטיין +...

צריכת האלכוהול ירדה משמעותית עם הולדת הילדים (מישהו צריך לקום אליהם בלילה) אבל לקח זמן עד שעברה פקודה למוח שאין צורך לקנות משקאות 'קלים' כמו קודם.

אם זה מעניין מישהו - בפרטי.

פורסם

אני אוהב את הטעם שלו.

בשביל 1500 שקל, לא שווה לקנות אותו. למעשה, לך (מאיך שאתה מתבטא), לא שווה לקנות שום דבר לשתייה ב1500 ש"ח.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
למעשה, לך (מאיך שאתה מתבטא), לא שווה לקנות שום דבר לשתייה ב1500 ש"ח.

צודק! ברצינות.

פורסם

עקרונית מהשיבאסים זה אמור להיות הכי טוב

לטעמי , מהויסקי היקרים הוא הכי פחות טוב (אלף וצפונה ) ויצא לי לטעום כמה וכמה כאלה

הבלו לייבל הרבה הרבה יותר טוב , שלא לדבר על הסינגלים המטורפים בני אותו גיל

אבל אין לי ספק שאיזה חובב אלכוהול שעבר את גיל ה50 (זה הקהל של שיבאס) ויש לו קצת חיי מותרות

ישמח לקנות ממך

פורסם

מצטרף לדניאל. בכלל, בלנדים יוקרתיים הם קודם סמל סטטוס ואחר כך משהו שטועמים, אם בכלל.

שופוני אה-לה שוף-שופוני בריבוע, אייווה.

בלו לייבל זה אותו סיפור - אם כבר אתה משלם סכום כזה מופרך,

לכל הפחות אתה רוצה לדעת מה הכניסו פנימה. אבל לא, מכונת השיווק דורשת

שהמרכיבים יישארו "סודיים" ובעיקר "נדירים". צואת שוורים.

בסינגל מאלטים זה הפוך - המזקקות בד"כ גאות לפרט בדיוק נמרץ ממה מורכב הוויסקי שלהם וכיצד הוא יוצר.

לאדרנלין -

"נחשב" זו מילה חסרת משמעות, בעיקר לאור העובדה

שזה ממש לא השיבאס היקר או הנדיר או הזקן ביותר.

פורסם

אגב, אני דוגל בשיטת הטעים לי לא טעים לי.

לי למשל גלן פידיך 12 ממש לא טעים והג'וני שאני הכי אוהב זה דווקא הירוק, יש לי פה גלן פידיך 30 שטעים לי, אבל מקאלן 12 לא פחות טעים. בקיצור, משקאות יקרים בד"כ דווקא טעימים, אבל לא בהכרח הכי טעימים בסדרה. הרויאל דווקא מהטעימים בסדרה, הוא והסווינג.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני מוכן לאסוף את הבקבוק.:lol:

וברצינות בסכום הגיוני אני מוכן לקנות ממך אותו(משכורת צבאית שלמה).

אני זוכר ששתיתי אותו כשעוד הייתי "ילד" ולא ידעתי מה ערכו של הבקבוק,פשוט טעם שיישאר אצלי לכל החיים.

דרך אגב איפה ניתן לרכוש בארץ ג"וני ירוק? הבנתי שיש רק בארצות הברית.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דניאל: סווינג זה ג'וני ווקר, לא שיבאס.

דיסקו, לפי רפקטואר הוויסקים שציינת לעיל (ג'יימסון, בלנטיינ'ס, וג'וני שחור) באמת לא הייתי ממליץ לך לפתוח את הבקבוק אלא באמת למכור אותו, כי איך לומר, אתה לא תדע להינות ממנו, ויהיו אלה שיודעים ויהיו מוכנים לשלם על זה, במיוחד לאור העובדה שהוא ישן, לא שזה עושה הרבה לטעם שלו, פשוט יכול מאוד להיות שהיום מייצרים אותו בשיטה או מבלנד טיפה אחר ובטעם שונה, אני דיי בטוח שיהיה מי שמוכן לשלם על זה. ואני דווקא לא חושב ש1400-1500 ש"ח זה סכום מוגזם עבורו.

בשביל לדעת להנות מוויסקי כזה צריך מאוד לאהוב וויסקי (כי אם אתה לא באמת אוהב את זה אתה לא תקנה בקבוק במחירים האלה) ולהבין דיי טוב, אני למשל גם לא חובב וויסקים גדול, אפילו בכלל לא, פשוט לא טעים לי, אני יכול לשתות בכיף בצ'ייסרים אבל פשוט לא מצליח לשבת על כוס ולהתענג על הטעם, ויצא לי "במסגרת העבודה" (ברמן) לנסות את זה כמה פעמים, פשוט לא הולך. אני גם הייתי מוכר.

דני: ג'וני ירוק אפשר לרכוש בכל חנות אלכוהול שמכבדת את עצמה ועובדת עם איסבקו, היבואן הבלעדי של סדרת ג'וני ווקר בארץ, ככה שבכל חנות שיש ג'וני כלשהו, אמור להיות גם הירוק, ואם אין, אתה תמיד יכול לבקש ויזמינו לך, אם תצטרך לחכות, רוב הסיכויים שזה יהיה עד שבוע. (משום מה עושים בתחום הזה הזמנות רק פשם בשבוע, אם אין מקרים חריגים)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...