Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעבר פניתי לפורום בנושא יישור קו לגולף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2703007

פניתי בהמלצתכם למוסך רון וקיבלתי שירות מעולה ובהחלט בוצעה עבודה מעולה של הדברים שצריך ,ללא בולשיט וללא "אלמנטים"

נוספים.

הפך להיות "מוסך הבית" מבחינתי!

האמת שתכננתי להודות ולהמליץ על המוסך ,בעוד כמה זמן כדי לבחון את הטיפול/החלקים לזמן יותר ארוך אבל נכון לכרגע ,חודשיים וחצי אחרי אני מאוד מרוצה ובנוסף צצו לי שתי תופעות :

*- האוטו אוכל שמן והרבה,מילאתי עד לקו המקסימום לפני שבוע וחצי -שהם כ 150~200 ק"מ (בהגזמה) וכרגע השמן על המינימום.

(המדידות מבוצעות כשהרכב עוד לא הונע כשהוא על משטח שטוח אחרי לילה של עמידה) .

יצא לי למלא כבר יותר מליטר שמן בזמן האחרון! (הומלץ לי למלא 20W50 במקום 10W40 בגלל שהאוטו ישן -97') מה שמוזר שאין סימנים בחנייה על נזילה או טיפטוף?!

*- בנוסף בזמן האחרון אני שם לב שהטורים מאוד נמוכים (מתחת ל1) ובזינוקים בעליה הרכב נכבה (אי אפשר להגיע לנק של הקלאצ' - נכבה ממש מהר -לפני שמספקים להגיע לגז)!

קיצר 2 תקלות שדיי מדאיגות אותי - ובנוסף אין לי זמן להגיע למוסך(עובד מ 8 עד 20) וחבל לי להפסיד יום עבודה אם אפשר יהיה להימנע מכך.

מה אתם חושבים ? משהו שאפשר לסדר בבית? או בכמה דקות במוסך? או חס וחלילה יום חופש?

תודה מראש,

ושוב מצטער על החפירה

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל תודה רבה .

אתה צריך לבצע בדיקה רציפה של אלף קמ ולברר את התוצאה

בכל מקרה כנראה שמדובר כאן בצריכת שמן רצינית ,אתה צריך לבקר במוסך .

לעיניין סיבובי המנוע ,גם כאן כל אפשרות שתעלה ללא חיבור סורק היא בגדר ניחוש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו מוסך פרטי שלא מחוייב לאף יבואן

ולכן אנחנו מטפלים בכל רכב שאנחנו חושבים שנוכל לתת לו מענה

מקצועי ברמה גבוה .

אנחנו קודם כל רופאים של מכוניות ואוהבי רכב ואחר כך מומחים לרכבי קבוצת VAG .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...