Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש מנוע להונדה סיויק.

אשמח לקבל המלצות לכמה יבואני מנועים איכותיים מרחבי הארץ.

תודה.

קו---------------------------------------

פורסם

ישראל יפן.

בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם

ישראל יפאן רוצים 1300 דולר על המנוע כנראה שהם חושבים שזה בוגטי.

לבכר אין,

כל מנוע, מקום על הפנים חרא של שירות, הפועל אמר לי לבוא ושיש מבחר מנועים מהדגם שאני מחפש, הגעתי וראיתי מנוע אחד בלבד וגם כולו מקומבן מחלקי מנועים של שנים אחרות !

ציקו גם חיי בסרט של בוגטי ורוצה 1100 דולר על המנוע,

אשמח לקבל עוד המלצות,

קו---------------------------------------

פורסם

על איזה דגם של סיוויק אתה מדבר? 92-95 או 96-00?

בכל מקרה, אם אתה מחפש מנוע מפירוק, ולא מנוע מהניילון, אני יכול להפנות אותך למישהו שהוא בעצמו מכונאי הונדה ויש לו בבית כמה מנועים למכירה.

שלח בפרטי אם אתה מעוניין.

שונא גזענים !.

פורסם

תתקשר לדני יבואן מנועים

0505341351

תגיד לו שלירוי הפנה אותך

הוא מהקריות אבל אין לו בעיה לשלוח גם לדרום ,בהמלצתי נקנו פה בפורום כמה וכמה מנועים

• תוכן חדש...