Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לגשת ל-"ג.מ פורטל" או בהרצליה פיתוח ברחוב המנופים 12 או בתל אביב ברחוב ריבל 29.

יש להם מבחר גדול של ג'אנטים. אני שמתי שם ג'אנטים וצמיגים חדשים אני ממש מרוצה.

לדעתי יעלה לך גל צמיגים וגם גלגלים בסביבות ה5 אלף. כמובן אם תקח משהו מוכר המחיר יהיה בהתאם.

1.8TSI

פורסם
אתה לא חייב להחליף צמיגים! ג'אנטים יכולים להתחיל במחיר של 1500 ולהגיע למחיר מטורף בהתאם לאיכות.

כמה יכולים לעלות4 ג'אנטים 16 אינץ באיכות טובה ולא החיקויים הכבדים שזוללים דלק?

פורסם

יש כמה בעיות מהותיות בבקשה שלך

קודם כל ג'אנטים כמו בתמונה (כמו שאמרו, כנראה 18" לפחות) של חברה איכותית יעלו המון כסף, איזור ה6000-7000 ש"ח

מצד שני, ג'אנטים שלא יעלו הרבה כסף יהיו כבדים בהרבה מהמקוריים שלך ועל החברונות של זה אני אתן לך לעשות חיפוש (צריכת דלק, תאוצה מהמקום, זריזות, בלאי מוגבר למכלולי פרונט שונים ומשונים)

מצד שלישי, כל ג'אנט שדורש חתך כזה נמוך (45 ופחות) יפגע בנוחות

מצד רביעי, לא תוכל לאשר גודל צמיג של 18" לטויוטה אוריס (לבירור מידות אפשריות, חפש שרשור בשם "שינוי מידות ג'אנטים וצמיגים")

מצד חמישי, אם תשים את הג'אנטים האלה (או כל ג'אנט אחר) בגודל המדובר ללא אישור, תסתכן בהורדה מהכביש, שבדרך כלל גם מומתקת בקנס של 1000 ש"ח

מצד שישי, ג'אנט כזה שתוכל לאשר (בדרך כלל מידה אחת יותר מהמקורי, כלומר מ15" ל16") יראה דיי מצחיק ולא יתן את ה"אפקט" שאתה מחפש

מצד שביעי, צמיגים במידה כזאת, יעלו הרבה כסף (בסביבות ה700-800 שקל ליחידה, אם קונים צמיגים נורמליים כמובן)

אחרי כל זה, אם תחליט ללכת על זה, אם הצמיגים שלך חדשים, תוכל אולי לקבל עליהם איזשהו טרייד-אין לטובת קניית צמיגים חדשים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עוד עניין קטן, לדעתי הטויוטה בתמונה שנתת הונמכה.

רוב הסיכויים שהחליפו לה קפיצים ובולמים כדי שתהיה נמוכה יותר וכך

האפקט שמתקבל מהג'אנט הוא הרבה יותר מרשים.

זה מוסיף לעלות עוד 4-5K...

אגב, לי יש ג'אנטים ממש דומים לאלה אבל הם 17"

נקנו ב-E&A אם אתה מעוניין.

פורסם

אחרי ששמעת דעות בפורום - לא הכי חכם לעזוב את המחשב ולעשות בירורים בחברות השונות ע"מ לקבל תמונת מצב ריאלית נכונה לרכבך ולרצונותיך? נראה שירדת מהרעיון קצת מהר מדי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...