Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף תודה רבה - אני בנתיים מנסה, נראה שזה לא חזר אבל זה עלול להפתיע.. נסנכרן ספר טלפון ונטייל כמה ימים עם טלפון נקי..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
kfirsiton זאת שאלה טובה, כמו הרבה שאלות טובות כשזה נוגע להגבלות מפגרות שאפל שמה על המכשיר. אבל בדיוק לשם זה נועדה הפריצה, אז תפרוץ את המכשיר ותסיר את כל המגבלות.

תזכיר לי בבקשה מה שם הטוויק שמבטל את המגבלה.

תודה!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היי עודד,

אדם הזכיר את זה קודם, הוא נקרא 3G UNRESTRICTOR, כמובן שאתה יכול להשיג אותו בהנחה משמעותית באחד הסורסים "המובחרים".

הוא בעקרון נותן לך להסיר כל מגבלה של אינטרנט סלולרי על כל מיני אפליקציות, שאחת מהם היא האפסטור. מומלץ גם להפעיל אותו על יוטיוב (כדי לשפר את איכות הוידאו בגלישה סלולרית) ועל פייסטיים.

Stay Dirty

פורסם
היי עודד,

כמובן שאתה יכול להשיג אותו בהנחה משמעותית באחד הסורסים "המובחרים".

.

הי.

באף אחד מהסורסים המובחרים (לפחות אלו שיש לי), לא מצאתי את ה MY3G בגרסתו העדכנית כפי שמופיע הסורס המקורי (בתשלום).

מה עושים?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אם אתה כבר מזמין לארוחות ערב על חשבונך אז עזרה הבאה שתצתרך באייפון עלי :lol: וארוחה עליך (להגיע לסינגפור תשארי לי).

בגלל שזה הדיבור שלך הבירה בקלארק קיי על חשבונך... מתי אתה מגיע שוב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מנסה לעדכן את המכשיר ל5.1.1 והוא נותן לי שגיאה אחרי שהוא טוען ומוריד..

פעמיים ניסיתי גם דרך המחשב וגם דרך המכשיר

למה זה קורה?

פורסם
בגלל שזה הדיבור שלך הבירה בקלארק קיי על חשבונך... מתי אתה מגיע שוב?

חחחח בכייף! אני תמיד שמח להכיר אנשים חדשים במיוחד אם הם חברי הפורום.

מקווה שעוד חודשיים(אולי קצת לפני).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תלוי בשגיאה ... אינפורמציה די רלוונתית לפה.

בכול מקרה אם זה 3194 אז תאפס את קובץ ההוסט שלך , אם זה 1 אז תבצעה FIX RECOVERY ברדסנאו.

אם זה משהו אחר אז תכתוב איזה שגיאה :)

אודי A4

דימה.

פורסם
הי.

באף אחד מהסורסים המובחרים (לפחות אלו שיש לי), לא מצאתי את ה MY3G בגרסתו העדכנית כפי שמופיע הסורס המקורי (בתשלום).

מה עושים?

תודה!

עודד.

משום מה הפורום לא מראה לך את כל ההודעה הקודמת שכתבתי. התכוונתי ל 3G UNRESTRICTOR ולא ל-MY3G שהוא ממשפחת MY כמו MYWI שלצערנו יש להם הגנה מיוחדת.

3G UNRESTRICTOR נמצא בסורס הזה:

http://ihacksrepo.com/

שים לב שאתה מתקין את גרסא 5.

Stay Dirty

פורסם

מדובר על השגיאה שציינת,מדובר במכשיר 4s פרוץ דרך גילבריק

אשמח אם תפרט יותר

בנוסף לכך משום מה האייטונס העתיק לי את כל האלבומי תמונות מהמחשב למכשיר ואני לא מצליח למחוק דרך המכשיר מה עושים בנידון ?

פורסם

בעיה חמורה ניסיתי לעשור ריסטור לאייפון 4 S פרוץ

וזה מה שאני מקבל

15040436759.jpg

אין לי טלפון

מה עושים?

פורסם

חם חם חם מהתנור יצאה פריצה ל5.1.1

אסף , איך אני משחזר את כל מה שהיה לי , אחרי הפריצה? כל האפליקציות וכל מה שהורדתי מסידיה

או שפשוט לפרוץ ולא יימחק כלום?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...