Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני אמור לסיים את הליסינג הנוכחי שלי בעוד מספר חודשים הציעו לנו להחליף את הרכב כבר עכשיו ולשלם את שווי המס המופחת 2.04 במקום 2.5 בעוד מספר חודשים. העניין הוא שאני ספציפית משלם על ליסינג מקבוצה 2 פחות מ-2000 ש"ח ונוסע בערך 23,000 ק"מ בשנה. מה אתם אומרים? האם כדאי להחליף עכשיו?

הרכבים שמוצעים לנו בקבוצה 2 הם: פוקוס אגיל וסטיישן, I30 רגיל וסטשיין, קורולה והונדה אינסייט היבריד. כולם אותו המחיר עם מקסימום 100 ש"ח חריגה להונדה שהשווי מס שלה הוא 520 ש"ח פחות.

אנחנו עם 2 ילדים, כלומר 2 בוסטרים ומניח שב-3 שנים הקרובות יהיה עוד ילד (אבל אולי פחות בוסטר?) כך שחשבתי על ה- I30 CW אבל קשה לי להתרגל למראה של הסטיישן. איך האוטו מבחינת מרחב פנימי (לא בגז')? מה אתם אומרים על ההונדה?

פורסם

יש קטץ' - אתה מתחייב לחוזה חדש למשך 3 שנים כולל קנסות היציאה הכלולים בו.

קח בחשבון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לכאורה ההונדה נשמעת כעיסקה טובה, עם מחיר טוב, או שאני טועה?

מה גם, שאתה מקבל יותר עבור המגבלת דלק שלך בין אם יש.

Polo 2012

פורסם

אני אתייחס לרכבים עצמם.

ליונדאי I30 סטיישן מושב אחורי מאוד מרווח, בהרגשה שלי, יותר מבפוקוס ומבקורולה.

הרכב עצמו מאובזר בצורה נאה וכבונס מבנה הסטיישן מציע תא מטען מרווח ונוח.

הביצועים קרובים מאוד לאלה של הקורולה וטובים לשכעצמם. הגיר מעט מרגיז לעיתים בסירובו להוריד הילוך אך הסטה קלה של הבורר פותרת את הבעיה. הנוחות לא מצטיינת ברכותה אך הרכב מרוסן.

הקורולה מרווח פחות, מאובזרת פחות, שילוב המנוע והגיר עדיף והביצועים עדיפים אף הם על היונדאי אך לא במידה ניכרת. האיבזור הבטיחותי נחות משל כל המשפחתיות המתחרות וגם איבזור הנוחות לא מצטיין. הרכב מעט מתנדנד בכבישים ברוכי מהמורות.

הפוקוס מעט עצלה אבל הכי נוחה בכל המושבים. מציעה מרווח טוב ואיבזור בטיחותי טוב.

את האינסייט אני לא ממש מכיר אבל מהבנתי היא בעיקר גימיק ובהיותה מבוססת על סופר מיני היא הכי קטנה וצפופה ומהתרשמות באולם התצוגה נראה לי שהיא לא תהיה נוחה למשפחה במושב האחורי.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

נתחיל מזה שאין שום קטש, אין לי קנס יציאה אבל ברור לי לחלוטין למה חברת הליסינג ממהרת להציע לי את האפשרות הזו רק שבתנאים שלי כן משתלם לי להמשיך. בכל מקרה גם בעקבות התגובות כאן אני מתכנן לעשות נסיעת מבחן ב- I30CW, בפוקוס סטיישן ובהונדה. אם מה ש-Mike808 כתב פה לגבי ההונדה נכון אז נפסלת מבחינתי על הסף. אני כרגע עם קורולה שאני לא אוהב בדיוק בגלל המרחב הפנימי שלפי דעתי לא מספיק מרווח (למרות שחלק מהאנשים טענו בשרשורים אחרים שהיא מהמרווחות בקטגוריה).

gozal, על הנייר ההונדה הכי משתלמת בגלל שהיא עולה לחודש כמו השאר (ועוד פחות 520 ש"ח בשווי מס) אבל מחיר מחירון גבוה יותר אבל אם היא לא מספיק מרווחת זה לא משנה לי אם היא הכי משתלמת כלכלית.

פורסם

התכוונתי לזה שמפתים אותך להתחיל חוזה ליסינג חדש בן 3 שנים, שלא תוכל לעזוב אותו מבלי לשלם קנס.

ברור שכרגע לא גובים ממך קנס - הם פשוט רוצים שתתחייב מחדש ולא תעזוב אותם בעתיד הנראה לעין, כמו הרבה נהגי ליסינג אחרים.

בכל מקרה - בהצלחה וסע בביטחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לטעמי הI30W תתן תמורה הכי טובה. המושב האחורי מרווח מאד עקב בסיס גלגלים גדול של 270 ס"מ. רמת האיבזור טובה יחסית. הרכב צורך דלק כמו הממוצעים בחבורה ונחשב לזריז. הגיר טיפונת מעצבן בסירוב שלו מדי פעם להוריד הילוך אבל זה בהחלט ניסבל

פורסם
מכיוון שאני אמור לסיים את הליסינג הנוכחי שלי בעוד מספר חודשים הציעו לנו להחליף את הרכב כבר עכשיו ולשלם את שווי המס המופחת 2.04 במקום 2.5 בעוד מספר חודשים. העניין הוא שאני ספציפית משלם על ליסינג מקבוצה 2 פחות מ-2000 ש"ח ונוסע בערך 23,000 ק"מ בשנה. מה אתם אומרים? האם כדאי להחליף עכשיו?

הרכבים שמוצעים לנו בקבוצה 2 הם: פוקוס אגיל וסטיישן, I30 רגיל וסטשיין, קורולה והונדה אינסייט היבריד. כולם אותו המחיר עם מקסימום 100 ש"ח חריגה להונדה שהשווי מס שלה הוא 520 ש"ח פחות.

אנחנו עם 2 ילדים, כלומר 2 בוסטרים ומניח שב-3 שנים הקרובות יהיה עוד ילד (אבל אולי פחות בוסטר?) כך שחשבתי על ה- I30 CW אבל קשה לי להתרגל למראה של הסטיישן. איך האוטו מבחינת מרחב פנימי (לא בגז')? מה אתם אומרים על ההונדה?

לא תוכל להתחמק משווי השימוש הגבוהה יותר ב 1.1.2011, כל הרכבים למעט אילו שעדין נרכשו בשיטת הקבוצות , שווי השימוש שלהם יעלה ל 2.5% החל מתחילת שנה הבאה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...