Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מישהו מכיר במקרה אתר טוב שיכול ללמד איטלקית (כנ"ל לגבי גרמנית) מא' ועד לרמת דיבור בסיסית?

אתר נוח שכולל דוגמאות, MP3 וכו' וכו', עדיפות לאתרים חינמיים.

תודה רבה :idea:

פורסם

תודה. נראה אכן מרשים האתר הזה.

הבעיה היא שהוא ממש לא חינמי, הקורס הבסיסי מתחיל מ200 דולר.

נכון שעל השפה שווה להוציא אפילו הרבה הרבה יותר, אבל כיוון שאני לא יודע האם זה ילך לי, הייתי מעדיף לנסות משהו חינמי.

פורסם

אני בספק לגבי החינמי - לדעתי, יש לכם סיכוי טוב יותר אם תחפשו תוכנה פרוצה. יש הרבה כאלה, במיוחד באתרים הרוסיים.

בלי קשר, לימוד שפה זה לא סיפור פשוט, ולא אצל כולם זה עובד באותה שיטה. יש אנשים שמצליחים ללמוד לבד, יש כאלה

שבשבילם שיעור פרטי זה הדרך הנכונה, ויש כאלה שצריכים קבוצת למידה. בד"כ התהליך (כולל הניסוי והטעיה שבתחילתו)

אינו קצר ואינו זול, אלא אם כן אתם באמת מחוננים בתחום הזה.

אני לא אומר את זה בשביל להניא אתכם חלילה מהתכניות, אלא פשוט בשביל שתדעו לבנות את הציפיות בצורה נכונה.

תחשבו מה אתם הולכים לעשות עם השפה בהמשך - ללמוד, לעבוד וכו' - ותתכננו את הלימוד בהתאם.

לראייה - אחרי שנתיים וחצי בברלצונה, אני מבין וקורא בספרדית ברמה טובה, אבל לא מסוגל לדבר באופן שוטף. לא כך

תכננתי את זה, אבל זה המצב, ולאור לוח הזמנים ואופי העבודה שלי, ספק אם הוא הולך להשתנות בעתיד הנראה לעין.

פורסם

האמת היא שגרמנית למדתי לפני שנים אבל היא חלודה אצלי מאד, ברמה שאני מסתדר בשדה התעופה או במלון אבל לא יותר מזה.

איטלקית? אפס.

בעבודה שלי אני עוסק בשפות כל הזמן, יש לי דוברי איטלקית וגרמנית במשרד - ברגע שאגיע לרמה בסיסית ביותר באיטלקית בעזרת לימוד עצמי, יש לי עם מי לדבר באיטלקית בכל יום. המטרה היא לא לעבוד באיטלקית, אלא פשוט שתהיה עוד שפה ברמה בסיסית. אין דבר נחמד יותר מאשר להגיע למדינה זרה ולהיות מסוגל לתקשר.

שבוע הבא אני נוסע לאיטליה בפעם הרביעית בשנתיים האחרונות והגיע הזמן שאוכל לפטפט קצת.

בכל מקרה, אם עוד מישהו מכיר אתרים שיעזרו, תעדכנו. בינתיים מצאתי את האתר הזה עבור איטלקית, הגרסה החינמית בסיסית למדי - אבל אתחיל ממנה

Learn and Speak Italian

פורסם
תודה. נראה אכן מרשים האתר הזה.

הבעיה היא שהוא ממש לא חינמי, הקורס הבסיסי מתחיל מ200 דולר.

נכון שעל השפה שווה להוציא אפילו הרבה הרבה יותר, אבל כיוון שאני לא יודע האם זה ילך לי, הייתי מעדיף לנסות משהו חינמי.

התוכנה מדהימה ומאד קל למצוא אותה פרוצה.

החינמי הוא יותר נסיון של המלאה, רק הכמה שלבים הראשונים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...