Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדריך לשימון וטיפול הסאן רוף (גג שמש) ברכב .

(המדריך פונה לכל הרכבים. בעלי גגות שמש)

שלב ראשון: תגשו לאחד מסניפי "אוטו דיפו" "הום סנטר" "טמבור"

ובקשו "ספריי סיליקון" לשימון. זה המוצר: silicon_spray.png

יש עוד חברות כגון: STP'CYCLO'WURTH ועוד.. (כולם טובים)

(אזהרה: אין להשתמש בחומר WD40 או כול חומר אחר שאוכל ומזיק לפלסטיק ולגומי)

ובקשו "מכחול" רגיל בעל מברשת בקוטר 2 או 3 ס"מ. ואורך 15 20 ס"מ. 217.jpg

שלב שני: תסעו עם הרכב למקום מואר ומוצל. פתחו את הסאן רוף ( גג שמש) .

קחו את המכחול. תתחילו לנקות בעזרתו את המסילות של הסאן רוף משני הצדדים.

אחרי זה. קחו מטלית לחה ותעבירו בעדינות על המסילות משני הצדדים ותנקו הייטב.

אחרי זה שוב פעם קחו את המכחול. ותנקו בעזרתו הייטב שלא ישאר לכלוך או אבק.

(אזהרה: אין להשתמש בלחץ אויר "קומפרסור")

שלב שלישי: אחרי שניקיתם הייטב. קחו את פחית הספריי סיליקון. נערו הייטב. ותתחילו לרסס על מסילות הסאן רוף ועל הגלגלות שלו. רססו הייטב . סגרו את הסאן רוף ותפתחו פעמיים או שלוש. והסאן רוף ירוץ חלק וללא רעשים.

בהצלחה !!!

שלב סיום: טיפול כזה מומלץ לעשות פעם בשנה לפחות. טיפול כזה ישמור על הסאן רוף לאורך שנים.

ספריי סיליקון - הוא חומר המיועד לשימון עדין . לא פוגע או מזיק ל-גומי,פלסטיק,צבע הרכב.

ספריי סיליקון מונע לחות,אובש,רטיבות ושומר ומגן על איכות הפלסטיק ומונע כיחוכים.

המדריך נכתב וסוקר על ידי: זיו עמור (RenaultSport) !!!

מנהלים?

לפי דעתי המדריך הזה צריך להיות בדביק. הרבה שואלים או לא יודעים איך לטפל בסאן רוף כמו שצריך. ואין פה שום מדריך או משהו לגבי זה בצורה מקצועית. המדריך הזה יעזור הרבה מאוד לאנשים תודה.!:-):-)

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

שלום לכולם וחג שמח, אחלה שרשור, יש לי סאנרוף כפול (סניק) האם לא יותר טוב למרוח על המסילות גריז? ככל הידוע לי גריז יכול להחזיק ולשמן הרבה יותר טוב משמן סיליקוני, אומנם השמן הסיליקוני יכול לחדור לתוך מערכת המנועים ולשמן גם שם, אבל על המסילות משני הצדדים לדעתי יותר טוב למרוח גריז. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

ויטאלי . גריז קודם כל לא אסטתי . וגריז תופס אבק ולכלוך ויכול דווקא להזיק למערכת הסאן רוף לא מומלץ בכלל. ספריי סיליקון הכי טוב משמן הכי טוב שומר ומונע חדירת מים ורטיבות. טפעל לפי המדריך ותראה תוצאות נהדרות

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

אין לי בעיות אם הסאנרופים ואני מרחתי עד היום עם גריז כתחזוקה מונעת, אבל היום אני ינסה את הספריי.

ד"א אם מורחים בזהירות ולא משתוללים אם הכמות אז האסטטיקה לא נפגעת, וגריז הוא זה ששומר הכי טוב בפניי רטיבות, ולגביי הידבקות האבק אז שני המוצרים ממגנטים אבק בצורה שווה.

לדעתי יותר טוב הגריז, ובמקומות שאי אפשר להגיע לשים ספריי, אפילו ראיתי פעם גריז בצורת ספריי.

פורסם

אני משתמש בגריז גרפיט, ככל הידוע לי זהו החומר בו צריך להשתמש למטרה זו ולא ספריי סיליקון.

שם כפפות ומורח עם האצבעות, מגיע לכל נקודה ומוודא שהיא מגורזת.

כמו כן לא הייתי רוצה להשתולל עם ספריי שיכול ללכלך את האינטריור של הרכב כשהסאן רוף פתוח, עבודה עם ספריי היא בדרך כלל בלתי נשלטת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקשיבו אני אמר לכם את זה מניסיון. על לפחות 15 20 סאנרופים ועל ידי התייעצות עם בעלי מקצוע זגגים ובעלי מקצוע לסאן רופים. הגריז הוא חומר ישן . כיום יש הרבה חומרים שהרבה יותר טובים.

Renault Clio RSI 1.8

• תוכן חדש...