Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבודה הפקסים מתקבלים אצלנו ישירות לתוך המחשב כקובץ PDF.

מותקן READER.

ויש לנו לקוח אחד שלא יודע לקרוא\לא רואה את הכתוב בהצעות מחיר.

ברצוני לענות לו על הבקשות שלו על גבי הנייר שלו, בפורמט מודפס, אבל אני לא מצליח לכתוב בתוך ה-PDF, ולא יודע איך ואיפה לחפש (מן הסתם חרשתי על התפריטים ברידר לפני ששאלתי פה).

האם צריך תוכנת צד שלישי (אדובי משהו-משהו למשל) כדי לעשות זאת? או שאני אוויל מחשבים?:roll:

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ה-reader הוא לקריאה בלבד.

אתה צריך תוכנה לעריכת PDF. יש כאלו של ADOBE ויש אחרות. אני לא משתמש בתוכנות כאלו ולכן אין לי המלצה ספציפית.

פורסם

אני מבין שלכתוב על הנייר ולשלוח בפקס זה כבר משהוא שלא מקובל היום?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניתן להוסיף הערות וטקסט גם באדובי רידר גירסה 9 במידה והגדרות האבטחה מאפשרות זאת. יש להוסיף ברשימת הכלים את האפשרות להצגת כלי הטקסט.

בהצלחה....

אם לא הצליח תוכל להוריד גירסה של אדובי אקרובט או להדפיס את המסמך בפורמט TIF בעזרת המדפסת הווירטואלית של מערכת ההפעלה ואז להוסיף טקסט בעזרת כול תוכנה שמאפשרת עריכת תמונות כמו הצייר לדוגמא.

איזה כייף לי :)

פורסם

בהרבה אירגונים, עברו לשיטה של fax to mail המאפשרת קבלה ושליחה של מסמכים דרך ה-OUTLOOK למשל.

כך נחסכת הדפסה של דפים מיותרים רבים. ניתן להעביר את הפקס ישירות למייל/ים אחר/ים ללא צורך הדפסה.

alfa 156 2.5.

פורסם

יעיל מדי.

עזוב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יעיל מדי.

עזוב...

פה בדיוק הבעייה.

כשכותבים על הנייר שלו (הלקוח), ראיתי במו עיני את התוצאה, הנייר מגיע אליו בלתי קריא. רק אם כותבים עם טוש אפשר לראות משהו, אבל אי אפשר להבין כלום...

מרק 10, תודה על המחשבה על הצייר, אבל זה כבר OVER KILL, ורק מסבך את העניינים. התקווה היא ממש לעבוד עם ובתוך ה-PDF ולגמור עם זה הכי זריז שאפשר בלי להתחיל להעתיק, להדביק, לערוך, לשים טיפקס על המסך, להוריד את הטיפקס מהמסך, לשים שוב טיפקס על המסך, להוריד שוב, לנקות את המסך, לסמן עליו עם טוש, לחטוף צעקות מהבוס, לנקות, לשים את המידע על פוסטאיט ולשלוח את הקובץ הריק בטעות, לחטוף עוד צעקות...טוב נסחפתי קצת כהרגלי, אבל בהכל יש גרעין של אמת.

כמו כן ניסיתי (דומני שבעבודה זו גירסה 8) לשים סרגל כלים של עריכה, אבל ללא הצלחה, לא מבין למה הוא לא הופיע לי כשסימנתי אותו.

גולף, נראה לי שאלך על העצה שלך. האם יש לך המלצה?

תודה!

פורסם

ניסית להדביק סרגל רגיל על המסך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גולף, נראה לי שאלך על העצה שלך. האם יש לך המלצה?

תודה!

לא לתוכנה ספציפית, אבל תכתוב בגוגל pdf editor ותקבל לינקים להרבה תוכנות, רובן חינמיות וקטנות גודל. תוריד כמה ותראה מי הכי נוחה וידידותית לשימוש.

פורסם

אתה לא יכול לערוך PDF.

זה כל הרעיון של מסמך PDF...

אתה כן יכול להוסיף הערות.

כדי לערוך אתה צריך לנסות להמיר אותו לפורמט אחר (WORD למשל).

פורסם

ניתן לערוך קבצי PDF על-ידי אדובי אקרובט קרי הוספת הערות/הארות, ציורים, תמונות ולא למחוק. למעשה כול האובייקטים לא מוטמעים ממש בקובץ לאחר ההוספה.

בעזרת תוכנות צד שלישי אפשר לעשות הכולללל.

ברווז, תוריד גירסה 'חינמית' של אדובי אקרובט ויש לך פיתרון מהיר ונוח.

ראה דוגמא.

11.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

2 אפשרויות חינמיות ,אבל לא קלי קלות כפי שאתה מחפש-

1. תוכנה בשם PDF-Xchange viewer

התוכנה עושה בדיוק מה שאתה רוצה אבל באנגלית. בעברית זה אפשרי אבל מעצבן- צריך לכתוב את האותיות בסדר הפוך.

2. תוכנה שהופכת את הPDF לקובץ תמונה JPG או אחר. אתה פותח קובץ וורד ריק, מכניס את התמונה insert picture , קובע שהתמונה מתחת לטקסט, וכותב את הטקסט במקום הדרוש.

אם זה מענין אותך , אחפש את שם התוכנה שהופכת PDF לתמונה.

בהצלחה

יהודה

פורסם
ניסית להדביק סרגל רגיל על המסך?

לא, אני תופס אותו עם אטבי נייר, כדי שיהיה אפשר להוריד ולהעלות אותו, דההה...:lol:

חברים, תודה- אבל ירדתי מזה.

אם נוציא את דבריו של פאלו מהקשרם:

"יעיל מדי.

עזוב..."

אז, תודה רבה בכל זאת.

• תוכן חדש...