Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב אמין, זול, בעל יכולת קיבול ויכולת נסיעה טובה עם סחיבה בעליות ממשכות במצב עמוס

חשבתי על הברלינגו

קנגו

פרטנר

ואף ג'יפים/ מיני וואנים

עד שהסבו את תשומת ליבי על הפיאט דובלו שהאמת אין לי מושג עד כמה היא שווה/ מתחרה באחרות שהנמצאות ברוב השוק

האם לדרישות שלי היא מתאימה?

האים לעומת האחרות היא העדיפה?

אילו דגמים של הדובלו מומלצים

מאיזו שנה

מה המחלות הידועות

עליות אחזקה

מה לבדוק במיוחד כשקונים

ושכל זה יכנס בתקציב של 20 ל 25K

אגב כפי שהבנתי אז העליות של הביטוח והטסט יקרות יותר מרכב פרטי

בכמה?

תודה רבה מראש

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=343018

הדובלו באופן כללי דווקא רכב שאנשים מרוצים ממנו מבחינת אמינות,פה בפורמים יש כמה אנשים שיש להם,וגם לי דובלו.

מבחינת העמסה הוא בעל מטען הכי גדול,750/3000 ליטר.

מבחינת כוח בגירסת הטורבו דיזל,שהיא המומלצת מדובר על 100 כ"ס,מה שאין למתחרות,ולכן הוא מאוד מהיר,אין לו בעיה של התחממות,כול עוד מדובר על מערכת קירור תקינה.

הברלינגו יותר נוחה,אך בדובלו יש גרסת שהיא יותר נועדת פחות לעבודה,מדובר על כושר העמסה של 475,ואני יכול להגיד לך שהיא נוחה לנסיעה (אצלי היא לשימוש פרטי).אולם גם בגרסה שהיא 615,נוקשה,אך עם מטען היא תיהיה בסדר.

מומלץ לקנות משתנת 2002,שזה הדגם הראשון של טורבו דיזל,לפיאט יש מנוע רגיש יותר לחום,לכן כמו שאני עשיתי,מומלץ לעשות ניקוי רדיאטור ולקנות נוזל קירור יעודי פראפלו.ואין שום בעית חום..

תבדוק שהטורבו תקין,אין שריקות,ורכב סוחב בצורה טובה,הדובלו היא לא עגלה,והאם נפלת על כזה רכב,כניראה הטורבו לא תקין.

אם יש לך עוד שאלות על הדובלו אשמח לענות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי, תודה על המענה

אשמח לקבל תשובות על השאלות הבאות

אילו דגמים של הדובלו מומלצים {ראיתי שיש 3 של ה 100 כ"ס}

מאיזו שנה הדגמים הטובים מתחילים?

מה המחלות הידועות

עליות אחזקה

מה לבדוק במיוחד כשקונים

ושכל זה יכנס בתקציב של 20 עד 25K

אגב כפי שהבנתי אז העליות של הביטוח והטסט יקרות יותר מרכב פרטי

בכמה?

תודה רבה מראש

פורסם

על אילו 3 דגמים נתקלת? אם אתה מתכוון לגרסאות איבזור יש SX וELX שהיא מפוארת יותר.

ברכבים הללו הפנסים הקדמים נוטים לדהות,זאת מחלה אצל הרבה רכבים,במוסך אמרו לי גם שמשאבת קלאץ עליונה קצת רגישה.זה לפחות מה שאני יודע לגבי מחלות.

עליות אחזקה שהיו לי בנתיים הם:\

משאבת קלאץ עליונה שנזלה-350 למשאבה מקורית חדשה.

רפידות בלמים קדמיות:155.

מיכל מים לווישרים חדש:260

מנעול עם חיישן לדלת אחורית:270 שקל.

אצלי יש ביטוח צד גימל:

חובה עלתה לי סביבות ה 2200 וצד גימל סביבות ה 1000,החובה יקר פה.

מבחינת דלק,הרכב נוסע בכביש הררי יחסית עושה על מיכל 60 ליטר כ 850-900 ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...