Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ח'ברה.

יש לי כרגע מיצובישי קולט החדשה ידנית, אני מעוניין לעבור לאוטו ספורטיבי ויש לי כמה מכוניות שאני מתלבט.

פג'ו 106 ראלי דור 2.

רנו מגאן קופה 2.0 ליטר.

פולקסווגן פולו 16V עם ה-100 כוחות סוס.

פג'ו 306 XSI.

איזה אוטו לפי דעתכם ישתלם לי לפי הנתונים של כוח, אמינות, חיסכון בדלק, טיפולים

אם יש לכם עוד רכבים שאתם ממליצים מהקטרגוריה הזאת תציעו.

תודה.

פורסם

הצרפתיות תהיינה מתגמלות ומהנות יותר מבחינת נהיגה מהפולו.

המגאן תהיה מהירה וחזקה יותר מן המתחרות.

המתחרות מבית פיג'ו יניבו המון כיף!

אני בעל וולקן(אחותה של ה306XSI),לי היא מספקת המון פאן מבחינת ניהוג וגם מאובזרת לא רע בכלל,תצרוכת דלק ממוצעת של 9.5 ק''מ לליטר,טיפולים שוטפים (אני עורך כל 5 אלף ק''מ)וחוץ מזה היא לא מבקשת יותר מדי.

מבחינת מהירויות וקו ישר הוולקן וה306 (דור ראשון) יותר פושרות ולא חובבות סל''ד גבוהה.

ה106 היא קארטינג לכביש,משמע המון פאן.

אני מניח שתכף יענו לך בעלי הרכבים שיודעים קצת יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...