Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש פה וזו ההודעה ראשונה שלי,מקווה שנפיק את המירב..

אז ככה,כרגע אני מחפש רכב ואני מתלבט בין יונדאי גטס ראיתי אחת שנת 2003 עם 160000 אלף ק"מ בערך.

וראיתי פיג'ו 206 שנת 2001 עם 130000 אלף ק"מ.את היונדאי אפשר יהיה להוציא ב-20K ואת הפיג'ו ב-22K.

מה עדיף לי?אני מחפש אמינות בטיחות ונוחות כמה שאפשר ממכונית בסכומים האלה..

אני עוד לא סגור על כלום,לכן גם פיאט פונטו ספייס הולך,וסקודה פביה.(הבעייה היא שקשה למצוא פביה נורמלית)..

תודה לעונים...

פורסם

פגו תהיה יותר נוחה ומאוד לא אמינה וגטס תהיה מאוד אמינה ולא כלכך נוחה פונטו תהיה לא זה ולא זה ופביה תהיה בסדר ולא יותר מזה בכל התחומים

פורסם
פגו תהיה יותר נוחה ומאוד לא אמינה וגטס תהיה מאוד אמינה ולא כלכך נוחה פונטו תהיה לא זה ולא זה ופביה תהיה בסדר ולא יותר מזה בכל התחומים

פששש SOCHO איזה מבין אתה...ממש כל הכבוד.

עכשיו תן למי שיש לו את אחת המכוניות לדבר.

הפונטו בסדר גמור בתחום הנוחות. בתור אחד שהרכב הקודם שלו היה קסארה, אין מה להשוות - הרכב הצרפתי נוח בהרבה אבל לא אומר לך שאני סובל מכאבי גב. בסה"כ רכב חביב בתחום הזה.

עשיתי איתו נסיעה לאילת מהקריות ועצרתי פעם אחת לאורך הדרך - בקסארה לא עצרתי כל הדרך לאילת. זה בערך ההבדל ביניהן בתחום הנוחות.

בתחום האמינות - הרכב מפגין אמינות טובה. יש לי ספייס 2006 ועד עתה נסעתי עליה 11 אלף ק"מ. היא כרגע על 125 אלף ק"מ ולא עושה צרות בחצי שנה שיש לי אותה.

יש לנו עוד פונטו ספייס במשפחה, אוטומט 80 כ"ס שנרכשה לאחרונה וגם היא מפגינה אמינות טובה לפי ספר הטיפולים שהתלווה אליה.

אני אישית בחרתי להיות סופר בררן ברכישת רכב וקניתי רק רכבים שמטופלים כמו שעון שוויצרי במוסך מורשה ולא רכבים שאין לי מושג היכן טופלו - עד עתה העקשנות שלי מוכיחה את עצמה. הפיאט מאוד רגישה להזנחה ולכן חבל להתפשר בתחום הזה.

לגבי הצרפתיות - לי הייתה סיטרואן קסארה ולא סבלתי מבעיות חשמל שטוענים שיש למכוניות האלה. פעם אחת הייתה תקלה בלוח הפיוזים - אבל לרכב הספציפי שלי היו מעל 300 אלף ק"מ ככה שבאמת לא הופתעתי משום דבר שצץ.

הגטס עצמה היא רכב אמין וטוב - אבל יש לו אבזור בטיחותי לוקה בחסר - תאמין לי שאתה תרצה שיהיה לך ABS ברכב, בטח בשביל עוד כמה גרושים תוספת או בלי תוספת בכלל (במקרה של ספייס).

שיהיה בהצלחה.

פורסם

כמו שכתבתי בעבר.

לי יש 206 שנת 2001 ועד היום התקלות שהיו לי היו תקלות של בלאי כתוצאה מרכיבים ישנים [קורה בכל רכב ישן בלי קשר להיותו צרפתי ,יפני או תורכי].

התיקון הגדול שהיה לי עד היום היה הגיר שהלך לעולמו ב140K ק"מ.

כל שאר התיקונים כמו משאבת מים,רדיאטור,רדיאטור מזגן ועוד נבעו כתוצאה מהעובדה שהרכב ישן ואני מקבל את זה שפשוט קורה לכל רכב ,גם בפיאט פונטו שהיתה לאשתי לאחר 4 שנים על הכביש החלפנו רדיאטור אז מה.

תהנה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ובהמשך למגמת הדיוק שנאמרת כאן, הפג'ו נוחה, האמינות שלה סבירה בהחלט ולפעמים יותר מזה, הוצאות ההחזקה שלה ממוצעות ומטה, ובגירסה החמימה (xs), תקבל גם הנאה הבאה לידי ביטוי בעיקר בהתנהגות כביש מצויינת,זריזות יחסית, ואיבזור עשיר.

ודי להשמצות חסרות הבסיס- זה צורם, ממש לא רציני, וכבר גובל בהוצאת דיבה.

עצתי לפותח השירשור: חפש בהיסטוריה בעיקר ממי שהיה או יש בבעלותו את הרכבים הנ"ל, (אפילו דבר עם מוסכים מתמחים), אף אחד מהם לא חסין מתקלות ואף אחד מהם לא כליל השלמות, אך הן רחוקות שנות אור (בדגש על ה206) ממה שנאמר כאן.

ובנוגע לגטס, אכן הרכב הזה לוקה בבטיחות- אך רק בדגם הGLF\GLI כי בדגם הGLS ישנו ABS וישנם 2 כ"א לפחות- תלוי בשנה, ו4 כוכבי ריסוק כמו ב206, בפולו וספייס מהשנים האלו. כך שאת הדגם הספציפי הזה, אם אין לך דרישות אחרות כמו נוחות מירבית או נטייה ספורטיבית, לא הייתי פוסל.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

איתי הרכב כשל בגיר האוטומאטי שלו.

עלות התיקון עלתה בסביבות ה 6K כולל עבודה וחלקים.

אני בסה"כ חושב שעלות התיקונים והאמינות הם סבירים ולא בתדירות שמצדיקה את השם שיצא לרכב.

לדוגמא לפני שבועיים החלפתי תרמוסטט שעלה לי כולל החלפת מים ירוקים ואטם 100 ש"ח [כולל עבודה].

מחיר לא יקר וגם לא נורא.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...