Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחצי שנה רכשתי גולף שנת 2003.

ביררתי כאן בפורום לבי מוסך לטיפולים באזור השרון. ההמליצה הייתה על מוסך רון בת"א, למרות שרציתי מוסך שהוא מרכז שירות וכו' של פולקסווגן ובשרון.

היום הייתי בטיפול במוסך רון. אני חייב לציין שכל מילה טובה וכל ההמלצות היו נכונות.

רון אדם נחמד ומיקצועי! שעובד מהלב. כתוצאה מכך כל המוסך מתנהל בצורה מיקצועית, נעימה ומסודרת.

דבר בולט הוא זה שבעלי הרכבים נמצאים במשטח העבודה, מבחינתי זה מראה על אמינות ויושר. בהרבה מוסכים אחרים זה מרגיז את העובדים ויש חדר המתנה או שמתקשרים כאשר הרכב מוכן.

על הרכב שלי עבד מוטי, שנראה היה שהוא עובד על הרכב הפרטי שלו. מעבר לטיפול הוא סידר ותיקן כל מני דברים "על הדרך".

ובכן, גם אני ממליץ על מוסך רון.

שחף.

פורסם

עדכון נוסף + המשך יבוא

יומיים לאחר הטיפול לקחתי את הרכב לטסט בידיעה שהרכב לאחר טיפול, וכמו שבדקו לי את הרכב ברון (מוטי שעבד היה ממש קפדן ומגדיל ראש) אין מצב לא לעבור.

נכשלתי בגלל שנמצאה גומיית צירייה ימין קרועה. כמובן שחזרתי לרון. לפי הבנתי, המעטה אני חייב לציין, נראה שהגומיה נקרעה בעקבות העבודה שנעשתה ביום שישי.

למען הסר ספק, רון לקח לי רק 58 ש"ח על עבודה שלפיו עולה 250 ש"ח. הוא היה חייב לקחת תשלום בכדי שאוכל להציג חשבונית בטסט החוזר כנדרש בחוק.

חזרתי לטסט וכמובן שעברתי.

לצערי, למרות שעברתי התחלתי לשמוע רעשים מהצריה הימנית כבר בדרך מהמוסך לטסט. לדעתי, שוב הלא ממש מקצועית, יש בורג שלא מחוזק כראוי או בעיה בבולם היות והרעש נשמע בעיקר בכביש משובש, בזמן רעידות / קפיצות קלות.

כנראה ששוב אבקר אצל רון, אעדכן לאחר הביקור...

• ספונסר פורום
פורסם

אכן זה לא תקין שיצאת מהמוסך עם גומיה לציריה קרועה ולא הערנו לך על כך

ואני מצטער על עוגמת הנפש שנגרמה כאן ,לכן גם חייבתי אותך בתשלום סימלי עבור החלפת הגומיה

כאשר עלות הגומיה היא בלבד היא 120 שח לפני מעמ .

לעיניין הרעש שאתה שומע אתה מוזמן להגיע לבדיקה במוסך בכל זמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...