Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ביום שישי אני עומד בצומת עמוסה בירושלים. (ירידה לרח' האומן מהגשר למי שמכיר.)

יש רק נתיב אחד שמאלה ורמזור שמתחלף די מהר.

כולם עומדים יפה בתור כשלפתע אני קולט איזו שברולט גדולה חותכת את כ-ו-ל-ם (אולי 50 רכבים) ומתייצבת אחר כבוד לפני הראשון ברמזור (עבדכם הנאמן) כשהיא עומדת באלכסון - יענו שמה פס גם על אלו שרוצים להמשיך ישר.

אני מסתכל על החרא וקולט דווקא אשכנזי צפוני לבנבן שמביט לצד השני בהתנשאות.

לפתע הלבנבן החריין לוחץ על הגז באדום מלא - כשרכבים מגיעים ממול - ופשוט מתפרץ לצומת כאילו הוא לבד על הכביש - לוקח את הפניה שמאלה באיטיות תוך כדי זה שהוא גורם לרכבים שממול (בירווק מלא להזכירכם) לבלום בחדות - ונעלם לו.

רשמתי את המספר.

מה עושים הלאה? לפי ההתנהגות של הזבל אני מפחד שלא מדובר באיזה עבריין עולם תחתון שאם אני אתלונן נגדו = ינסה לפגוע בי.

הנה תמונה שהצלחתי לצלם כשרדפתי אחריו.

איכות חרא אבל יש לי את מספר הרכב.

05Nov_0001.jpg

פורסם

ממש דילמה.

דגם וייצרן הרכב לא מעידים על הנוהג בו.

יכול להיות שזהו רכב מושכר / זמני...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
אני מסתכל על החרא וקולט דווקא מזרחי שחור כושי מהשיכונים שמביט לצד השני בהתנשאות.

לפתע הערס השחור המסריח הזה לוחץ על הגז באדום מלא - כשרכבים מגיעים ממול - ופשוט מתפרץ לצומת כאילו הוא לבד על הכביש - לוקח את הפניה שמאלה באיטיות תוך כדי זה שהוא גורם לרכבים שממול (בירווק מלא להזכירכם) לבלום בחדות - ונעלם לו.

אני מקווה מאוד שאם תגיש תלונה נגדו במשטרה אז יתברר בסוף שהוא אשכנזי לבנבן מנייאק פחדן ג'ינג'י עם קוקיות ולא מזרחי שחור נרקומן עבריין ומסריח מעולם תחתון.

זה לא משהו אישי נגדך חלילה, אבל זה ממש מוציא את הטעם מהסיפור המעניין דווקא והדילמה ההגיונית שלך.

פורסם

אלו היו ביטויי שאט נפש ולאו דווקא ענייני עדות.

פשוט ביטוי נפוץ לוואנבי ערס. לפחות במחוזותי..

לבנבן אשכנזי.

שים לב שגם קראתי לו זבל. אני מקווה שאגודת הפחים לא תעלב.

לא היתה כאן כוונה להטפל חלילה לאשכנזים או לצ'ולנט שלהם.

פורסם

זה ברור לי, לא היה לי ספק.

לגבי המקרה, אני אומר- תוותר!

לא שווה את המאמץ שלך, ההשקעה שלך, זמנך הפנוי (לתת עדות) והסיכון שאתה לוקח (ואתה לוקח, זכור שרק השבוע אשה דקרה גבר שהעיר לה על החרא של הכלב שלה שלא נוקה).

אתה תגיע למשפט עם התמונה הזאת שלא מראה שום עבירה ואתה תשאיר את השופט להחליט איזה מבין 2 הנהגים הרגילים שעומדים לפניו הוא דובר האמת.

מעצבן, מרתיח, תאחל לו שבפעם הבאה שיעבור ברמזור אדום יפגוש משאית (ושחלילה נהג המשאית לא ישרט) או כל דבר בסגנון ותזכור שבכל מקום יש אנשים מיותרים בעולם.

פורסם

גם בעיר הקודש וגם בשבוע שעבר..

אני נוסע בערך ב9 בערב בשדרות הרצל.

באחד מהצמתים בו אסורה הפניה שמאלה, נהג מונית ״פירסס״ לו בכיף תוך התעלמות מוחלטת מתמרור האוסר על פניה שמאלה ומתחתיו תמרור האוסר על פניית פרסה.

בדיוק כשהתחלתי לקלל אותו בלב, שמתי לב לניידת של משטרת התנועה (בתפקיד!!) עם שני שוטרים בפנים, שראו בוודאות את העבירה.

כבר התחיל לעלות חיוך על פני, כי הייתי בטוח שהולכים לז**ן את הנהג מונית הזה.

אך להפתעתי, שני השוטרים המשיכו בשלהם כאילו כלום לא קרה!!

באותו הרגע הבנתי שאין ולא יהיה עם מי לדבר בכל מה שקשור לרשויות האכיפה במדינה שלנו!

אם שוטרים בתפקיד לא עשו כלום על עבירה כזו, אני בספק אם תלונה של אזרח תניב תוצאות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אתה יודע מה - רק לפני כמה חודשים הייתי עד לשחיתות כזאת.

בצומת פת בירושלים יש פניה ימינה שכולם גונבים כדי להשתחל בסוף למסלול הישר.

יש ימים שעומדת שם ניידת בסוף כדי לנקנק את הנבלות.

מול העיניים שלי שוטר תופס אחד כזה ואז החוצפן מוציא לו מהחלון תעודת שוטר (ולמען הסר ספק העבריין נסע ברכב פרטי - ונדחף תוך כדי עמידה ברמזור - כלומר לא נהיגה מבצעית כלשהי)

אז השוטר בצומת לחץ לו יד ושחרר אותו לדרכו.

יומיים אחרי זה בפסגת זאב עומד שוטר עם לייזר - תופס מישהו ואז מתברר לו שזה חבר של אח שלו.

הבחור נסע על 110 בכביש של 70 (בדיוק עמדתי על אי התנועה כדי לעבור את הכביש והשוטר עמד שם)

אז ברור שהוא היה צריך לשחרר אותו אחרי כמה דאחקות וצחוקים.

אז אתה באמת צודק

התלונה שלי שווה לפח האשפה.

פורסם

אני את הלקח שלי למדתי לירושלים אסור לבוא עם רכב פרטי אפילו ה GPS יצא לי דפוק שם.

נראה לי שה "צפוני לבבנבן" הזה שפותח השרשור קרא לו = לא ירושלמי - ופשוט קיבל חירפון עם הפקקים ועקף את כולם .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תשמע יש הבדל ענק בין להדחף לראש הטור של 50 מכוניות, (מעצבן עברייני ומגעיל אבל לא סוף העולם) לבין להכנס לצומת סואנת באדום מלא תוך סיכון כל המשתמשים בכביש.

מכוניות נוסעות בכביש הזה ב 70-80 קמ"ש וכניסה חזיתית ברכב שלו במהירות כזאת היתה הורגת חפים מפשע שלא לדבר על הולכי רגל.

פורסם

תצ'מע:

לפני חודשיים בבאר שבע, 17:00, בצומת של עמק שרה (מקווה שזה השם) כשפונים שמאלה לכביש העוקף לכיוון מערב, עומדת שורה ארוכה ומחכה לרמזור הירוק. בצד שני שוטרים מכוונים את הרמזור. מגיע רכב מימין שמשתחל להיות ראשון. למה שיחכה?

כולם מצפצפים לשוטרים, אני (בערך עשירי בתור) יוצא וצועק להם שיעשו משהו - אז הם.. נכנסים לניידת.

רגע! בדיוק אז בכביש החוצה עוברת ניידת. המשתגל (אוופס, ח' התחלפה הג') חוסם לה קצת את הדרך, עומד באלכסון כזה שלא מותיר ספק מהיכן הגיע. מה עושה הניידת? צופרת לו שיזוז אחורה וידבק למי שעומד ראשון! וממשיכה לנסוע. הרי בחוץ חם, למה שיצאו מהמזגן. ושני השוטרים? יצאו מהניידת שלהם ומנפנפים לה לשלום.

מה הבנתי מזה? שכדאי להדליק את האיתות כי על זה הם בטח יעצרו אותי כדי לתת לי דוח.

מה הצטערתי? שבגלל הדור הצעיר שהיה באוטו, לא עקפתי את השיירה מימין כדי להשתחל לפניו, ואז לעשות כאילו הרכב כבה ולא נדלק...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...