Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנווד או JVC+PEERLES???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים בבקשה! תשתדלו לענות לי על השאלה.... קראתי הכל ובאמת אתם עוזרים אבל מה נראה לכם יותר משתלם מערכת של קנווד כזאת שלמה (בהתייחס לזה שהמגבר והדיוידי משולבים יחד) או המערכת שכוללת את הרסיבר של JVC 5032 ורמקולים של פירלס מהסידרה magic-6..... אז תשתדלו בבקשה לענות על השאלה... פשוט תביעו דעה... תודה!

אני אומר - לך על הקנווד.

קנווד זה מותג אמיתי , אמין שיש לו גב ומוניטין.

פירלס - זה חרטא.

תן תקציב אולי נצליח לתת לך הצעה טובה ומשתלמת יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבר די ענינו לך - JVC אמינים כמו כולם, Peerless הדעות חלוקות, Kenwood חברה טובה על פי כל הדעות.

מכאן והלאה לך פשוט ותשמע ותראה מה יש... תעשה סקר שוק.

מה שלך טוב לאו דווקא טוב לאחר וההיפך.

פורסם

סבבה אז התקציב שלי הוא כ2000 ש"ח

את הקנווד אפשר להשיג ב1700 והשניה אפשר ב2000... זה המחירים הכי נמוכים שמצאתי לסטים האלו... הצעות נחמדות יותר טובות מאלו בתקציב שלי יתקבלו בברכה..... :lol:

פורסם
סבבה אז התקציב שלי הוא כ2000 ש"ח

את הקנווד אפשר להשיג ב1700 והשניה אפשר ב2000... זה המחירים הכי נמוכים שמצאתי לסטים האלו... הצעות נחמדות יותר טובות מאלו בתקציב שלי יתקבלו בברכה..... :lol:

זה תקציב מצומצם - אין לי אופציות לתת לך.

קנה את המערכת של קנווד וסגור עניין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הדעות לא חלוקות פשוט לא מחודדות :)

פירלס דנמרק לא מייצרים רמקולים אלא רק דרייברים. כלומר הם לא מייצרים רמקול שמורכב מתיבה וקרוס ולא תמצא כזה באתר שלהם

הרמקולים של פירלס שמוצאים בארץ לא קשורים ולא כוללים בהם דרייברים של חברת פירלס מדנמרק. הם רמקולים שמורכבים מדרייברים מהמזרח וקופסאות מנצרת.

פורסם

בקשר לעבר, אם אני זוכר נכון אל היו מייצרים רמקולים שכוללים בתוכם דרייברים אמיתיים של פירלס (לפני הרבה שנים) ושפירלס לעולם לא יצרו בעצמם.

בכל אופן נכון להיום המצב שאמרתי הוא המצב הקיים.

• תוכן חדש...