Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו מעוניינים לקנות רכב לאישתי. הדבר הכי חשוב בחינתינו זה הבטיחות של האוטו אבל גם כמובן הביצועים שלו.

ההתלבתות שלנו זה בין 4 מכוניות שראינו והייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים:

1) דהייטסו - סיריון 2007

* מחיר: 49,000

* ק"מ: 115,000

* בעלים קודמים: ליסינג (החברה איפה שאני עובד מוכרת לי את הרכב, זאת אומרת שאני מכיר אותו וכבר נסעתי עליו כמה ימים כדי לבדוק אותו)

* מספר בעלים: 1

2) דהייטסו - סיריון 2007

* מחיר: 52,000

* ק"מ: 74,000

* בעלים קודמים: ליסינג + 2 פרטים (יד שלישי).

* מספר בעלים: 3

3) דהייטסו - סיריון 2007

* מחיר: 60,000

* ק"מ: 84,000

* בעלים קודמים: ליסינג

4) שברולט אופטרה - 2008

* מחיר: 60,000

* ק"מ: 64,000

* בעלים קודמים: פרטי

5) פז'ו 307- 2008

* מחיר: 64,000

* ק"מ: 90,000

* בעלים קודמים: ליסינג

אני יודע שזה לא מעט אופציות לבחירה, אבל אני כבר מבולבל. מה אתם ממליצים? על מה ללכת ולמה?

תודה

סבסטיאן פדריבה

פורסם

אם הבטיחות הכי חשובה - וזה שיקול מוביל גם אצלי - אז רק הפז'ו רלנטית. וממילא כמכלול תכונות הוא הטוב מכולם.

נסה לחפש עליו יותר פרטים.

אם המחיר קובע - נסה להגיע בחברה שאתה עובד אל מי שהסיריון היה ברשותו בשנים האלו, ותקבל את כל המידע.

אגב - למה דווקא מליסינג?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

על האופטרה תוותר, אלא אם אתה מקבל אותה כמעט בחינם. נשארו ה-307 והסיריון.

ה-307 קצת יותר בטיחותית מהסיריון (לשתיהן יש ארבע כוכבי בטיחות) והיא גדולה ומרווחת יותר.

הסיריון תיהיה ככל הנראה זולה יותר לאחזקה וחסכונית יותר בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הבטיחות הכי חשובה - וזה שיקול מוביל גם אצלי - אז רק הפז'ו רלנטית. וממילא כמכלול תכונות הוא הטוב מכולם.

נסה לחפש עליו יותר פרטים.

אם המחיר קובע - נסה להגיע בחברה שאתה עובד אל מי שהסיריון היה ברשותו בשנים האלו, ותקבל את כל המידע.

אגב - למה דווקא מליסינג?

לגבי השאלה למה מליסינג, פשוט כי זה יותר זול.

ולגבי הסיריון של החברה אני כבר ביררתי והאוטו לא עבר תאונות וניסיתי אותו ונוסע אחלה (אני לא כל כך מבין במנועים).

ביררתי גם עם 307 ושאלתי אנשים ולא ממש המליצו עליו בגלל זה אני מאוד מתלבט

פורסם
על האופטרה תוותר, אלא אם אתה מקבל אותה כמעט בחינם. נשארו ה-307 והסיריון.

ה-307 קצת יותר בטיחותית מהסיריון (לשתיהן יש ארבע כוכבי בטיחות) והיא גדולה ומרווחת יותר.

הסיריון תיהיה ככל הנראה זולה יותר לאחזקה וחסכונית יותר בדלק.

למה אתה אומר לוותר על האפטרה?

אז אתה ממליץ לי ללכת על ה307? יש לך ניסיון איתה? חברים שהיה/יש להם פז'ו לא כל כך מרוצים כמו שאמרתי ההודעה הקודם שלי. אומרים לי שזה אוטו שעושה הרבה בעיות.

פורסם

האופטרה היא מכונית מיושנת, לא בטיחותית ולא מוצלחת. אמנם יש לה סמל של שברולט אבל מדובר במכונית קוריאנית מהעידן הפחות טוב של הקוריאנים.

ה-307 אכן יקרה יותר לאחזקה מהסיריון אבל היא ממש לא "עושה הרבה בעיות". רק תחפש אחת שטופלה כהלכה ולא הוזנחה למוות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה צודק.

צרפתיה שלא עברה התעללות והתקנות מקומיות של כל מיני חפרים תפגין אמינות טובה ולא תציק לך עם בעיות חשמל וכניסות תכופות למוסך. אם כבר אתה שוקל 307 תבדוק אופציה של מנוע 2000 ולא 1600 הסטנדרטי.

לא יהיה הבדל בצריכת הדלק, אבל הסחיבה (והבטיחות - תוספת של כריות אויר) תהיה הרבה יותר טובה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...