Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה מידע יש למשרד התחבורה לגבי מכוניות ?

האם ידוע האם הרכב עבר תאונת טוטאל-לוס,תאונה שהיא לא טוטאל-לוס, וכו'?

אני מדבר מבחינת עבר הרכב.

תודה מראש.

פורסם

האם ל"הפול"

יש מידע עבור תביעות ביטוח של הרכב ?

זאת אומרת לפול יש גישה למאגרי המידע של שלל חברות הביטוח ?

אפשרי לבדוק דרכם אם רכב עבר תאונה(ז"א נעשתה תביעת ביטוח ) ?

דור.

פורסם

לחברות הביטוח יש מידע על רכבים ש"תבעו" והיקף הנזק וכל על נהגים תובעים.

השאלה לא אם לפול יש מידע או לחברות הביטוח, השאלה היא האם הם מוכנים לספק לך את המידע?

גם אם נניח שכן יספקו מידע, הן ידרשו עבורו תשלום.

לחברות הביטוח אין ענין לספק לציבור מידע (גם לא בתשלום), הדבר רק יזיק להן, שכן כיום הם לוקחות מחיר מלא על רכב משוקם ומשלמות חלקי במקרה של אובדן.

הדבר גם יזיק לסוחרים שעובדים איתן, שהרי אתה תדע מלכתחילה שהרכב שווה הרבה פחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמובן שבתשלום לא חשבתי אחרת.

השאלה שלי ,האם לדוגמא רכב מבוטח ב"הפניקס" ועבר תאונה ומשם תבעו את חברת הביטוח אז מן הסתם ש"מנורה" אותה תביעה לא תופיע

לכן שאלתי האם ב"פול" או בכל מאגר אחר (במידה ויש אשמח לשמוע את שמו ) אפשר לבדוק אם הוגשה תביעת ביטוח (בדיקה בכל חברות הביטוח)

דור.

פורסם

כן, ישנו מאגר משותף לכל חברות הביטוח בעניין זה. כשאתה עובר מחברה אחת לאחרת, הם יודעים עליך הכל.

אם אתה משקר בפרטים, הם אולי לא יגידו לך כלום, כי קודם לוקחים את הכסף שלך, אבל כשח"ו תהיה תאונה, הם יתחשבנו איתך גם על המידע שהסתרת ביודעין וגם על המידע שאולי לא ידעת כלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא יודע (לעת עתה).

מצד שני, אם זה לא מעוגן בחקיקה שהם חייבים לספק מידע (גם אם זה בתשלום), הם לא יהיו חייבים לספק לך את המידע, כיוון שאתה אינך בעל הרכב ולכן אסור להם לספק לך מידע זה.

כשתהיה בעל הרכב, אם חלילה תזדקק לעזרת חברת הביטוח, ממילא כבר תדע זאת.

חפש בגוגל, אולי תמצא שם כיוון. אם תמצא, כתוב לכולם.

בינתיים אני הולך לראות מה יש ב-TV.

.

פורסם

חוק מכירת רכב משומש (זכאות למידע וגילוי נאות), התשס"ח–2008

זכאות למידע על רכב משומש

2.(א) מי שרכש רכב משומש זכאי לקבל מכל מוסך שבו תוקן או טופל הרכב ומכל מבטח שביטח את הרכב, כל מידע שיש בידיהם על הרכב.

(ב) מוסך ומבטח רשאים לגבות תשלום בעד ההוצאות הכרוכות במסירת מידע כאמור בסעיף קטן (א).

חובת שמירת מידע

3. (א) מוסך ישמור מידע על רכב שתוקן או טופל בו למשך שבע שנים מיום התיקון או הטיפול או מיום שהמידע הגיע לידיו.

(ב) מבטח ישמור מידע על רכב שביטח למשך שבע שנים מיום שהמידע נוצר על ידו או מיום שהגיע לידיו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש מאגר כזה. כל התאונות, כולל פרטי נהגים, קיים כבר כמה שנים ומכיל היסטוריה.

עיני שזפו אותו והאצבעות שמקלידות כעת חיטטו בו.

המאגר אינו של חברת ביטוח כזו או אחרת. ה"פול" הוא חברה לכל דבר ולכל מי שיש לו בעיה בחברות אחרות, לא משהו משותף כמו מס"ב לבנקים.

כל חברה מחזיקה בנתונים שלה, ואם יש שיתוף פעולה הוא על בסיס חברי, לא כחובה. כדאי לחברה שלי - כדאי לחברה שלך.

רק שישראל קטנה, ולרוב האנשים יש חברים וחברות...

המאגר מצוי ברשות ממשלתית, אולי כבר הופרט, יש אפשרות לרכוש שרותים בתשלום (אני לא מוכר אותם ולא יודע למי פונים).

האם הוא כבר קיים ברשת? שאלה יפה... אני עסוק בחיפוש אחרי מפת המצלמות העדכנית שהעליתי היום וצונזרה מסיבות שמי שיודע אותן שומר לעצמו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...