Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 6 שנים בערך קיבלתי זימון למשפט על נהיגה בקלות ראש.

הגעתי בלי עו"ד (לא היה לי כסף) , קיבלתי 3 חודשים שלילה ו 500 שקל קנס ו 6 נק'.

אני מאמין שאם הייתי הולך עם עו"ד, השלילה הייתה נחסכת ממני.

אז הייתי חייל וגם ככה הייתי פעם בחודש בבית כך שלא ממש הפריע לי השלילה.

אם אתה לא רוצה שלילה לך רק עם עו"ד. 12 שנה של עבר נקי יכולים לבוא לקראתך מאוד!

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
בוקר טוב,

לדעתי גם ללא עו"ד,עוד לפני המשפט, ניתן יהיה להגיע להסדר עם התובעת ולהמיר דוח זה ל-"נהיגה בחוסר זהירות" כאשר הקנס הוא 500 ש"ח + 6 נקודות. בהתחשב בעובדה כי יש לך רישיון 12 שנה ועבר תעבורתי נקי, כפי שציינת.

איך זה יהיה אפשרי?

לפי המעט שקראתי, נהיגה בחוסר זהירות זה אומר טעות רגעית, היסח דעת, משהו בסגנון הזה.

נהיגה כמו שהשוטר מתאר, לאורך 15 ק"מ, זה לא היסח דעת, אלא ממש עונה להגדרה של נהיגה בקלות ראש..

איך אוכל להמיר את זה לנהיגה בחוסר זהירות?

פורסם

צריך להיות שוטר דביל שנותן לנהג לנסוע במשך 15 ק"מ ולצבור עבירה אחרי עבירה ולסכן את כל הסובבים אותו ואת הנהג עצמו.

דומה הדבר לשוטר שיעצור רוצח רק לאחר שרצח 14 איש ורק באיש ה-15 הוא מחליט לעצור את הרוצח.

מכאן נובעת המסקנה כי הנהיגה לא הייתה מסוכנת ולא בקלות ראש.

12 שנה ללא עבירה + נסיבות אישיות כפי שכתבת + האבסורד במחדלי השוטר צריכים להבטיח לך עונש קל.

נסה בתחילה לבד להגיע לעיסקת טיעון , לא הולך , שכור עו"ד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
צריך להיות שוטר דביל שנותן לנהג לנסוע במשך 15 ק"מ ולצבור עבירה אחרי עבירה ולסכן את כל הסובבים אותו ואת הנהג עצמו.

דומה הדבר לשוטר שיעצור רוצח רק לאחר שרצח 14 איש ורק באיש ה-15 הוא מחליט לעצור את הרוצח.

מכאן נובעת המסקנה כי הנהיגה לא הייתה מסוכנת ולא בקלות ראש.

12 שנה ללא עבירה + נסיבות אישיות כפי שכתבת + האבסורד במחדלי השוטר צריכים להבטיח לך עונש קל.

נסה בתחילה לבד להגיע לעיסקת טיעון , לא הולך , שכור עו"ד.

בוא לא נהיה תמימים.

מה השוטר עשה או לא, לא יעניין אף אחד. לצורך הפרוטוקול הוא מילא את תפקידו בלי לסכן רכבים שכנים.

תן דעתך על דברי הכותב, לפני שהחליף את הכינוי שלו: "נסעתי במהירות גבוהה מאוד ומסוכנת ועקפתי הרבה רכבים בדרך". אז אתה קובע שהיא לא מסוכנת?

אני משער שהשוטר לא יכל ללכוד אותו קודם, או שהוא ניסה להימלט. וגם שהיו פחות מ-15 ק"מ. במהירות 150 זה 6 דקות לעבור מרחק כזה. מתאים לתסריט?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
השוטר נתן לי דו"ח על נהיגה בקלות ראש. הוא ציין שהוא עקב אחרי במשך 15 ק"מ, נסעתי במהירות גבוהה מאוד ומסוכנת ועקפתי הרבה רכבים בדרך. מה שכן, הוא ציין שלא היתה לו שום דרך לבצע מדידה חוקית של המהירות שלי.

תן דעתך על דברי הכותב, לפני שהחליף את הכינוי שלו: "נסעתי במהירות גבוהה מאוד ומסוכנת ועקפתי הרבה רכבים בדרך".

אלו לא דברי הנהג, אלו דברי השוטר כשהם מוסבים ע"י פותח השרשור.

בביהמ"ש לדברי השוטר, כפי שנרשמו בהזמנה לדין, יש משקל רב. כל תג ותג בו נבחנים בקפידה רבה(אם יש לך את היכולת לכך).

15 ק"מ הן בהחלט מרחק רב. מאחר ולא צוין מהירות הנסיעה, הרי שבתנועה זורמת של 100 קמ"ש מהירות של 120 קמ"ש גם תחשב לגבוהה מהסביבה(7.5 דקות לאורך 15 ק"מ).

לא התנהל "מרדף"(צא מהסרט), השוטר טעה בשיקול דעתו בכך שאפשר נהיגה שכזו(אם התרחשה בכלל) לאורך מרחק רב כ"כ ולאורך זמן רב מאד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...