Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך "כח" להתנסח בבהירות, זו כבר בעיה שלך.

לגוף העניין: לא נוסעים עם רגל על הקלאץ'. אתה רוצה להתווכח כדי להוכיח כמה שאתה חכם? בבקשה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעזבו את הבחור במנוחה. מה אתם רוצים ממנו? לחנך אותו עכשיו בגיל 30+ (אני מניח)? אז הוא משמיד קלאצ'ים סדרתי. מפרנס זהב של וולאו. יופי.

זה לא מסביר למה הדוושה רועדת כמו התחת שלי בכסא של רכב מונע דיזל. ודווקא אני בעד שבפורום הזה יפרסמו את דעתם אנשים שהם לא כתבי רכב או נהגי מרוץ. סתם, אתם יודעים, common people.

לגופו של עניין: ברור, הליטוף מאפשר מעבר קל בהילוכים 1-2. גם עבורי. חוטא שכמוני.

אבל מעולם (גם באופל קורסה 89 או בטנדר פיג'ו 404 שנת 79) לא היתה לי תחושה של דיזל.

אני מחכה שתגיע ה- 170 עם גיר DSG כדי לנסות. מקווה שהיא תגיע בקרוב, ואז אנסה אותה מול הלנצ'יה. עוד TSI 160 אני לא חושב שאקנה (צריך קצת גיוון), והג'טה החדשה לא תגיע עד המועד הצפוי להחלפת הרכב.

אגב, ידוע לכם האם יש 170 ידנית לנסיעות מבחן? בעבר הם ניסו לשכנע אותי להזמין ללא נסיעת מבחן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תעזבו את הבחור במנוחה. מה אתם רוצים ממנו? לחנך

אגב, ידוע לכם האם יש 170 ידנית לנסיעות מבחן? בעבר הם ניסו לשכנע אותי להזמין ללא נסיעת מבחן.

עדיין לא יש רק 120

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
תגידו לי, מה נסגר עם הפורום הזה? כמה טרולים כבר יש פה? אני כותב חוות דעת אישית על הג'ולייטה ואתם מתעסקים בחלק הכי לא קשור של מה שרשמתי, ועוד חושבים שזה בסדר לבקר אותי על מנת להראות כמה אתם צודקים? איך זה בדיוק קשור לשרשור? איך זה בדיוק קשור לג'ולייטה? אם יש לכם ביקורת לגבי סגנון הנהיגה שלי אז תפנו אלי בהודעה פרטית ותפסיקו לזבל את השרשור ובמיוחד תפסיקו להסיק מסקנות מכמה שורות של טקסט, שאולי היה לי כוח או לא היה לי כוח לשבת ולהתנסח לגביהן.

1. אל תקרא למשתמשים אחרים טרולים.

2. לא כל התייחסות צריכה להיות לעיקר הכוונה שלך בדברים שכתבת.

3. לנהוג עם הרגל על הקלאץ' זו אכן טעות, וטוב שמתקנים אותה, לטובת ציבור הנהגים. תנוחת נהיגה נכונה ובטוחה היא עם רגל שמאל על המדרס הייעודי (גם אם אין...), תומכת את הגוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נתחיל בזה שהג'ולייטה שאלעד נהג בה נמצאת ברשותי מרגע עלייתה לכביש.

הקרקוש אינו אשמתה של האלפא אלא שלי ונובע מהתקנה פרוביזורית של דיבורית BT ניידת:oops:.

אני מסכים חלקית עם מה שנאמר פה על איכות החמרים, סוג הגימור שהם בחרו לחלק העליון של הדש ולספי הדלת הפנימיים פשוט נותנים תחושה לא נעימה למגע. המצחיק הוא שזה רק עניין של צורה, החומר עצמו דווקא מרגיש די איכותי.

לעניין התכונות הדינאמיות, אין לא אלא להסכים עם מה שאלעד כתב אבל צריך לזכור שמדובר בגירסת הבסיס. גם לא נראה שהיצרן כוון את הגרסא הזו ליותר, מספיק להתסתכל על הצמיגים (contipremium contact 2E) שהם צמיגים ירוקים שמטרתם העקרית היא חסכון באנרגיה, כך שרף הציפיות צריך להיות בהתאם. לפחות לפי מה שקוראים בחו"ל הגרסאות הבכירות, ביחוד ה170 אמורות להיות הרבה יותר טובות.

למרות זאת היא עדיין מהירה ומהנה מכל קומפקטית בסיסית (וגם מכל "מנהלים" 2 ליטר) אבל בהחלט לא הייתי מעמת את הגירסא הזו עם מכונית מכוונת נהג.

פורסם

מחייה את השרשור מחדש בהתחשב בטיעון התמורה למחיר של אלעד, לאחר שבדקתי את פרטי המבצע הנוכחי של סיאט עבור הלאון;

1.2TSI-109,000 - הספק 105 כ"ס

1.4TSI-115,000 - הספק 125 כ"ס

1.8TSI-125,000 - הספק 160 כ"ס

כל המכוניות ידניות(6 הלוכים) ומאובזרות כסטנדרט עם חישמול מלא, חישוקי "16, בקרת שיוט, בקרת אקלים, מערכת קול מקורית ושאר ירקות.

מאחר וטרם נהגתי בג'ולייטה לא אשווה בין השתיים, אך במבחן אולם התצוגה - וגם במחיר המיוחד המצויין ע"י אלעד - הטיעון הזה מתמוסס לחלוטין.

הג'ולייטה, מכונית יפה ואטרקטיבית, חייבת מחיר פתיחה אטרקטיבי לגרסת הבסיס שלה על מנת להצליח(לדוגמה, מחיר מקביל לגולף 1.6 ידני).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...