Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאני לא מנסה אני לא מצליח להעביר הילוכים בצורה חלקה. אני לא מצליח להוריד הילוכים בלי לקבל בלימה ואני לא מצליח להעביר מראשון לשני בלי לקבל מכה. למה? איך מתמודדים עם הבעיה?

פורסם

לך למקום נטוש ותתאמן על הקלאץ בדיוק כמו שאני עשיתי. אחרי שעה אתה מתרגל, תרים את האמברקס תכניס ראשון ובלי גז תנסה לחבר את ההילוך ותרגיש בדיוק איפה נמצאת נק' החיכוך שהקלאץ מתקשה כשהגעת לנק' תדביק את הדוושה לריצפה ונסה שוב להגיע לנק' מבלי לזרוק קלאץ. אחרי 3-4 פעמים זה כבר אמור לבוא לך לבד. ובהורדת הילוך יותר קל לחבר הילוך עם גז ולא עם קלאץ וברקס

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אולי אתה מעביר את ההילוכים על טורים נמוכים מידי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לתרגל עם הרכב שלך כמו שחבר פורום המליץ. אולי אתה עוזב את הקלאץ' מהר מידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הורדת הילוכים יש לעשות עם הורדת מהירות, כך שבלימת המנוע מצטמצמת. אם אתה מעביר לאט מדי, הסל"ד ירד נמוך מדי ואתה תקבל בלימה קלה כשהוא קופץ בחזרה עם שילוב הקלאץ'. כדי למנוע את זה או שתעביר קצת יותר מהר (עניין של אימון בתיאום בין היד לרגל) או שתתן מכת גז קלה תוך כדי (מה שמומלץ לעשות גם כשמורידים הילוך ללא הורדת מהירות). גם זה עניין של אימון (מה שנקרא "גז ביניים") - פשוט צריך להוסיף טפיחה קלה על הגז בזמן שהקלאץ' לחוץ (כמובן - לעשות את זה תוך כדי בלימה, מה שנקרא "עקב בצד אגודל" - זה קצת יותר מסובך).

ראשון לשני - שוב, צריך להעביר במהירות מספקת. הסל"ד הרי יורד למטה ואם תתזמן היטב את ההעברה הוא ירד בדיוק לנקודת ההשתלבות של ההילוך הבא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...