Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחזור Dodge D500 1983

dj naor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמצע שנות ה-80- אל תשכח כי מדובר בדגם "תוצרת הארץ נטו"- ובארץ כמו בארץ יוצרו דגמים שכבר מזמן ירדו מייצור במדינות האחרות- כמו למשל פורד ברנדה, דודג'ים האלה, משאיות פורד D ועוד...:-o

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש מצב שראית אותו בפסגת זאב

נתתי אותו למישהו שאני מכיר לגור בו זמנית

אני לא מוצא לה פנס רוורס מישהו יכול לעזור?? פנס עגול כמו של הטייגרים

אל תיתן לפנס הרוורס לעכב אותך, מעבר למראה האסטטי ובמחשבה קדימה במיוחד אם יעוד הרכב

יהיה בעתיד קראוון טיול, תיזדקק לפנס רוורס גדול הרבה יותר וניפרד. כמו במשאיות מודרניות ואפילו ברכבי גרר

כך תסכן את עצמך והסובבים אותך פחות, בתימרוני חנייה בכל מקום שתיגיע אליו!

בכל חנות לאבזרי רכב ובמיוחד כאלה שמתמחות לג'יפים, תוכל למצוא אין ספור דוגמאות מדליקות ויעילות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני מתייעץ לפני שאני מתחיל כדי לדעת איך לתכנן את כל השיפוץ למשל עכשיו אני יודע שבעבודת הפחחות אני יסתום את החור הקיים של פנס הרוורס

פורסם
אני מתייעץ לפני שאני מתחיל כדי לדעת איך לתכנן את כל השיפוץ למשל עכשיו אני יודע שבעבודת הפחחות אני יסתום את החור הקיים של פנס הרוורס

למה? אם תמצא אחד כזה- למה שלא תשים אותו? עזוב שאפשר להוסיף- תמיד אפשר, אבל למה לסתום את הקיים? -אני את הטעות הזו עשיתי פעם כשסתמתי את החורים המקוריים של המראות על הכנפיים, שהיו לי באסקורט- לא סלחתי לעצמי אחר-כך!

ועוד הפעם, תבין- יש לך עוד שנתיים זמן להחליט מה ואיך אתה עושה- עד אז האוטו הזה לא חוזר לכביש! אלא אם לאבא שלך יש ביטוח מסחר ושלט "במבחן"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בדיקת מעבדה וטסט..

יפה שבדקת . אילו חדשות טובות.

תשקול את נושא בדיקת המעבדה - האם יש צורך.

ב 1.1.2013 אתה פטור מבדיקה זו אם הרכב יירשם אספנות.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ככל הידוע לי- לא, הם לא יכולים לעשות משהו שכבר נעשה- ונכון לעכשיו הוא כבר הורד מהכביש ע"י "תקנות תעבורה", תפקידם- לאפשר או לא לאפשר לו לחזור לכביש! הדרישה בבדיקות: תקינות מלאה, תקינות שלדה ומרכב, והתאמה של המספרים (מנוע/מרכב) לרשום. זה מה שאני יודע.

פורסם

לא הבנת אותי: ברגע שכל רכב ישן ללא טסט יותר משנתיים- הוא מבחינת המשרד הרישוי אוטומטית יורד מהכביש, לא משנה הופקד או לא הופקד הרישיון- ולכן אתה צריך בדיקת מעבדה כדי להחזירו לכביש! אם תעשו את הבדיקה ותעברו אותה- הרכב יוחזר לכביש! ללא הבדיקה, שוב- הוא "ירד" מבחינתץ משרד הרישוי בכל מיקרה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה יופי, כל הכבוד!8) עשיתם כבר בדיקה והטסט?

פורסם

אכן, כל הכבוד!

רק שנורא מוזר לראות אוטובוס כזה שלא בצבע "צבאי"... הוא ממש נראה אחר.

יש לו סרן אחורי עם שתי מהירויות כמו שהיה במשאיות D500 ?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...