Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי בכביש של רחובות רמלה שמתחבר ל-431, פתאום אני רואה מצד ימין רכב שנראה עם בצורה לא רגילה בכלל משהו מפחיד למדי (ואני לא מפחד בדרך כלל מרכבים שיש כאן בארץ :-) ).

בקיצור הצלחתי לזהות מספר מאפיינים כמו מרכב נמוך וארוך מאוד, הרכב עצמו היה בצבע לבן עם גג פנוראמי, חישוקים גדולים ואת הסמל המדובר חבל רק שהייתי צריך לעבור אותו במהירות ולא הספקתי לראות האם אכן מדובר ברכב.

אז האם באמת ראיתי פה מזראטי גראן טוריזמו או שאולי סתם דמיינתי משהו דומה? (או שאולי הוא כבר נצפה פה ושם?).

maserati-granturismo-s-mc-sport-car.jpg

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

D: גדול.. אם לא ראיתי לפחות את העצם הלא מזוהה הנ"ל אז ראיתי משהו שמאוד מאוד קרוב לדבר הזה.

פורסם

יכול להיות...

מישהו העלה תמונה של מזארטי גראן טוריסמו לבנה בארץ (לפי הצלם התמונה צולמה בארץ, אבל קשה לדעת).

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

יכול להיות שמדובר על היגואר XJ למרות שהסמל לא דמה כל כך וגם הצורה הייתי שונה טיפה (וראיתי אחת בעבר).

יש לך קישור אולי לתמונה שצולמה?

פורסם
אתה הוזה, זו היתה מאזדה 3 החדשה. :lol:

יש מצב. יש הקוראים לה גם "מזדראטי" בגלל הדמיון הרב.

8)

פורסם

אני ראיתי בהרצליה משהו שנראה לי במראה גם כמו המזארטי אבל כשהוא התקרב גיליתי שזאת האינפיניטי.

יש מצב שראית אינפיניטי ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני ראיתי שפירסמו תמונות שלה בחנייה ואמרו לי פרטים עלייה. טוב לא איפה היא גרה, אבל למה הוא בא לארץ.....

nirsnik, זו בדיוק התמונה שראיתי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...