Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלקים במערכת שלי עכשיו הם

אני רוצה לשדרג את המערכת התקציב שלי הוא 1000 שקל פלוס מינוס אפשר לסתות אפילו ב 500 שקל.מוכן גם מגבר יד שניה.

HU : 5000UB של פיוניר.

AMP : Lighting Audio B2.400.4 http://www.sound-d.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1053339

קומפוננט מורל טאמפו (שאני מרוצה מימנו מאוד).

וסאב :CVR.

אני חשבתי משהו בכיוון הסאב או המגבר,ואם אפשר גם חוות דעת על המגבר, לא קניתי אותו קיבלתי אותו.

פורסם

המגבר לא רע בכלל, אך לא מספיק חזק בשביל הסאב שלך.

הייתי מחליף את המגבר לאיזה סאנדאון שאפשר למצוא ביד שניה ב- 1000 שקל, או פייז אופוס ב- 1300 שקל, או אם אתה מחפש יותר איכות מאשר עוצמה אז טרו S45 שיש חדש למכירה ביד שניה ב- 1500 שקל.

אם אתה רוצה לשדרג את הסאב, חפש משהו איכותי יותר, בסגנון של הרץ או ID. גראונד זירו הם סאבים חזקים ודי איכותיים, אבל שוב, סאב חזק מצריך מגבר חזק, אלא אם כן הסאב מאוד נציל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש מצב שהטרו לא רלוונטי :)

אבל שמישהו יעשה טובה ויקנה כבר את הפייז אופוס..הוא פשוט מבוזבז בפורום יד שניה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם יש עוד טרו S45 ב1500 ש"ח אני מרביץ למי שפותח שרשור על המלצה למגבר ב1500 ש"ח!

תקנו את הטרו כבר, לא תהיה עוד הזמדנות למחירים כאלה !

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שבוע טוב

המגבר שקיבלת הוא לא רע בכלל ועושה עבודה מצויינת כמגבר 4 ערוצים (הכוונה כמגבר לרמקולים)

הסאב שיש לך הוא גם סאב חזק ומשמעותי

אני אישית אם הייתי משדרג בסכומים של 1500 ש"ח הייתי הולך יותר בכיוון של מונו בלוק לסאב

אני מעריך שהוספת מונו בלוק לסאב כזה תייצר שינוי אדיר ומשמעותי

כי כמו שרשמו לפניי הסאב שלך חזק וצורך הרבה כח והמגבר שלך טוב אבל לא לצורך הפעלת סאב כזה

את שני הערוצים שמתפנים במגבר הייתי מנצל אולי להגברה של הרמקולים האחוריים

המלצה ספציפית למונו בלוק אוכל לעזור בפרטי (ויש לי מגבר קלאסי בשבילך לטובת הסאב שלך)

נ.ב יסלחו לי החברים שאני לא מצטרף לריור המשותף בפורום על מגברי יד שניה :roll:

שבוע טוב

דרור

• תוכן חדש...