Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן הקרוב 90% שנקנה אוטו שני למשפחה שיהיה בשבילי ובשביל אחותי ( שיהיה כל השבוע לאחותי וכשאני יוצא מהצבא הוא יהיה שלי ליציאות וכאלה

עכשיו אני מתכנן להביא מערכת רצינית לרכב ( בתקציב של 3.5 -4 K סכום מכובד מאוד ) ואני יודע שאחותי אוהבת "לקרוע" את הרמקולים ומאוד כואב לי שמערכת כזאתי תיקרע במיוחד שאלו כמעט כל החסכונות שלי ואני עוד חייל

אפשרי לעשות דבר כזה שמגביל את המערכת שיהיה אפשר לשמוע עד 70 אחוז לדוגמא ולשחרר את זה מתי שאני רוצה בכל עת?

כרגע יש לי מגבר לאוטו ורמקולים 6X9 JBL400

אני מתכנן להביא סאב רוקפורד P3, קומפוננטים מורל דוטק אוביישן, מונו הייפוניקס TXI 7009, ותיבה בשביל הסאב אני משער שיעלה לי בסביבות 250 ( כמה בערך עולה תיבה לסאב שכזה? ) והתקנה וחיווט יעלו עוד בערך 400 שקל

לגבי המונו הוא מוגזם בשביל סאב שכזה? אפשרי להביא משהו בפחות כסף שיעשה את אותה העבודה? ( הכוונה בשאלה אם הוא מוגזם )

את כל החלקים אני מתכנן לקנות בחנות אוטוס בלבד בסניף הצ'ק פוסט אז אם יש הצעות אךך ורק מהחנות הזו

מאוד אשמח אם תעזרו לי

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

יש דרך אחרת מבלי להתעסק עם הפיוז? מעדיף שלא להתעסק עם נפיוז...

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

יש כמה אופציות יצירתיות:

א. להוריד גיינים במגבר למינימום הכרחי ובדיקת הווליום לרמה הרצוייה

ב. התקנת "רמקולי אחות" , סט כל שהוא אשר יוגבר דרך ה HU ועם מפסק מעבר שאפשר יהיה להכניס אותם לפעולה ולנתק את המגבר ולהפך . (פתרון דומה ללהוציא את הפיוז )

ג. סדרת חינוך לאחות ב"איך צריך להאזין למוסיקה ללא קריעה את המערכת"

אופציה ג'. היא לדעתי הכי שפוייה . למען שלום בית .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אהבתי את הרעיון השני, כמה עולה לעשות דבר שכזה?

לצערי הרעיון השלישי לא יעזור כי אני מכיר אותה יותר מדיי טוב.

לגבי הרעיון הראשון איך מורידים גיינים אני לא יודע אפילו.... אשמח לאיזה מדריכון

פורסם

וכמה עולה הדבר החמוד הזה? :)

ולגבי המונו, מה דעתכם מוגזם בשביל ה-P3 או כמו שצריך?

פורסם

ברגע שהיא תקלוט איפה המפסק יושב הלך לו על המערכת והוא גם לא ידע מזה:lol:

תחבר לה איזה 6*9 של פיוניר עם הסאב (תוריד לו קצת את הגיין לפני שאתה חוזר לצבא) ואת הקומפוננט תנתק וזה יספיק לה.

פורסם

תעשה איתה חצי חצי בקניה של כל הרכיבים, ותסביר לה שהנזק שהיא עושה פוגע גם בה.

ואם היא לא תבין, לפחות חסכת חלק מהכסף.

מתחדשת*

פורסם
ברגע שהיא תקלוט איפה המפסק יושב הלך לו על המערכת והוא גם לא ידע מזה:lol:

תחבר לה איזה 6*9 של פיוניר עם הסאב (תוריד לו קצת את הגיין לפני שאתה חוזר לצבא) ואת הקומפוננט תנתק וזה יספיק לה.

העלית נקודה יפה אהבתי.

רמקולים אחוריים יש לי את ה- JBL400 ככה שאותם אני לא צריך לקנות.

אפשרי לעשות שבמתג הזה יהיה אפשרי לבטל את הקומפוננטים ולהגביל את הסאב אוטומטי? הכוונה שיהיה לו זיכרון שכזה, שמוריד את הסאב לתפוקה של עד 40% יפעיל את ה- 6X9 עד עוצמה של 80% והקופוננטים לתפוקה של עד 60%? ( אני סתם זורק מספרי אחוזים )

וזה שמעלי, אני יודע שזה לא יעזור אז בכלל היא עוד תתווכח איתי שזה גם שלה ומותר לה לעשות מה שבאלה עם זה וזה עוד יותר גרוע

פורסם

מאמין שאפשר לבנות מפסק פיקוד שמאפשר למתג את חיווט הרמקולים בין המגבר וה HU.

כך ניתן יהיה לשמוע מהרמקולים עם המגבר ובלעדיו.

שליטה דיגיטלית על המגבר ניתן (אולי) ליצור רק בעזרת פרוססור (מעבד) שישלוט על המגברים.

שני הדברים הללו לא בתקציב שלך.

במקומך כנראה הייתי קונה HU חביב, מורל פולס וסאב C12 על מגבר בסיסי.

ככה שגם אם יגרם נזק לרמקולים הוא לא יהיה כבד (הרמקולים הללו די זולים).

באופן כללי, עדיף לקנות סט רמקולים כל שנה מאשר להרוס יחסים עם בן משפחה כל כך קרוב.

מתחדשת*

פורסם

טוב אני יורד מהעניין של המערכת היותר יקרה סתם סיבוך וסיכון

אני שם את הסאב שיש לי 175 RMS מגבר פשוט שיש לי ופשוט קונה עוד קומפוננט קדמי משלם על התקנה וזהו.

בכסף אני אקנה לי סמפלר כדי ליצור מוסיקה כמו שרציתי כבר הרבה זמן.

פורסם

למה אף אחד לא הציע רדיו דיסק של JVC?

בכל JVC יש לו הגבלת ווליום ל 30 או למקסימום 50. (והיא לא תידע איך להתעסק עם זה זה יחסית מסובך :-))

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תוכן חדש...