Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא קיצוני. הרכב ממה שאתה מתאר ממש לא נשמע כמו "מציאה" או "אחלה רכישה". סתם רכב במצב ממוצע. סימני השאלה שהתנהגות הבעלים מעלה צריכה לגרום לך לוותר על זה מיד. תאמין לי, זה קרה גם לי בעבר. עדיף לוותר.

אני מתעקש ולא לוותר כי קשה למצוא LEON 1600 הם כולם 1800T.

סה"כ במקרה הספציפי יש יותר מידי סימני שאלה. ראיתי בחתימתו של פותח השרשור שהוא מחפש גם גולף. יש הרבה גולפים בשנתונים האלה מוצעים למכירה. בלי בעייה אפשר למצוא אחת שמורה.

ממש לא פשוט למצוא גולף 2001-2002 שמורה עם פחות מ 120K - לא פשוט בכלל :)

חברים, תודה רבה על העזרה והייעוץ. עוד לא החלטתי מה אעשה עם הלאון הזאת כי אבל אני כבר חודשיים וחצי מחפש רכב ולא מוצא. אני יודע שהבקשות שלי בשמיים (120K ומטה וכו') אבל אין לי ברירה - אני רק מתחיל תואר ראשון עוד שנה וזה רכב שאמור למשוך עד סופו.

כמובן שאם הבדיקה תצא פחות ממושלמת אני אוותר על העסקה, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא פספסתי אותה.

Bimmer

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תחסוך לך את הבדיקה במוסך

תתחיל בבדיקה מעמיקה של הרשיון אם שם הבעלים זהה לשם של המוכר.

אולי גם לא מדובר ביד ראשונה?

הוצאת היסטוריה במוסך מודפסת? יש שם שם של הבעלים אולי?

אם יש פגם במנוע גיר שסי הוא משלם על הבדיקה?

ואולי המעט קילומטרג' גם הוא מפוברק אז כבר אין אטרקטיביות לרכב?

תראה איך כל פעם הוא מאכיל אותך בעוד פגמים לרכב אחרי שהוא כבר קלט שאתה דלוק על הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אגיד לך מה שכל אחד אחר באשכול הזה אמר:

אל תטרח בכלל לקחת את הרכב לבדיקה!

עובדים עליך,משקרים לך,הבעיה זה שאתה כנראה כ"כ רוצה את הרכב הזה שאתה מסרב לראות את זה.

V5

פורסם

120K ק"מ לשנתון כזה זה נדיר עד כימעט בלתי אפשרי. אבא שלי שהוא נכה, פעמיים בשבוע נוסע לקניות ופעם בכמה חודשים נסיעה של 100ק"מ מחוץ לעיר, זה הקילומטרז' שהוא עשה.

מעבר לזה, קילומטרז' זו לא האינדיקצייה המלאה לבלאי. 100ק"מ בעיר ופקקים זה לטעמי יותר גרוע מ-200ק"מ על הכביש. בעיר הגיר עובד הרבה יותר קשה, מנוע צובר פיח, כל הנסיעה היא סע-עצור.

הרכב עם הקילומטרז' הכי נמוך שהיה לי עד היום זה הגולף שלי עם 192K ק"מ. לטעמי הרכב מרגיש מצויין (למאט התנהגות מוזרה של הגיר בעלייה שאני צריך לחקור אותה). הכל עובד, הרכב נוסע חלק ושקט. שאר הרכבים שהיו לי, אחד היה עם 282K, 250K, 240K, כך שאני לא מתרגש מזה. אם לרכב כבר החליפו את הבוקסות, תפוחים, בולמי זעזועים - אז הכל בסדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבר'ה אבל אני לא רואה פה את החד משמעיות, את כל הדברים האלה אפשר לבדוק והם יכולים לצאת תקינים, למשל:

תתחיל בבדיקה מעמיקה של הרשיון אם שם הבעלים זהה לשם של המוכר.

אולי גם לא מדובר ביד ראשונה?

זה הדבר הראשון שאעשה ושם הכל יכול להיות בסדר.

אם יש פגם במנוע גיר שסי הוא משלם על הבדיקה?

כן - קבעתי איתו על זה כשניפגשנו.

הוצאת היסטוריה במוסך מודפסת? יש שם שם של הבעלים אולי?

מודפסת לא, אבל התקשרתי למוסך המרכזי ואכן הוא הבעלים והיחידים - שוב עדין צריך לראות את הרישיון.

ואולי המעט קילומטרג' גם הוא מפוברק אז כבר אין אטרקטיביות לרכב?

זאת שאלת השאלות וגם אני מאוד מודאג בקשר לזה.

Bimmer

פורסם
120K ק"מ לשנתון כזה זה נדיר עד כימעט בלתי אפשרי. אבא שלי שהוא נכה, פעמיים בשבוע נוסע לקניות ופעם בכמה חודשים נסיעה של 100ק"מ מחוץ לעיר, זה הקילומטרז' שהוא עשה.

מעבר לזה, קילומטרז' זו לא האינדיקצייה המלאה לבלאי. 100ק"מ בעיר ופקקים זה לטעמי יותר גרוע מ-200ק"מ על הכביש. בעיר הגיר עובד הרבה יותר קשה, מנוע צובר פיח, כל הנסיעה היא סע-עצור.

הרכב עם הקילומטרז' הכי נמוך שהיה לי עד היום זה הגולף שלי עם 192K ק"מ. לטעמי הרכב מרגיש מצויין (למאט התנהגות מוזרה של הגיר בעלייה שאני צריך לחקור אותה). הכל עובד, הרכב נוסע חלק ושקט. שאר הרכבים שהיו לי, אחד היה עם 282K, 250K, 240K, כך שאני לא מתרגש מזה. אם לרכב כבר החליפו את הבוקסות, תפוחים, בולמי זעזועים - אז הכל בסדר.

אפשר אפשר - מצאתי גולף עם 95K אבל שחוטה מבחינת פח (אישה)

עוד אחת עם 109K שהמוכר נשמע לי חרטטן מהשיחה הראשונה אז ויתרתי

פיספסתי ובגדול גולף 2001 עם 75K מסבתא בכפר סבא - התבאסתי רצח.

ברגע שנכנסים למספרי ה-130-140K בכלל יש הרבה יותר. אפשרי, רק צריך סבלנות.

Bimmer

פורסם

כן - קבעתי איתו על זה כשניפגשנו.

אל תאמין אם אין בכתב

מודפסת לא, אבל התקשרתי למוסך המרכזי ואכן הוא הבעלים והיחידים - שוב עדין צריך לראות את הרישיון.

מוסך נתן לך מידע בטלפון על רכב של מישהו אחר? בחלומות הלילה בצאת הכוכבים . אולי מדובר בטלפון של חבר שלו??

עשה מה שאתה מבין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
באמת רובכם אפילו לא הייתם הולכים לבדיקה? סה"כ 150 שקל... (מנסה לוודא שאני אדיוט)

בדיקה במכון בדיקה עולה בערך 400 ש"ח פעם אחרונה שבדקתי.

איך 150 ש"ח?

נ.ב: מצטרף להמלצה לעבור הלאה ולא להסתכל אחורה בזעם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
באמת רובכם אפילו לא הייתם הולכים לבדיקה? סה"כ 150 שקל... (מנסה לוודא שאני אדיוט)

אם כל מה שאתה מקריב זה שעתיים במוסך רון + 150 ש"ח, אז לך על זה.

רק בשביל הסיכוי ה 1 למליון שכולם טועים ואתה צודק.

אני לא ציני או בא ללגלג, אני באמת מתכוון לזה. מנסיון אני יודע שכשאתה מאד רוצה משהו אתה לא תמיד שם לב לנורות האדומות.

אני בטוח שאם תגיע לרון הוא ייתן לך את כל מה שאתה צריך לדעת, ועל הדרך תוכל להציץ ברשיון ולראות כמה בעלים באמת היו לרכב, והכי חשוב לוודא שהבחור שעומד מולך הוא בעל הרכב ע"י אימות בין הרשיון לת"ז שלו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בדיקה במכון בדיקה עולה בערך 400 ש"ח פעם אחרונה שבדקתי.

איך 150 ש"ח?

נ.ב: מצטרף להמלצה לעבור הלאה ולא להסתכל אחורה בזעם.

מוסך רון - לא מכון בדיקה.

אם רון מאשר רק אז אלך למכון בדיקה.

Bimmer

פורסם
אם כל מה שאתה מקריב זה שעתיים במוסך רון + 150 ש"ח, אז לך על זה.

רק בשביל הסיכוי ה 1 למליון שכולם טועים ואתה צודק.

אני לא ציני או בא ללגלג, אני באמת מתכוון לזה. מנסיון אני יודע שכשאתה מאד רוצה משהו אתה לא תמיד שם לב לנורות האדומות.

אני בטוח שאם תגיע לרון הוא ייתן לך את כל מה שאתה צריך לדעת, ועל הדרך תוכל להציץ ברשיון ולראות כמה בעלים באמת היו לרכב, והכי חשוב לוודא שהבחור שעומד מולך הוא בעל הרכב ע"י אימות בין הרשיון לת"ז שלו.

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב בעצמי.

Bimmer

פורסם

תיראה, קשה מאוד לאנשים דרך הפורום לדעת מה המצב האמיתי של הרכב, האנשים נלחצים מהר מאוד וישר אומרים לך לעבור לרכב הבא.

תביא איתך מישהו שבאמת מבין, קח את הרכב למוסך ותעשה בדיקה במכון אם אתה עדיין דלוק על הרכב.

זה שבעל הרכב לא רוצה להראות לך את הרישיון זה כבר נורה אדומה. להראות את הרישיון לקונה זה א-ב.

לא מזמן מכרתי את הוולבו של אבא שלי, אני התעקשתי שהקונה יסתכל ברישיון, מסמכים וכד', שיבדוק מספרי שלדה ומנוע, כל זה למרות שהוא בכלל לא ביקש. גם סוחר רכב נורמאלי אמור להראות לך את המסמכים מבלי שאפילו תבקש ממנו ולהצביע באמצבע על הפקדת סוחר ברישיון.

גם אני נוטה להמליץ לעבור הלאה, למרות שאני מאוד מבין את מצבך ויודע איך זה להיות דלוק על הרכב. אני מבין שאתה דואג ויש לך ספקות, לכן אתה מנסה לקבל את ה-OK כאן בפורום. אני בטוח שרוב המגיבים לא מכירים את האקזמפלר הספציפי, לכן קשה מאוד להגיד בודאות לך על זה או עזוב. קח איתך מישהו שמבין בתור התחלה ותקח לבדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...