Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 3 רכבים, רכב זה ישרת אותי ל3 שנים הקרובות.

מס' 1 פולקסוואגן ג'טה 1.4, Trendline, DSG, TSI 122

מס' 2 סקודה אוקטביה 1.4, DSG, טורבו, Ambiente

מס' 3 הונדה סיויק סדאן 1.8, Comfort, אוטומטי

נתון בסיסי:

1. אני נוסע כ48-50 אלף ק"מ בשנה בעיקר מחוץ לעיר (כביש 6 וכו...)

חשוב לי לדעת:

1. למי מבין השלוש תהיה צריכת דלק טובה יותר בעיקר בבין עירוני?

2. למי מבין השלוש נוחות הנסיעה לנהג היא הטובה ביותר, ולי הכי חשוב אוטו שקט בנסיעה עם אטימה טובה.

3. מי מבין השלוש תהיה הכי יקרה מבחינת ביטוח, עליי לציין שיש לי נהגת חדשה וצעירה בבית.

4. מי מבין השלוש תהיה הכי יקרה במוסך מבחינת טיפולים ובלאיי?

5. מי מבין השלוש תימכר בצורה המהירה ביותר.

6. איזו מבין השלוש הכי בטיחותית?

האם יש למי מהם חיבור להתקן USB לשמיעת שירים? האם יש למי מהם אפשרות לחיבור האייפוד?

אגב בגלל הק"מ הגבוה האם אפשרי ובכלל שווה להפוך את הרכב שיבחר לגז?

תודה מראש לכל המשיבים ושבת שלום.

פורסם

הג'טה והאוקטביה נמכרות גם עם מנועי דיזל. למה לא לבדוק גם אותם? עם כמות כזאת של קילומטרים אני חושב שישתלם לך לעבור לדיזל.

לגבי צריכת הדלק, הג'טה והאוקטביה יהיו כמעט זהות משום שיחידת הכוח זהה, הסיויק תהיה קצת פחות חסכונית אבל בפני עצמה וביחס למשפחתיות אחרות מדובר ברכב חסכוני למדי.

מבחינת שקט אני מצאתי את הג'טה הכי שקטה. הסיויק והאוקטביה סובלות מרעשי כביש מבתי הגלגלים. בכולן ישיבה במושב האחורי מלווה ברעשי רוח מעט מרגיזים מכיוון החלונות. אף אחת מהן לא נוחה במיוחד. הסיויק רכה ומתנדנדת מדי וזויות הגלגול שלה גדולות. הג'טה והאוקטביה מכוילות בצורה נוקשה יותר, אני הרגשתי שהאוקטביה קשיחה יותר אבל בסך הכל החוויה דיי זהה. אני מעדיף את הריסון לעומת הרכות היחסית של הסיויק.

מבחינת בטיחות לסויוק ולאוקטביה 4 כוכבים. אבל האוקטביה נבחנה לפני מתיחת הפנים ועם 4 כריות בלבד. הגולף הקודמת קיבלה 5 כוכבים והג'טה מבוססת עליה אך לא נבחנה בעצמה.

לגבי מה שאני לא יודע לא ענית.

בהצלחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...