Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש עצה ברכישת רכב שנת 2001-2002

תקציב:25 אלף ש"ח.

אם יש רכב בתקציב הנ"ל ושנתון יותר גבוהה עוד יותר טוב.

הרכב מיועד לבן 21

שיהיה רכב חסכוני,אמין,כמה שפחות תקלות שוטפות,אם אפשר קטן אבל אפשר גם רגיל.

תדוה רבה לעוזרים מראש

פורסם

חפש פונטו ספייס / איביזה / 206 ידניות מנוע 1400.

מכל מה שתמצא בחר את זו שיש לה היסטוריית טיפולים מתועדת ולא עברה הזנחה או טיפול קטן במי ברז במקום נוזל קירור.

זה יוזיל משמעותית את התחזוקה בשנים הבאות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היתי הולך על משהוא מזה - פונטו ספייס, פיגו 206, פולו או יביזה, אם נתייה לשתיים הראשונים. רק תבחר רכב שמור ומטופל כמו שצריך.

בהצלחה.

פורסם

איביזה או פולו (רכבים מאוד דומים) גם בחירה אפשרית.

לגבי דברים ששמעתה על פונטו - רכב הזה הוא מאוד פופולרי וזול לקניה ואחזקה, לכן הרבה אנשים קונים את רהכב הזה ובינם גם אנשים שלא כל כך יודעים לטפל ברכבים, התוצאה היא תקלות, מפה גם השמועות.

לדעתי לא משנה באיזו רכב תבחר מבין 4 אלה המופיעים פה, העיקר שאתה תאוהב את הבחירה שלך, אם בא לך יותר איביזה - אז לך על זה.

בהצלחה.

פורסם

יש לי חבר עם פונטו 2001,

היא לא מי יודע מה חסכונית אני לא יודע מה הבעיה שלה.

מה שאני אומר שפשוט לא שמעתי דברים על איביזה אף פעם,לא לרעה ולא לטובה

אז אם יש מישהו שיש לו איביזה יהיה נחמד לשמוע דעה.

פורסם

הפונטו (ידני אין לי מושג לגבי האוטומט) הוא אחד הרכבים המומלצים לצעירים ואם אתה חושב שהוא לא חסכוני אז יש 2 אופציות:

אולי יש בעיה בזאת של חבר שלך ובגלל זה היא שותה דלק.

או שפשוט לא היה לך נסיון עם משהו אחר אז אין לך נקודת השוואה.

תאמין לי שמבחינת דלק טיפולים וחלפים היא מאוד מאוד זולה וחסכונית, אם תפנה לכיוון פולו ואיביזה תרגיש טוב מה זה להחזיק רכב גרמני ותשווה את ההוצאות לאלו של חברך תאמין לי שהיהו הבדלים גדולים.

בהצלחה בבחירה.

פורסם

החזקתי עד לפני שלושה שבועות איביזה 2002, 1.4 ליטר ידנית.

הדברים הטובים:

אמינות (שנתיים וחצי בלי שום תקלות לפחות בגזרת המנוע/גיר).

חסכונית מאוד בדלק (מחישובים שעשיתי יצאה לי צריכה משולבת של 1/15-16.

נוחות נסיעה מעולה.

איכות חומרים, בעיקר הדאשבורד והמושבים,(פרט לדיפוני הדלתות) טובה מאוד.

הדברים הרעים:

פצ'עפקס מעצבנים שנשברים/מתקלקלים - הוחלפו שני המנועים של חלונות החשמל הקדמיים (הבנתי שמדובר במחלה)

שתי הידיות של פתיחת הדלתות הקדמיות (הפנימיות) נשברו והוחלפו באחרות מפירוק.

שמירת ערך יחסית טובה בשנתונים האלה.

בעניין הטיפולים, לטעמי אין צורך לטפל במורשה, מצא לך אחד שמתעסק ברכבי VAG ומבין והיא תפרח תחתיו. :)

בקיצור, מניסיוני מדובר באוטו מוצלח מאוד. היא נמכרה לרגל התרחבות המשפחה.

בהצלחה.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...