Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול שמתי לב כי בהגה באיביזה שלי נוצר קילוף של השכבה העליונה.

הרכב בן פחות משנה, ההגה מצופה עור (מקורי).

כמובן שהרכב באחריות אבל השאלה היא האם לגיטימי לפנות למרכז שרות בדרישה להחלפה וטיפול בבעיה?

לפי מה שאני מכיר אפילו מעיל עור שקונים יש אחריות על קילופים בעיות דומות.

עם כל הכבוד זה פשוט עצוב!

09102010200.jpg

09102010201w.jpg

09102010199b.jpg

פורסם

תפנה בדרישה לתיקון הבעיה.

לא יתכן שדבר כזה קורה ברכב חדש.

אבל זו לא פעם ראשונה ולא שניה שאני רואה דברים כאלה ברכבי VAG שפחות משנתיים על הכביש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחד היתרונות ברכישת רכב חדש מהיבואן (בניגוד ליבוא אישי) הוא שניתן לבכות על כתפו בכל בעיה.

בעיה כזאת ועוד איך דורשת החלפה של ההגה, והם יחליפו בשמחה.

פורסם

תפנה אליהם בכול תוקף .

ותגיד להם שאתה קונה מכונת כביסה והכפתור שלו נשבר אתה מקבל חדש אז על אוטו שעולה מאה אלף לא ?.

וכמו כל ישראלי כדי לקבל משהו צריך לפעמים לא להיות נחמד .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
במידה ויוחלף, אני יכול לשמור את החלק התקול :) ?

בלתי אפשרי - החלק נשלח אל היצרן, והיצרן מזכה את היבואן.

מניסיוני (המר) עם סיאט בעבר, תדע שכנראה תאלץ להרים את קולך בכדי לקבל הגה חדש, הם רק מחפשים איך להתחמק מאחריות והחלפת חלק.

צפה לתגובה מפגרת בסגנון "זה מטבעת, זה משימוש בחומרים לא נכונים" וכדומה. יש להם תשובה (אדיוטית) לכל דבר, העיקר לא להחליף את החלק במידי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אחד היתרונות ברכישת רכב חדש מהיבואן (בניגוד ליבוא אישי) הוא שניתן לבכות על כתפו בכל בעיה.

בעיה כזאת ועוד איך דורשת החלפה של ההגה, והם יחליפו בשמחה.

צמפיון ושמחה לא הולכים ביחד!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
בלתי אפשרי - החלק נשלח אל היצרן, והיצרן מזכה את היבואן.

מניסיוני (המר) עם סיאט בעבר, תדע שכנראה תאלץ להרים את קולך בכדי לקבל הגה חדש, הם רק מחפשים איך להתחמק מאחריות והחלפת חלק.

צפה לתגובה מפגרת בסגנון "זה מטבעת, זה משימוש בחומרים לא נכונים" וכדומה. יש להם תשובה (אדיוטית) לכל דבר, העיקר לא להחליף את החלק במידי.

אני חושב שזה (הנכונות להחליף חלק באחריות וללא בעיות...) תלוי הרבה גם במוסך אליו אתה נכנס.

אני מחזק את דברי RS - מנסיון - אל תצפה לקבל את החלק התקול (במידה ויוחלף), מפני שחלקים שמוחלפים במסגרת אחריות נשלחים ליבואן.

alfa 156 2.5.

פורסם

חבל על הזמן ,אל תתחן מים כנס בהקדם למוסך שרות תציג להם את הבעיה וכן העובדה שהרכב באחריות אין להם ברירה אלה להחליף ,אם יעשו שרירים תאיים בפניה להנהלה הארצית ותאיים בתביעה שבה בתוח תזכה {תביעות קטנות} למרות שלא נראה לי שתגיע לזה האינטרס של המוסך הוא להחליף הוא מקבל על זה כסף מהיצרן שעות עבודה וכ"ד .

את החלק הישן לא תקבל כפי שכבר נכתב ,הוא נשלח בתמורה לחדש.

• תוכן חדש...