Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הפעם זה סופית המתנתי להנחות סוף השנה והרכישה מתקרבת, ההתלבטויות קשות.

אני מתכנן רכישת רכב חדש באיזור תקציב של 150K.

ההתלבטויות הן:

שירוקו,אאודי A1,סיאט לאון TSI ,אלפא מיטו או סוזוקי גראנד ויטארה קצר.

יש עוד רכבים החלטתי לצמצם.

הצרכים שלי בעיקר לוק(מה לעשות הפוזה חשובה לי כמו לרוב הגברים שאוהבים מכוניות יפות).

כמובן שיהיה רכב איכותי,בטיחותי, מיפרט טכני גבוה ורכב ששומר על ערכו! עם תחזוקה זולה יחסית.

כרגע אני רווק מעל גיל 30 כבר לא ילד (לא סתם ציינתי את גילי בגיל כזה הסטטוס יכול להשתנות מהר)לכן כן חשוב לי שיהיה מרווח.

וגם לא ממש מחפש אפס למאה ולא מתכונן לטוס,אך בהחלט חשובים הביצועים.

לא חושב על משפחתיות כגון: מאזדה 3 וטויוטה קורולה ,הונדה סיוויק כל המשפחתיות המשעממות כרגע לא מעניינות אותי.

אשמח להמלצות.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...