Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ייתכן מאוד והבעיה המדוברת היא תופעה של קרבורטור שלא עובד כמו שאמור להיות. אחרי הטיפול שתעשה לקרבורטור אצל צביקה הידוע כמיקצוען בתחום, נוכל להמשיך. האפלהאוזים ידועים ברגישות שלהם עם כל עניין הקרבורטור!

שלום רב !

בוקסר 19, הוא לקוח וותיק שלי, וביצע נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור אצלי, לפני כשלוש שנים ומעלה, לשביעות רצונו המלאה, וזאת ניתן לראות בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157327

יחד עם זאת, בוקסר 19 יצר קשר טלפוני איתי הערב, ותיחקרתי אותו, וקבלתי את הפרטים הבאים, שהוא לא טרח לציין:

המנוע שופץ שיפוץ חלקי שכלל החלפת טבעות שמן ודחיסה, ללא החלפת סליבים ובוכנות, לא ידוע לי האם בוצע הונינג לסליבים, והאם נבדקה אובליות לבוכנות, עקב התחממות היתר, יש לציין שנשברה טבעת אחת, והוחלפה באחרת.

ראש המנוע שופץ, אצל בני דודנו, לא ידוע האם הוחלפו גומיות שסתומים, והאם הורכבו בצורה טובה, והאם באיכות טובה ולא סינית.

לא ידוע האם השסתומים לוטשו בצורה ראוייה, והאם יש אטימה טובה שלהם, כוון השסתומים נכון לפי הוראות יצרן, והאם יש קומפרסיה שווה ואחידה, בכל הצילנדרים.

לגבי דיוק בהרכבת חגורת הטיימניג, יש כידוע סימני שאלה.

הוחלף שמן מנוע, ונמהלו שני צמיגיות של שמן מנוע, 15/40 ושמן בצמיגות 20/50.

לא ברור האם ה15/40, חצי סינטטי או מינרלי?!

מצינור הפליטה נפלט עשן לבן וסמיך, המעיד על חדירת שמן לתא השריפה, מה שמעיד על טבעות שלא אטומות, או אטימה לקוייה של גומיות שסתומים, בשני המקרים הדבר לא רצוי, ולא מחוייב המציאות.

בוקסר 19, מקווה שהטבעות יתישבו, והעשן יעלם, אני סקפטי.

עדכון נוסף, יגיע , בוודאי מחר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אחרי הטיימינג זאת גם הפעם הראשונה שהרכב הונע אחרי האובראול, לפני האובראול לא היו התופעות שציינתי (אבל אני גם לא יודע איך הטיימינג היה)

שלום רב !

לכן היית, צריך לסמן, וגם לצלם לפני הפירוק, וגם לעבוד עם ספרות מקצועית.

בברכה

צביקה

פורסם

לפי מה שאתה טוען יש מצב שהרכיבו טיימינג בסטייה של רבע סיבוב

לדעתי במצב כזה המנוע לא יניע, ואם כן, הוא בטח שלא יעבוד קרוב לתקין

פורסם

לפני הקרבורטור הייתי מוודא את נושא הטיימינג

טיימינג לא מכוון יכול לגרום לעשן הבצבעים שונים ומשונים הנובע מתערובת שאינה נשרפת כמו שצריך ולחוסר יכולת לבהסתובב בסרק ולעוד בעיות שונות.

סטיה של רבע סיבוב בטיימינג היא עצומה ופלא שהמנוע בכלל עובד ואין נזק לשסתומים.

במצבך שאינך בטוח מה התזמון הנכון נסה את התזמון השני זה שמופיע בספרות אולם לפני שאתה מניע את הרכב סובב ידנית את הקרנק כמה סיבובים כאשר הפלאגים בחוץ ותראה שהמנוע מסתובב חלק ללא מעצורים לוודא שהבוכנות לא פוגשות את השסתומים.

פורסם

עדכון חם מהתנור:

התברר שלא חובר קונקטור חשמלי לקרבורטור, הקונקטור חובר, סלד סרק ירד ל850 בסרק, סלד מגבר טורים מזגן כוון גם כן, כוון גם הCO.

והרכב עובד כמו שעון שוויצרי, ללא עשן כלל !

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...