Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה ממש ממש לא מצחיק אני בהתלבטות מטורפת בין שתי המכוניות האלה אז זה הולך ככה

אמרו לי חלק ללכת על הפיגו גם מנסיון שיש לדוד שלי עכשיו את הרכב בצרפת ומהמון כתבות שקראתי עליו (בצרפתית)שהוא מדהים

אבל אמרו לי שהוא מאבד ערך ממש מהר שהוא לא אמין (אמרו זאת רק על פיגו לא על כל הצרפתיות)ואמרו לי שהטיפולים החלפים והאחזקה שלו יקרים מאוד. עכשיו נטפל בכל עניין לגופו את איבוד הערך זה נכון אבל לעומת זאת השואתי את ה 406 לb4 צורה קודמת ב 4 שנים האחרונות וירידת הערך שלהם כמעט ממש זהה כך שזה בסדר בנוגע לאמינות טיפולים אחזקה וחלפים אני לא יודע לא הייתי בעל פיגו אף פעם פה אני צריך את העזרה שלכם

לעומת זאת ישנה ה"סוברטה" הישנה והטובה שהיא כמובן וכמובן הרבה פחות מפנקת ומאובזרת מהפיגו אבל לא יודרת ממנה בהרבה דברים וחשוב לציין שיש לה את הנעה קבועה שזה לדעתי מדהים ברכב כביש וכמובן שהחלפים שלה הטיפולים שלה והאמינות שלה קורצים לי

בכל אופן חשוב לציין שבשני הבחירות מדובר על גירסת 2 ליטר בסיסית אוטומטית

עכשיו לא יודע למה אני יותר מרגיש משיכה לפיגו

אגב עשיתי נסיעת מבחן בסובארו ואני יגיד תאמת באמת נהנתי רכב שפשוט מהנה לנהיגה למרות שאני מאמין שאין אפילו מה להשוות לפיגו אבל אולי ההנעה הקבועה מוסיפה אלמנט של הנאה.

עשיתי גם השואה בין שני הרכבים באתר http://www.motocar.co.il וברוב הפיגו עדיפה

מפה אני עכשיו צריך את עזרתכם חברים בבקשה תעזרו לי כי אני כבר שובר את הראש אם אתם חושבים אולי על אופציה יותר טובה בבקשה אבל ממש לא מאזדה 6 זה רכב נפוץ מידי כבר

תודה רבה רבה מראש דורון גיל.

פורסם

אישית, לא הייתי קונה דגם שזה עתה ירד לראשונה מפס הייצור (במיוחד אם זה פיג'ו)

לך על הסובארו ולא תצטער

(או חכה לדגם 2006 של ה-407 שבטוח יהיה הרבה יותר בשל מדגם 2005)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בצע בשניהן נסיעת מבחן.אין מדד טוב מזה,לפחות עבור הרוכש.לגבי קניית רכב שזה עתה הושק-אין שום סיבה לחשוש,גם אם זה פיגו.חלפו עברו הימים שהיינו"שפני ניסיון"של היצרנים,ויעידו על כך ההצלחה המידית של די הרבה מכוניות שהחלו להימכר בארץ סמוך להשקתן(פיגו 307,יונדאי גטס ועוד).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בצע בשניהן נסיעת מבחן.אין מדד טוב מזה,לפחות עבור הרוכש.לגבי קניית רכב שזה עתה הושק-אין שום סיבה לחשוש,גם אם זה פיגו.חלפו עברו הימים שהיינו"שפני ניסיון"של היצרנים,ויעידו על כך ההצלחה המידית של די הרבה מכוניות שהחלו להימכר בארץ סמוך להשקתן(פיגו 307,יונדאי גטס ועוד).

לא קנית מכונית חדשה בזמן האחרון, נכון??? את האמת!

גם היום זה עדיין קורה, ולא מעט... ע"ע 307 במיוחד.. בעיות חשמל וכדומה...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

תתפלא,אבל כן.קניתי(לאישתי...)גטס 1.6 חדשה,בלי שום חשש.בעיות ייתכנו בכל אוטו,ואין צורך לחכות שנים אחרי שהדגם הוצג בכדי לקנות אותו,מה גם שלאמינות של אוטו אין מדד מוחלט(ואף אחד לא מצפה שמישהו מיבואני הרכב יודה בתקלות או יפתח בפני הציבור את תיקי הרכב...)וחלק לא מבוטל הם פשוט שמועות.למרות שבדרך כלל אין עשן בלי אש,לא הכל נכון ומדוייק.לקבוע לגבי ה407 החדשה שהיא לא אמינה?על סמך מה?קניתי כמה מכוניות חדשות בחיי,וכשניתקלתי בבעייה,פניתי לאחריות היצרן,לא נעים,לא נורא.גם מעבורות חלל התרסקו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תשמע, גם הסובארו B4 וגם הפיז'ו הגדולות לא נהנות מסחירות מי יודע מה.

ה-B4 וגם ה-407 הן דגמים חדשים/מתיחות פנים ולא מדובר בדגמים ישנים.

מחירי החלפים בשניהם יהיו כנראה זהים פחות או יותר.

ההבדל בין העלויות בטיפולים יגיע אולי ל600- 700 שקל בשנה, מקסימום.

סביר להניח, לפי מה שקרה עד כה שהסובארו תהיה אמינה להחריד, והפיז'ו תסבול ממחלות ילדות. זה מה שהיה ב-306,307,206,406 ואני לא רואה סיבה שזה ישתנה.

עכשיו, לפי דעתי - אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב שנתיים עד 4 שנים, תקנה את מה שיותר נוחה לך אחרי נסיעת מבחן. ואל תחשוב בכלל על תקלות, או עלויות אחזקה.

לרכב חדש עד 3,4 שנים אין עלויות אחזקה פרט לטיפולים.

כי ממילא כל תקלה שתצוץ תתוקן ע"י היבואן במסגרת האחריות.

אחרי 3 שנים צריך להחליף צמיגים, מצבר, רצועת טיימינג וכו' וכו'...

ככה שיש לך 2 דגמים זהים כמעט בכלל נתוני "לוי יצחק" משמע סחירות, ירידת ערך ועלויות אחזקה.

פורסם

על הפיז'ו אני לא יודע הרבה מכיוון שזה אוטו חדש ולא הספקתי לנסוע/לנהוג בו.

את ה-B4 אני מכיר ואוהב מאוד.

ה-B4 תיתן לך אחיזת כביש,התנהגות כביש,נוחות,שקט,תא נוסעים מודרני...

הפיז'ו יותר יקרה משמעותית וזה כבר יתרון לסובארו,מבחינת תמורה למחיר.

מבחינת האמינות,אני מניח שהסובארו מדעות של אנשים(את הפיז'ו אני לא מכיר....)

אבזור?אני מתאר שהפיז'ו תוביל באבזור למרות שהסובארו מכובדת באבזורה...

כמו שאחרים הציעו אז גם אני מציע כך נסיעת מבחן על שתיהן ותנסה לעשות זאת בזמנים קרובים...

ואם אתה כבר בסובארו תשאל מה עם גירסת ה-2.5 ל'...אם היא תגיע,כמה תעלה וכו'...

פורסם

בלה בלה בלה...

ה-407 רק יצאה, עוד בקושי עשו עליה מבחנון קטנצ'יק - וכבר אתם מחליטים עליה החלטות, קובעים גורלות ומנפצים אשליות?

איך אפשר לדעת שה-407 מאבדת ערך מהר? לא אמינה? כל מה שאני יודע הוא שרוב המערכות של הרכב הזה חדשות לגמרי - וזה בטח לא מתכון לחיים חסרי בעיות... הוא גם משופע בטכנולוגיה, כנראה יותר מה-B4, וזה בוודאי משפיע. למישהו שחושש מאמינות לקויה - כדאי לחכות.

לכן גם אי אפשר לדעת אם הסובארו פחות מפנקת ומאובזרת מהפז'ו בגרסה הבסיסית. אני גם לא יודע אם היא תהיה מהנה יותר לנהיגה או אוחזת יותר, אפילו שיש הנעה כפולה.

לסיכום - אם אתה לא יכול לחכות - קח את הסובארו. אם כן - חכה, אולי ה-407 תהיה הפתעה לטובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשהמאזדה 3 הגיעה לארץ והרבה מידי אנשים הזמינו אחת ללא נסיעת מבחן

כולם אמרו נו טוב ככה הם לקוחות מאזדה,אבל שחובב רכב מהפורום יזמין

רכב כשאפילו לשבת או לראות את הרכב באולם התצוגה אי אפשר זה הגיוני ?

אין ספק שה 407 מאופינת בעיצוב רב רושם ואתה לא לבד במשיכה שלך

ראה את האתר שהכין עבורה חובב רכב הולנדי כשגם הוא לא ראה את

הרכב בפועל הלינק כאן :

http://407.fanzone.info

כרגע ומהלך החודש הזה העיתונות העולמית משיקה את ה 407 בפורטוגל הלינק כאן :

http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/news/tmp_group_details_a.php?id=156&PHPSESSID=a6b2c7e6355a702014d1d0a064c81641

חלקם כבר פירסמו כתבות והתרשמויות ראשוניות בשפות שאני לא מבין,את ההיתרשמות

הכי משמעותית באנגלית פירסם פיטר רובינסון מאוטוקאר שהוא כתב הרכב הכי בכיר

בבריטניה (לדוגמא הוא כתב הרכב היחיד מבריטניה שזכה לנהוג ב ב.מ.וו סידרה 1 עוד

לפני החשיפה הרישמית ) וההיתרשמות שלו מאד חיובית והוא טוען שה 407 מציבה

סטנדרטים חדשים בהרבה תחומים כולל היתנהגות,נוחות והנאה מנהיגה.

הלינק לכתבה כאן :

http://www.autocarmagazine.com/FirstDrive_Summary.asp?RT_ID=207820

בכל אופן אם אתה שוקל להזמין 407 כדאי מאד שיהיה לך הרבה סבלנות

כי מה שמיסתמן באירופה זה אובר בוקינג כלומר הזמנות יתר מה שיגרום

לזמני המתנה ארוכים.

פורסם

ה"הצלחה המידית" של דיי הרבה מכוניות שהחלו להימכר בארץ סמוך להשקתן אינה תלויה דווקא במונח "שפני ניסיון" ושאין שום סיבה לחשוש. שים לב לכמויות שמכרה ה 307 בזמן השקתה ולכמה היא מוכרת היום... שפני ניסיון אמרת ? :roll:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה"הצלחה המידית" של דיי הרבה מכוניות שהחלו להימכר בארץ סמוך להשקתן אינה תלויה דווקא במונח "שפני ניסיון" ושאין שום סיבה לחשוש. שים לב לכמויות שמכרה ה 307 בזמן השקתה ולכמה היא מוכרת היום... שפני ניסיון אמרת ? :roll:

איציק

לא הבנתי למה אנשים מתעסקים בקטן...

הספרה 3, עם חיבור המילה "מאזדה" - או בקיצור: מאזדה 3

אומר לכם משהו?

3 ימי "השקה", 2 מכוניות, אלפי מוזמנים, למעלה מ3000 הזמנות - ורוב האנשים לא רק שלא לקחו נסיעת מבחן, גם לא ישבו ברכב.

המכונית בקושי שנה על הכביש.. עברה ממזמן את ה10,000 מכוניות.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...