Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה תקופה רכבי מושך ימינה בנסיעה מהירה (נדרש מאמץ להחזיק את ההגה ע"מ לנסוע ישר), בדקתי לחץ אויר, רציתי לעשות כיוון פרונט, אך מוסכניק אחד טען שברכב זה אין כיוון פרונט.

אני לא ממש מבין בזה, האם יש אמת בדבר, או שכיוון פרונט הוא הפתרון הנדרש.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

בדוק שהגלגלים מסתובבים חופשי , ולא תפוסים.

בדוק לחץ אוויר שווה בשני הצמיגים הקדמיים , את הסעיף הזה בצע קודם.

בדוק כשהגלגלים באוויר שאין חופש בהגה , ובמיתלה , כאשר את אוחז כל גלגל בשעה 9 ו 3 ומנענע לא צריך להיות חופש.

כנל כאשר אתה אוחז כל גלגל בשעה 12 ו 6. [ 3 ו 9 חופש בהגה - 12 ו 6 חופש במיתלה]

אם הכל בסדר ואין חופש , אז הצמיגים כנראה לא טובים - כשהצמיגים עדיין באוויר , סובב כל גלגל וחפש צמיג לא עגול .

או צמיג שצורתו השתנתה וכולי .

אם גם לא מצאת כל דופי בצמיגים , זה לא אומר שהם בסדר .

תצליב בין הצמיג האחורי שמאלי , לבין הקדמי שמאלי , עשה סיבוב על האוטו, אם האוטו לא סוחב אז תזכור שהאחורי השמאלי תקול.

אם ההצלבה לא תיקנה את המשיכה, תצליב בין האחורי הימני לבין הקדמי הימני , האוטו לא אמור למשוך .

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, אנסה לבדוק (קצת קשה בלי ליפט)

בכל אופן אני מבין שכיוון פרונט לא יעזור (ומה בעצם עושים שם מבחינה טכנית אם מישהו קצת מבין?)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

הייתה לי פעם בעייה כזו וקרוב משפחה פתר את התעלומה - אחד הצמיגים קיבל עיוות (צמיגי SAVA תתרחקו מהם)

תעשה בדיקה פשוטה, תחליף את 2 הגלגלים הקידמיים . את הימני תשים בצד שמאל וההיפך ותראה אם הרכב מושך עכשיו לכיוון ההפוך. זה יותר פשוט מהבדיקה שהציע קודמי וייתן לך תשובה מיידית בלי יותר מידי החלפות.

פורסם

השבוע העברתי את הרכב טסט שנכשל על נקישות בהגה.

אני מבין שהכוונה היא לחופש בהגה, בכל מקרה השבוע אני אמור לסדר את זה.

אבל האם יתכן שזה יכול לגרום ג"כ לרכב "למשוך" או שאין קשר?

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שאין כיוונת פרונט לדהאטסו אפלאוז....

אתה יכול להחליף בין הצמיגים {קידמי ואחורי} תיראה אם זה עדיין "מושך" אם לא אז אין שום בעיה אתה יכול להמשיך לינסוע ככה ואם כן אז פשוט תחלים צמיגים פשוט מאוד למה לסבך הכול ?:-D

מצובישי סופר לנסר ! מנוע:1.800 ! גיר: ידני ! כוח סוס :190 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

הלכתי למוסך עם בעיית הנקישות של הטסט והוא טען שיש להחליף איזה שהיא זרוע(מצורפת תמונה, נדמה לי שזה החלק) במערכת ההיגוי בעלות של כ400 ש"ח

כמו כן הוצלבו הגלגלים האחוריים בקידמיים בגלל בעיית ה"משיכה"

1. בעיית המשיכה לא נפתרה, ועכשיו גם ההגה רועד במהירות 100 קמ"ש.

2. כשאני מזיז את ההגה לסירוגין אני עדיין שומע נקישות קלות - האם זה מעיד שסתם "דחפו" משהו והבעייה לא תוקנה. (נ.ב. אישור לטסט הביאו לי)

re.jpg

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

החלפת שני הצמיגים הקדמיים פתרו את בעיית הרעידות והמשיכות. (הקודמים היו אסימטריים)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

• תוכן חדש...