Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא דיברתי על הגרסא של הigo

אלא על הגרסא של המפות של האמיגו שטענת שעובדות

הפתרון עם האמולטור מוכר ממזמן , אבל לא מתקרב לאיכות של הigo8pc..

שוב פעם , המפות שסימנת בתמונה

Israel83GM_2010.07_100823

עובדות לך?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש שם 3 סוגים של מפות.Israel83GM_2010.07_100823

1. רק לאמיגו

2. PNA

3. לIGO 8.3.2

בדקתי שוב המפה שמתאימה ל IGO PC זה כמו שאופיר אמר ISRAEL2 ינואר 2010(R1), אני אבדוק שוב איזה מפות עוד יש לי שהורדתי מאינטרנט.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

בדקתי אין לי מפה יותר עדכנית ל IGO 8.0 וגם באינטרנט אין שום דבר.

אני אבדוק איך יהיה עם אמולטור יחד עם CF, כי שם כן אפשר להכניס מפות חדשות 7.2010

פורסם

ירדתי מהפרק של אמולטורים.

יש לי בעיה אחרת כל פעם שאני מדליק מחשב XP עולה וצריך או לחקות 15 שניות או לקוון את טאץ'(עם עיפרון 4 צדדים)

חיפשתי בהגדרות שום דבר.

פורסם

כנס להגדרות של הGLAXY (התוכנה של הטאצ'), ובדיוק כמו בהתקנה, תוכל לבחור אם לבצע כיול בכל הדלקה של המחשב או לא.

לא הולך?

תסיר, תתקין מחדש,

ובסוף ההתקנה - תבחר בכיול בודד, ולא בכל פעם שהמחשב עולה.

M-TECH E46

פורסם

אלי תודה מפעם שנה הכל הסתדר.

יש לי בעיה אחרת עם IGO לא מצליח להכנס אותו ל CF 3 או כדי לעבור ל CF2.0?

וגם שליטה של ספר טלפונים לא מזהה בN97 הגדרתי שכן יהיה שליטה על ספר טלפונים דרך BT התקנתי גם דרייברים של N97 הכי חדשים ו גם BT הכי חדשים.

פורסם

אני הכנסתי את הIGO8 לתוך CF3 בלי שום בעיה, וגם בלי כל מני תוכנות נלוות (IGoZoomer וכו')

פשוט הגדרתי תוכנה חדשה, ונתתי את השם של החלון של iGO וזה עבד פרפקט.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אתה יכול לפרט את השלבים כמו לבן אדם דיסלקט כי אני לא מצליח אולי אני עושה משהו לא נכון.

פורסם

בתוך CF3:

1. הכנס לSystem (טאב שלישי בדיפולט)

2. הכנס לSettings

3. לחץ על הפלוס שמופיע לאורך בצד ימין של המסך

4. לחץ על Application

5. הכנס את שם האפליקציה (זה מה שיראו בכפתור בCF), למשל iGO8

6. לחץ על כפתור אנטר

7. לחץ על Application Location ומצא את המיקום לקובץ הEXE של IGO, כנראה שקוראים לו igo80_pc.exe

8. לחץ על Window name והכנס שם: "iGO 8" - שים לב שיש חשיבות לאותיות גדולות\קטנות ולרווחים

אם בכותרת של הIGO שלך רשום משהו אחר, אז תרשום אותו במדויק. שיב לב שאתה לא חייב לרשום את כל הכותרת, רק משהו שיהיה מספיק אינדיקטיבי שהוא ידע למצוא את החלון של IGO.

עכשיו הוספת את הIGO לתוך CF, מה שנשאר זה לעשות כפתור שיפעיל את הIGO

1. הכנס לSystem (טאב שלישי בדיפולט)

2. הכנס לSettings

3. לחץ על Button Layout ואז על כפתור Setup

4. בחר את המיקום שבו תרצה למקם את הכפתור, לחץ על המיקום ואז יופיע תפריט עם כל האפליקציות האפשריות שCF מכיר, תגלול למטה עד שתראה את הIGO ותבחר אותו.

בגדול זהו, מפה נשאר לך קצת לשחק עם הרזולוציות של IGO כדי שיראו אותו טוב יותר בתוך הCF

אבל את זה אתה כבר עושה דרך הקונפיגורציה של IGO בלי קשר לCF עצמו.

זה מה שאני עשיתי ואצלי זה עובד, ראיתי מדריכים אחרים באינטרנט שדיברו על שימוש באפליקציות שונות ומשונות שיטענו את IGO, אני חייב להגיד שאני לא מבין בשביל מה הם טובות, עוד לא מצאתי בעיה בשיטה הזאת והיא ללא ספק פשוטה יותר מהאחרות.

תהנה

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

מצאתי מה הייתה הבעיה קובץ של פריצה CF הוא לא נתן לעשות שינויים.

כי אני התחלתי לחשבתי שאולי אני דילג :).

תודה על מדריך הייתי עושה אותו דבר.

פורסם
בגדול זהו, מפה נשאר לך קצת לשחק עם הרזולוציות של IGO כדי שיראו אותו טוב יותר בתוך הCF

אבל את זה אתה כבר עושה דרך הקונפיגורציה של IGO בלי קשר לCF עצמו.

אתה טועה לא צריך לשחק עם זה אתה כותב בשם החלון "IGO 8 - PNA" והוא אוטומטי מגדיר את גודל החלון :)

תמונות למחשבה:

igo81.jpg

igo82.jpg

• תוכן חדש...