Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי היום בשברולט מאליבו 2010 LT

האם מישהו הרכיב דאבל דין איזה חלקים צריך כגון פלסטיקה וצמת חוטים

ואיפה אפשר להשיג

בתודה מראש

הונדה סיוויק ספורט 5 דלתות 1800 מודל 2010

שברולט מאליבו 2010 3.5 LT

שברולט קאפטיבה ספורט 2013 LS

שברולט מאליבו 2000 טורבו 259 כ"ס 2015

פורסם

בוקר טוב גבי מה שלומך ?

ברכב כמו שלך צריך מתאם פלסטיקה לפאנל

כמו כן אתה צריך עוקף זמזם כדי שהדינג דונג אזהרה ועוד מספר חיוויי אזהרה ימשיכו לתת התראה בזמן בעיה

סביר להניח שגם תרצה (זה כבר לבחירתך וזה לא הכרח) מתאם שלט הגה שזה סוג של מתאם שנותן לכפתורי השליטה בהגה לעבוד גם מול רדיו לא מקורי

כל המוצרים האלו נמצאים במלאי ונמכרים בארץ

אין שום סיבה להזמין מחו"ל כמו שאלי מעליי הטעה אותך (אלא אם 10-20 ש"ח הם כל כך חשובים לך :lol:)

הפרש המחיר ברכישת מתאם פלסטיקה בארץ (מוצר אמריקאי מקורי) לבין רכישתו באתר הזה שהמכובד מעליי (eli_i ) הפנה אותך הוא שקלים בודדים ואולי אפילו במקרים מסויימים המתאם יינתן לך זול יותר מאשר קניה באתר שידידי המלומד מעליי (eli_i )הפנה אותך אליו.

אם ניקח בחשבון את הנקודה שאתה משלם ומקבל מוצר ביד ואתה יודע ורואה מה אתה רוכש אז אני חושב שהמסקנה די ברורה

אשמח לעזור בהמשך

חג שמח

דרור

פורסם

דרור בוקר טוב.

לא צריך להיות ציני וכזה תוקפני רק בגלל שאתה מוכר את אותם מוצרים בדיוק בארץ (מחברת METRA) שדרך אגב איננו מוצר

מקורי של GM כמו שמצטייר, בעקיפין מהודעתך אלא של חברת אפרטמרקט שמייצרת קיטים למגוון רב של רכבים. ככה שגם קניה בחול איננה חתול בשק מכיוון, שוב, שזהו אותו מוצר, מאותה חברה בדיוק.

לא יודע מה המחיר שאתה מוכר את הקיט (באתר שלך לא מפורט המחיר משום מה) אבל בארץ מתאם כזה נמכר בכ470 שח:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9300 .

אלא עם כן אתה מוכר ברבע מחיר את אותו המתאם לא רואה שום דבר בה המתאם הנ"ל זול יותר בארץ, כולל עלות המשלוח.

אלי

עריכה: הקישור שהבאתי הינו מחברה מקבילה אך עם תחפש באתר תמצא את אותו המתאם של חברת METRA.

הנה:

http://www.sonicelectronix.com/item_12478_Metra+95-3305.html

פורסם

אלי היקר הרשה לי לתקן אותך , אני לא ציני ובטח שלא תוקפני , אני יותר מהכל מאוכזב !!! (ממך כמובן)

דרך אגב אני לא מצייר לא מצטייר ולא מנסה לצייר או להצטייר שום כלום

אני אולי אדם הרבה יותר פשוט ממך ולכן אני אומר רושם ומדבר את מה שעולה על לשוני או דרך המקלדת

אני לא מנסה דרך שיטות ישנות של מניפולציות והתנשאות(דרך אגב שיטות אנטיקות שאת סבתא שלי העיפו מהגן בגלל התנהגות כזו) לצאת תמיד צודק

לכן אניח לזה כאן כדי לא להעליב את האינטיליגנציה של חברי הפורום שאני בטוח שהבינו את שיטת המניפולציה שלך

לבעל השרשור אומר רק שפנל מאליבו (שים לב אלי זה בשבילך !!) אמריקאי מקורי (MADE IN USA כן אלי) נמכר אצלינו למי שמתקין רכב כזה בסביבות 200 ש"ח כולל מע"מ

אני מקווה שזה עוזר לך

לשאר חברי הפורום אני מתנצל שירדתי עד לרמת ציון המחיר פשוט נגררתי לשם בעל כורחי (אני לא זה שפתח בציון מחירים)

חג שמח

דרור

פורסם

דרור, חבל שכל שיחה איתך, ולא רק איתי, עיין בשרשורים רבים אחרים שבהם הגבת גולשת מבחינתך לרמה כזאת.

גם 200 שח כולל מעמ זה הרבה יותר מ105 שח בערך שאמור לעלות הבאת פריט כזה מחול, גם כן MADE IN THE USA

בערך כפול לא? USPS First Class Mail International (Delivery estimates not available) -- $17.29

חבל שאתה נעמד על רגליך האחוריות כל פעם שמישהו מציע לא לקנות דרכך או מוצרים שלא אתה משווק ומוכר. זה פשוט מגעיל דרור. ועוד מדבר שטויות בנוסף לכול, איזה מניפולציה? האתר הנ"ל וחנותו הם שלי? יש לי משהו להרויח מזה?

יש עדיין כאלו שרושמים פה מתוך אהבת התחום ורצון לעזור לאחרים ולא מתוך רצון לעשיית רווח וכן אם מישהו יכול לחסוך כמעט חצי מחיר אז לפחות שידע שהאופציה הנ"ל קיימת לא? מה הבעיה שלך בדיוק בתגובה שלי? מלבד כמובן מישהו שאולי לא יקנה דרכך? תעשה לי טובה...

תמשיך להגיב כאוות נפשך בנושא, אני סיימתי.

אלי

פורסם

עדיין אני לא מבין איך 10 דולר אמריקאי בתוספת ל 18 דולר אמריקאי הובלה (בתעריף הכי נמוך ובזמן המשלוח הכי מאוחר לפי האתר שאתה המלצת) מגיע לפי חישוביך ל 105 ש"ח

לעניות דעתי (שוב כאיש פשוט ולא מתוחכם כמוך) צריך לשלם 16 אחוז מע"מ ועוד 15 אחוז מס ועוד 19 אחוז מס על מוצרים ייעודיים לרכבים

ידידי אתה מטעה בכוונה ובידיעה

וזו המניפולציה שאתה נוקט בה בכל שרשור שיש לך בו איזה שהוא אינטרס חבוי

ההבדל בנינו שהאינטרס שלי גלוי וידוע (הרי אני ספונסר פורום :roll:) ועדיין אני מוכיח לך שהמחירים שאני נותן לחברי הפורום הם טובים גם ביחס לאתרי חו"ל

ואני תמיד יעמוד על רגליי האחוריות כשיומלץ לאנשים לרכוש מוצרים שאני מייבא לארץ מאתרי חו"ל ולא מיבואן מקומי תוך הטעיה ורמיה בפרסום מחירים לא נכונים של המוצר בארץ ואו הטעיה בחישובי מס והובלה

אין לי רצון בדיוק כמוך להמשיך את הויכוח

אז באיחולי חג שמח והמשך יום נפלא (ופחות מניפולציות תוך שימוש בחצאי אמיתות) ונקי יותר

דרור

פורסם

חבילה בערך מוצהר של 28$ תעבור במכס בלי מצמוץ (וזה תקף לכל מוצר שמייבאים מחו"ל עד 50$).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הויכוח של שניכם מיותר.

eli_i הציג סה"כ עוד אופציה לקניה של פלסטיק עכשיו זה רק החלטה של הקונה אם לקנות בארץ או בחו"ל

יש אנשים שלא רוצים להתעסק עם המשלוח וזה ומעדיפים לקנות בחו"ל.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...